Campadre – FinaStina
Elin

FinaStina

Campadre

Campadre har alltid mycket fina grejer till superbra priser tycker jag, både till barn och vuxna. Tittade in precis och just nu har de kampanjer på alltifrån lyxhotell i New York, Thailand, Ibiza , London till XOXO smycken, smink och parfymen från bl.a Lancôme till solglasögon från Gucci och Odd Molly m.m . Heja heja… man kanske skulle ta å försöka vinna lite på Lotto tror jag… 😉

Jag som inte är så “smyckig” av mig blev ändå rätt förtjust i dessa armband från XOXO , de har väldigt fina klockor också, men de va inte med i den här kampanjen såg jag.

179:- / 269:-

269:- / 229.-

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Elin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.