Filippa Rådin

Har du kissat på dig?

kickbike

Igår ville Elvis kicka kickbike så vi tog en sväng till lekparken utanför Emmis skola. Han kan inte kicka riktigt själv än men han försöker tappert och det gäller att finnas där för honom. För så fort det blir på tok och inte som han tänkt sig bryter han ihop och skriker av ilska rakt ut. Sådana är vi i vår temperamentsfulla familj ha ha ha ha. Helt optimalt när man är offentlig och Elvis ibland ställer sig och skriker för att han inte får sin vilja igenom när vi sätter gränser.

Fast egentligen älskar jag hans vilja och envishet , den kommer han komma långt på här i livet <3 Så vad är värst, att han skriker och folk tänker och tycker eller att han inte får utrymme att odla sin självständighet? Jag väljer helt klart att han inte skulle få utveckla sig själv Det vore hemskt om vi inte lät våra barn växa och bli starka individer.

filippa Rådin lekpark

Rutchkanan var lite blöt så Anja föreslog att jag skulle åka först så att Elvis skulle slippa bli blöt. Vad gör man inte som förälder? Men jag trodde inte att det var så pass blött som det faktiskt var…..

filippa Rådin lekpark

Blöt, skitig och med mössan på svaj. Tur man har nära till skrattet men jag skrattade inte i närheten av vad min skadeglada fru gjorde. Att fotot ens blev skarpt är en bedrift av henne.

filippa Rådin lekpark

Har du kissat på dig mamma?! Nä jag offrade mig 🙂filippa Rådin lekpark

Men vad gör det att man är lite blöt i rumpan!? Man kan väl leka och ha kul ändå? ….Och vem vill inte ha glass med älgsmak?! elvis lekpark

Vilken gåva att få följa med dig vår älskade lilla son i sina härliga tankegångar som kan ta oss vart som helst. Älskar dig av hela mitt hjärta!!

anja pärson och maximilian

Hoppas ni får en fin dag och ta hand om dig! Kram Filippa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hönan Agda

    Åh, vad jag älskar din blogg. Den innehåller allt jag vill läsa om i en salig blandning.
    Ha en bra dag.
    Hälsningar Skåne.

    1. filipparadin

      :):) Stor kram till dig!! Hoppas vi ses någon gång på något event på ”kontoret” / 🙂 F

  2. Linda J

    Hahaha!!

    Måste åsså säga att det är himla kul att läsa din blogg!
    Tack för du & Anja delar med er!

    Kram
    Linda

  3. Vanessa

    Hej! Det var verkligen snällt av dig!=)

    Tänkte höra med dig, du har en sån fin jacka/kofta. Är det busnel?

    kram