FinaStina

Rörstrand- Swedish Grace

Min mamma har varit här och hälsat på tors-fre. I dag så gick vi till ett fabriksoutlet (som bl.a säljer, Iittala, Marimekko, Rörstrand m.m) som ligger här i närheten där vi bor och då fick jag dessa fina tekoppar med fat av henne som en tidig julklapp. Har alltid varit väldigt förtjust i Swedish Grace men aldrig tagit mig för att köpa något. Just den här färgen heter ”himmel”, fint namn tycker jag. 🙂

Hoppas på att få tag på det här te:t som jag blev så förtjust i förra helgen när Tehuset Java bjöd på te på WeRfamily eventet. Ska in till stan i morgon så jag tänkte checka läget lite i tebutikerna där.

”Løv Organic är ekologiskt gourmet-te från Frankrike, inspirerat avskandinavisk design och livsstil. Namnet LØV är danskt och symboliserar den renhet, som många fransmän förknippar med den nordiska stilen. Løv Orange Cannelle är ett ekologiskt svart te smaksatt med ekologiska apelsinskal och ekologisk kanel. Ett mjukt sötsyrligt te med underbar arom.
Teet kommer i en snygg plåtburk med Løvs karaktäristiska design.”

Persoligen så tycker jag att det gör sig bäst att drickas utan varken mjölk eller socker i.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Hej!

    Ja fina koppar minsann! Om du någonsin får för dig att sälja dem – eller känner till någon som har samma modell (olika färger går bra) – så är jag aspirant på att köpa!

    Hälsningar
    Charlotte