FinaStina

ERGObaby i samarbete med Smartson

Häromveckan sökte Smartson 240 testpiloter till ERGObaby´s ergonomiska bärselar.

Testet av bärselen är uppdelat i två omgångar. I den första testgruppen ska 40 testpiloter att få testa och behålla ERGObaby´n kostnadsfritt. I testomgång två, som startar cirka två veckor senare kommer resterande 200 Testpiloter ges chansen att delta genom att köpa får köpa bärselen till halva ordinarie priset.

I kväll så fick jag ett mail om att jag var en av de 80 nominerade i den första testgruppen där de slutligen ska välja ut 40 stycken testpiloter. Fick svara på några frågor inför nästa urval samt lämna en kort motivering till varför vi var intresserade av att testa bärselen.. Jippie, nu är det bara att hålla tummarna alltså. 🙂

Det var över 3100 stycken som hade ansökt om att få bli testpiloter såg jag på ERGObaby´s FB-sida. Den selen som vi tyckte verkade mest intressant var denna i svart  som heter Performance. E tyckte att den såg tuff ut och verkade ha bra ”förvaringsmöjligheter”.



Bärselarna finns i tre olika modeller :

ERGObaby® Original – Flexibel allroundmodell. Tillverkarens mest etablerade och okomplicerade modell. Material: 100 % bomull. Finns även i ekologisk bomull (certifierad ekologisk odling). Vadderade axelremmar. Vikt: 690 gram. Höftbälte: 60 – 115 cm.

ERGObaby® Performance – Sportig design för aktiva mammor och pappor. Material: Polyester/nät med svalt bomullsfoder för extra komfort. Specialutformade axelremmar. Vikt: 550 gram. Höftbälte: 60 – 127 cm.

ERGObaby® Sport – För aktiva föräldrar som värdesätter komfort. Material: 35 % bomull, 65 % polyester. Vadderade axelremmar samt ventilationsöppningar för bättre luftcirkulation. Vikt: 550 gram. Höftbälte: 60 – 127 cm.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.