FinaStina

Börja blogga hos Loppi!

När jag som ambassadör blev tillfrågad att börja blogga hos Loppi så behövde jag inte fundera särskilt länge, det kändes som ett självklart val för att jag liksom dom tycker att det här med lite sunt eko-tänk är bra! 🙂

Har du funderat på att börja blogga? Loppi.se har  nu startat en alldeles egen bloggportal som siktar på att bli den största bloggportalen för föräldrarbloggar. Vi är redan ett gäng som startat upp våra bloggar här,så bli en i gänget du också!

utöver sin Köp-och Säljsajt  anordnar Loppi sedan tidigare olika event som We R Family, delar ut Dagispåsar en gång om året och har en massa andra roliga aktiviteter och events planerade för alla som bloggar på Loppi.se.

Den 10 mars går  Blog Jam Session på Café Opera i Stockholm på . Ett ”prova-på och inspirationsevent” för dig som bloggare: Det kommer att bli en härlig och inspirerande eftermiddag med allt ifrån proffsfotografering, smink och hår till workshops i WordPress, bloggdesign och föreläsningar om hur man tjänar pengar på sin blogg, överraskningar på scenen, mingel och såklart en lyxig goodiebag.  Alla som bloggar på Loppi har möjlighet att komma på detta.  Jag ska självklart gå på Blog Jam Session och kommer dessutom att medverka på en av workshopstationerna.

Det finns totalt 100 platser och alla kommer att delas in i grupper så man inte missar någon ”station”. Inbjudan kommer att gå ut inom kort.

För att starta upp en blogg på Loppi gå in HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.