Heja heja! – FinaStina
Elin

FinaStina

Heja heja!

I går beställde jag mig en ny bok. Att läsa böcker är en sällsynt aktivitet är hemma för tillfället. Jag har alltid varit sån som har haft en bok på gång men sen Alexander föddes för 1 år sedan har det nog bara blivit 5-6 stycken.  Jag har hur många böcker som helst på “att läsa”-listan men nja.. det händer ju liksom aldrig. När man väl har tid och lust att läsa så är kl tolv på natten och man ska upp tidigt för att ta hand om illbattingarna som får för sig att vakna kl 05.30 (Selma har jag däremot ALLTID fått väcka om morgnarna, inte en tillstymmelse till trots heller, hennes lillasyster har dock inte följt i hennes fotspår…)

Men den här veckan som kommer så jobbar E kvällsskift och då får minnsan han gå upp på morgnarna…. så då kan jag läsa hela natten…. 😉

Boken som jag beställde heter “Heja, heja” och är skriven av Martina Haag, släpptes i slutet på augusti nu iår.

Om bara den här hemska hostan ger med sig så ska jag börja motionera lite igen, som det har sett ut nu så har det mest blivit promenader, tråkigt värre. Har några klasser på Sats som jag tänkte besöka också, men det känns inte så där jätte kul kanske att sitta å flåsa och få andnöd på en spinningcykel bland en massa andra vältränade personer och tänk gudförbjude snygga karlar….ujuj…

Heja, heja Loppi-gänget föresten som springer Topploppet i dag ! 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.