FinaStina

Har ni hört talas om Memebox?

Memebox (eller 미미박스, som det heter på koreanska) uttalas som mi-mi-box och är en koreansk skönhetsbox-tjänst, som Glossybox kan man säga. Memebox är väldigt populär i Korea och  i oktober 2013 började de att tillverka special-boxar för internationella kunder. Skillnaden mellan Glossybox och Memebox är att Memebox tjänsten inte erbjuder prenumerationer. Du köper alltså boxen styckevis. De släpper ut en box med hemligt innehåll varje månad, och i bland har man tur att det finns kvar boxar  från föregående månad. Ett tag efter att boxen har skickats ut visas innehållet på hemsidan och det finns då fortfarande möjlighet att beställa hem boxen om det är något som känns intressant. smidigt tycker jag! 
Boxen kostar $21 och $6.95 i frakt. Jag har beställt box nr 4 som skickas ut i dag den 28/1 och betalade allt som allt 120 svenska kronor inkl frakt. Här kommer några tips på hur du kan få boxen lite billigare:
1. Registrera dig på www.us.memebox.co så får du $5 att utnyttja på deras hemsida.
2. Mejla dem och skriv referred by alittleaboutalot eller helloprettybird.com så får du ytterligare $5.
3 Du får även $7 när  din box har skickats i väg för att använda till andra produkter elle boxar.
Välj standardfrakt när du beställer, du kommer automatiskt och gratis att uppdateras till expressleverans. Har hört att det går väldigt fort och att man får paketet levererad hem till dörren. Är väldigt nyfiken på vad som döljer sig i box nr 4 (min första) ,det har inte kommit ut några spoilers än vad jag vet.
Någon mer där ute som har beställt sig en liten box? 🙂
Eftersom att box nr 4 är min första så har jag inga tjusiga foton på innehållet i tidigare boxar ,men  här nedan ser ni bilder som är tagna från www.us.memebox.com
Nr.1:
Nr. 2:
Nr.3 finns tyvärr inte ut som bild på hemsidan än men jag har lånat en bild från : http://mahalmade.wordpress.com/
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.