Frank & Jag

Det är sån där dag idag…

…då man ligger och drar sig i sängen till kl 11, går omkring i morgonrocken och tar ett stort kliv över dammsugaren som ligger mitt i hallen och skriker ”du måste städa!!”. Jag värmer på en matlåda istället för att göra frukost eftersom all smutsdisk tar upp köksbänken (längtar för övrigt till torsdag då vi får ny diskmaskin och kyl/frys). Det ligger en stor hög med ren tvätt i Franks rum som jag inte orkat sortera och vikt ihop, men jag skjuter det bara åt sidan med foten för att komma fram till skötbordet. Dessutom står det shoppingkassar och goodiebags i nästan varje litet vrå. Trodde inte man kunde få för mycket av det, men tydligen så går det.. Har även ett tjugotal mejl att svara på…

Planerna för dagen… Det finns egentligen massvis med planer. Mammorna från föräldragruppen hade planerat att gå på en promenad kl 12:30, men det är för långt bort och idag har jag ingen bil. För lat för att åka buss? Svar ja. Vi fick ju även en tid till provfotograferingen på Stockholmsgruppen från 14:30, men jag är på tok för nojig för att åka kommunalt själv in till stan och dessutom lämna vagnen helt obevakad nere i en port. Så jag vet inte, får fundera ett tag till.

Dessutom så skulle jag behöva gå till centrum idag igen. Igår glömde jag bort att lämna in Luddes klocka för lagning och att gå till Svea Vaccin. Dessutom har jag lovat att köpa en parfym till Ludde.

Men just nu har jag ingen lust. Ska njuta av mitt kaffe, en daim och senaste numret av Mama medan Frank ligger och är nöjd i babygymet.

DSC_0185

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. bullermamman

    Åh så mys! Tycket för övrigt det är så JÄKLA ballt att du är weddingplanner! 😀 Så himla ”sex-and-the-city” 😉 hihi. Kramar <3