FinaStina

Fab Mamas Blog Event!

Fina Mira och Ingela anordnar ett event som heter ”Fab Mamas Blog Event” nu i mitten på oktober. Hade ju varit hur skoj som helst att gå på (spana in sponsorerna… ; ) ) och träffa alla trevliga och härliga mammor. Jag får däremot vackert stanna hemma för jag har något helt annat i sikte att lägga mina små små mynt på….. 🙂

 

 

Fab Mamas Blog Event kommer att hållas på vackra Hällsnäs som den 13-14 oktober. Hällsnäs ligger vackert omgivet av vatten på en udde i Landvettersjön, strax utanför Göteborg.
Under vårt dygn tillsammans så kommer vi hinna med en hel del.
Vi börjar eventet redan på tågstationen i Göteborg på lördagen där vi kommer att åka abbonerad buss gemensamt till Hällsnäs. Detta för att underlätta för er och för våra föreläsare och sponsorer som kommer att vara med oss under dagen.
Ni kommer att få tillgång till era rum/stugor när vi kommer fram. Sedan väntar en god lunch.
Eftermiddagen kommer att varvas med mässa och föreläsningar.
Naturligtvis kommer ni att få lite eftermiddagskaffe och överraskningar under dagen.
På kvällen kan vi se fram emot en riktigt fin middag och underhållning. Efter middagen kommer vi kunna dansa, mingla eller varför inte sitta i klubben och bara umgås.
Vår tanke med hela detta event är att få umgås och bli omhändertagen. Fokus detta dygn kommer att vara på dig, dig som kvinna och tjej. Detta är också en av anledningarna till att vi ha bestämt att det ska vara ett barnfritt event.
På söndagen väntar en stor frukostbuffé och barnrelaterade överraskningar. När vi har busat klart och checkat ut så kommer bussen naturligtvis ta er tillbaka till centralstationen i Göteborg.
Undrar du något? Tveka inte att höra av dig!

 

 

Varmt Välkomna önskar Ingela & Mira! 
( bilder och text lånade från http://www.fabmamas.se/)

 

Visst låter det Toppenkul! Någon som ska dit ?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.