Frank & Jag

Jag måste erkänna en sak

IMG_6161.JPG
Okej, jag måste erkänna en sak. Hela dagen har jag bara väntat efter att få lägga ner Frank i sin säng och natta honom. Själviskt? Mja, kanske. Jag har verkligen haft noll ork idag och vill inget hellre än att dra täcket över huvudet!
Det började med att min mamma kom förbi oss på morgonen en stund (Ludde jobbar långdag så jag är all by myself). Jag kände mig helt död, halsen var svullen till max, gick knappt att prata och jag hade så himla ont. Istället för att passa på att använda mamma som barnvakt någon timme och krypa tillbaka ner i sängen så tar jag istället tag med allt annat jag kommer över; diska, städa, betala räkningar, mejla, ringa samtal… Sedan knatade vi ner till centrum för att gå på bio med mammagruppen. Väl i centrum måste jag köpa en tetra ersättning och märker att mitt kort ligger kvar hemma. Gaah! Springer tillbaka hem, hämtar kortet och sedan tillbaka. Missar kanske 15 min av filmen men det känns okej, jag har spanat in trailern redan. Btw, jättebra film. 100 steg från Bombay till Paris, se den!

Efter bion har jag hängt lite med dom andra mammorna, ätit lunch och så. Känner hur jag blir jättevarm (39,2 när jag kom hem) så det är dags att tacka för mig. Frank som inte sovit något alls sedan morgonen somnar på stört och jag passar på att handla lite. När vi kommer hem så vaknar Frank (som vanligt) och är fortfarande jättetrött och grinig men vägrar somna om. Mitt huvud vill seriöst bara sprängas.

Så, när klockan väl blev 18 så blev det som vanligt middag för Frank (pasta med kyckling, broccoli och tomatsås) och efterrätt (banan- och blåbärspuré). Efter det blöjbyte, pyjamas och godnatt! Frank somnade nog på några minuter, vilket inte är konstigt då han sovit så lite idag.

Så, med detta sagt så är det jag som tar en tidig kväll och kryper ner i sängen! Hoppas på att jag känner mig bättre imorgon för jag har en frisörtid hos Rapunzel tidigt på morgonen som jag sett fram emot! God natt ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.