FinaStina

Fina Stinas Julkalender – Lucka 11: Familjeupplevelse från My Day

20131211-073328.jpg

20131211-072120.jpg

My Day paketerar upplevelser i ett presentkoncept av hög kvalitet med kunden i fokus. Alla My Days upplevelsepresenter har en unik nationell spridning och de fina presentaskarna är gjorda med känsla och kvalitet.
My Days upplevelsepresenter finns i flera olika teman och innehåller alltid massor av olika upplevelser i varje ask som mottagaren får välja bland. Upplevelserna är noga utvalda med en unik geografisk spridning så att alla, oavsett var i landet man bor ska kunna nyttja sin My Day.
Alla upplevelser beskrivs på ett inspirerande sätt i den medföljande boken som ligger med i presentasken och bokas enkelt direkt med utvald arrangör. Se filmen om My Day här http://www.myday.se/sa-fungerar-det
My Day ingår i Live it-koncernen. Live it grundades år 2005 och är idag marknadsledande på upplevelsepresenter i Sverige.

Ta chansen att vinna en upplevelsepresent värd 490 kr och gör något roligt med hela familjen!
My Days Kul för en familj innehåller ett varierat utbud av roliga barnupplevelser som hela familjen kan göra tillsammans. Välj mellan allt från ponnyridning, kanotpaddling, äventyrsbad, klappa älgar, keramik
målning och hundslädetur till att träffa krokodiler, cykelsafari, pannkasfrossa m.m. Barnupplevelserna finns spridda över orter i hela landet. Rekomenderad ålder från 3 år.

Sugen på att shoppa julklappar? använd gärna koden MYDAYBLOGG i kassan så får du 10 % rabatt fram till den 19 december. Fri Frakt!

För att vara med och tävla krävs att du följer dessa regler:

1. Besök Myday.se och klicka runt bland de olika aktiviteterna under kategorin ” Kul för en familj 490 kr” och motivera sedan vilken aktivitet du tror att din familj skulle uppskatta mest och varför?

2. Gilla bloggens Facebooksida HÄR. (där publiceras vinnaren)

Varje dag kl 07.00 publiceras en ny lucka. Tävlingen avslutas vid midnatt kl 23.59.59. Vinnaren presenteras på bloggens Facebooksida HÄR. Har du vunnit? Kontakta då mig på angiven mailadress. Ny vinnare dras efter 48 timmar om den första ej hör av sig.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Richard

    Åka hundspann i Sollefteå. Ungarna tjatar om husdjur – men tyvärr, min allergi sätter stopp. En dag ute med hundar skulle jag nog klara och barnen skulle yla av lycka (och jag kanske slippa skäll för min allergi…).

  2. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och jag tror paddla kanot med övernattning för 4 (http://www.myday.se/upplevelsepresenter/kul-for-en-familj#view) skulle vara mest uppskattat för min lilla familj. Min dotter och jag åkte nämligen för några somrar sedan till Lysingsbadet i Västervik och sov i stuga, och det är något vi ofta pratar om nu efteråt och till sommaren 2014 hoppas vi det blir ett nytt besök någonstans i stuga och att slå på detta med att paddla kanot för första gången vore pricken över i:et. Det vore en upplevelse vi bägge två skulle minnas länge, och extra kul vore det givetvis att vi skulle få med oss lite sällskap.

    Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  3. Kristiina Söderström

    Hej!

    Jag är gärna med och tävlar!

    BADA PÅ ÄVENTYRSBAD FÖR 4 på Myday.se skulle passa min familj bäst,
    vi gillar vatten, äventyr och badbus bäst!
    Tid tillsammans med massor av vattenfantasi,
    vilken överraskning om vi får i Borlänge hoppa i!

    Gillar på FB.

    Ha en bra dag!

  4. Martina Olahay

    Vår son är 13 månader och vi har länge funderat på ett besök på Fjärilshuset i Hagaparken. Jag väljer denna aktivitet dels för att som liten så tycker jag att det är en av de bästa upplevelserna och dels för att han älskar djur så detta skulle vara riktigt spännande och roligt för honom. Med på fjärilsäventyret får en av kusinerna följa med för att göra det hela ännu mer roligt och minnesvärt 🙂

    Gillar redan dig 🙂

    God Jul!

  5. Emma Östman

    Skulle välja att gå på fjärilshuset, min dotter Lovisa älskar saker som rör på sig och är färgglatt, hon skulle tycka mycket om fjärilarna!

  6. Matilda

    Åh, är såklart med! 🙂

    Jag skulle gärna ta med min lilla familj till Tropikariet i Helsingborg för att kika runt på alla djur och klappa krokodil. Min tvååring skulle älska det (och föräldrarna med :P)!

    (Gillar fb-sidan sedan tidigare som Matilda Pettersson.)

    Kram Matilda

  7. Patrik Eriksson

    Åh, en heldag på AQUA NOVA skulle passa som handen i handsken för våran familj. Vi bara älskar att åkar runt och prova olika äventyrsbad. Har varit i Borlänge en gång tidigare och tycker att det är ett av det bättre äventyrsbad som man kan göra en dagsutflykt till.

  8. Elisabeth Akestam

    Jag skulle välja Pick-n-paint, för då kan jag ha kvalitétid med min son och min mor. Vi kan sitta i lugnets vrå och bara göra det hur galet eller hur fint som helst. min son är inte så gammal dessutom älskar han att måla. Varför inte måla en present till morfars födelsedag?

    Redan gillat dig 🙂

  9. Vayleth Oldenburg

    Sagostigen Malmköping Flen
    Vår familj älskar natur fiske djur mm
    så detta är den perfekta utflykten för oss

  10. Tatyana

    Då våra barn är 1 och 3 år så skulle dom uppskatta mest att få gå till Fjärilshuset och titta på fina fjärilar, sköldpaddor och fiskar.Vår äldsta älskar djur och den yngsta älskar färger och allt som rör sig. En perfekt aktivitet en kall vinterdag.