FinaStina

Alla dessa kläder…

I dag har jag äntligen fått ut det mesta av Alexanders kläder i stl 62 och 68 (lite kan faktiskt han fortfarande ha)  på Blocket, blev totalt 30 plagg. Skönt!

Just bebiskläder kan vara lite svårsålda tycker jag, men jag har lite olika strategier vad gäller barngrunkor. Bebiskläder upptill stl 68 i paket och barnvagnar säljs enklast på Blocket. Märkeslösa  barnkläder i stl 74 och uppåt till ca 128  (som Lindex, H&M, Kappahl etc) säljs enklast på Facebook i barnklädesgrupperna i en grupp som heter ”Barnkläder~Lindex~H&M~Kappahl~m. fl köp/sälj” och det går riktigt bra, förut har det varit svårt väldigt att sälja märkeslöst tycker jag. En annan grupp som jag frekvent vistas i när det gäller både köp/sälj så är det ”Vi som köper och säljer Po.p kläder”.

Leksaker och märkeskläder typ Ralph Lauren etc köper/säljer jag helst på Loppi.se, även tillbehör till t.ex vagnar som Bugaboo går bra där, dvs lite dyrare saker och jag brukar även hitta väldigt prisvärda köpesannonser också när det gäller grejer/plagg som är lite dyrare. Även ytterkläder och skor av diverse märken fungerar väldigt bra.

Tradera har jag efter 8 år i gamet övergivit helt….

Dagispåsen är bra till mycket, bl.a att stoppa ner allt som ska säljas i, så att det inte får fötter… 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.