FinaStina

GlossyBox Augusti 2012.

Fick min lilla augustilåda för någon vecka sedan och den innehöll följande :

Body LotionLipstick

Gloss Shine SerumNude Magique BB Cream SPF 15

 

1. TONI & GUY , GLOSS SHINE SERUM

2.  WELEDA BODY LOTION

3.GLOSSYBOX LIPSTICK

4.L’ORÉAL PARIS ,NUDE MAGIQUE BB CREAM SPF 15

5. JELLY PONG PONG LIP FROSTING

 

Allt som allt är jag väldigt nöjd och kommer att få användning för allt (det tycker jag är huvudsaken, sen att det är lite halvlustigt allt det hela runtikring, det orkar jag inte engagera mig i , 139:- är en piss i havet och jag har fått alla mina lådor gratis förutom den här och en till sedan starten, så än tänker jag hänga på ett tag till. ) Serumet till håret kanske inte var min grej då jag inte är så förtjust i att mitt hår är ”mjukt och glansigt”. Jag gillar mer när det är lite strävt för annars får jag ingen fason på det. Men ett perfekt komplement att ha i resväskan om man skulle glömma balsam etc.

På tal om resa så tycker jag att de andra grejerna är perfekta att ha med som ett minikit på resa elller som en snabb upppiffning i vardagen, BB creamen var jätte bra, läppstiftet funkar bättre som rouge färgmässigt och Jelly pong pong funkar bra på läpparna, ev. som rouge också om det krisar. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofi

    Hej! Hur kommer det sig att du fick dom andra gratis? 🙂 Och tycker du det är värt att betala 139kr i månaden? Tänkte att om man får saker man inte vill ha/tycker är totalt ointressant att pröva på, så är det ju ändå 139kr som man slängt bort i onödan.

    Hoppas du kan svara på detta 🙂