FinaStina

Glossybox!

ÅH (med väldigt stora bokstäver) så glad jag blev för en liten stund sedan, när jag fick ett mail om att de ÄNTLIGEN har öppnat upp Glossybox här i Sverige!

”Letar du efter en perfekt mascara eller foundation? Med GlossyBox kan du prova nytt smink, kosmetika och nya skönhetsprodukter i lugn och ro hemma. Vi skickar en exklusiv box hem till dig varje månad med noggrant utvalda lyxprodukter i mindre storlek. Du kommer även kunna skapa din egna skönhetsprofil för att få din individuella box anpassad efter dina behov. Testa eyeliner, puder, rouge, mascara, mineralsmink, foundation och många andra skönhetsprodukter. GlossyBox skickar även schampoo, balsam, hårspray, duschkräm, solskyddskräm och andra hudvårsprodukter. Din GlossyBox innehåller allt du önskar inom makeup online. Inga fler felköp eller misstag med dyra produkter. Du kan testa antiage-produkter, ansiktsmask, parfym och deodorant hemma för endast 139 kr per månad.”

Helt superperfekt, jag som ääääälskar skönhetsprodukter och att testa nytt. 🙂

För dig som gillar hudvård, parfymer och makeup kanske ett litet abonnemang är på sin plats, varför inte till dig själv i julklapp? Glossybox lanseras just nu i Sverige och affärsidén är ett vackert paket med fem lyxiga produkter i mindre format som levereras hem direkt i brevlådan!

Jag har kikat in lite på den brittiska hemsidan för Glossybox och där hittar du bl.a Illamasqua, Dermalogica, Murad, KMS och Dead Sea Spa Magik. Jag är supernyfiken på vilka märken den svenska leverantören av Glossybox kommer att samararbeta med! Så kika in på Glossybox på stört! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.