Familjevillan

Laddat för en ny vecka

Ny vecka och nya tag! Fredagen förra veckan var HEMSK,  Jag och barnen hade en sådan mysig dag framför oss. Vi skulle ner på stan och välja ut en snuttis åt lillebror i magen och sedan på studentfirande och träffa lite familj. Men vi kom aldrig dit. Jag bröt totalt ihop. Från det att jag vaknade så kände jag mig totalt överkörd. Och det blev bara värre och värre. Det är så otroligt svårt att förklara för någon annan när inte ens jag förstår. Jag ringde Ludde och han fick till och med komma hem från jobbet och ta över, jag var tvungen att gå in i vårat sovrum, dra ner rullgardinen och bara ligga i sängen för mig själv. Det brukar vara det enda som hjälper när det blir så där. Nästan som en panikattack. Jag låg och grät och tillslut somnade jag en stund. Efter jag vaknade så hade det släppt lite, och min mormor hade kommit förbi en sväng. Så då fick jag lite annat att tänka på. Den här dippen var den värsta hitintills.
  Resterande av helgen har varit bra, varmt och soligt. Vi har varit hemma och lekt, och barnen har badat kvällsbad varje kväll. Min syster och barnen kom över i lördags och umgicks lite. Ludde gick runt med nyaste tillskottet Hugo och myste. Var så härligt att se. Snart är det äntligen våran tur!!
  Planer denna vecka Måndag Idag ska jag och barnen faktiskt ta oss ner till stan så att dom får välja ut en snuttefilt åt bebben. Molly fick göra det när vi väntade Elliot och det var mysigt. Den Zebran har han varje kväll och dag fortfarande. Molly är sex år och använder fortfarande hennes snuttis ibland som hon fick när hon var liten, en kossa. Får se om dom kan komma överens på leksaksaffären och inte bara kolla på andra leksaker,haha. Vi ska också hämta upp lite onlinekassar på Ica Maxi sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda! Tisdag Idag är det dags för ett besök hos psykologen. Passar ju väldigt bra efter fredagens dipp. Sist jag var där så kändes det helt meningslöst för då var mitt psyke på topp. Men jag börjar bli så trött på detta  nu och det känns så långt kvar. Trots att det bara är fem veckor (!?) kvar. Men min sömn är ibland obefintlig och det börjar bli väldigt tungt. Onsdag Ytterligare ett besök hos barnmorskan! Går ju in i vecka 36 nu och igår kväll låg jag med mycket sammandragningar. Låg och njöt och tänkte att snart är det dags,haha. Torsdag Idag har vi ett besök hos socialen inbokat, för att Ludde ska skriva på dom där faderskapsintygen. Denna gång är vi ett steg före och gör det innan bebis kommer så slipper vi krångla med det sen! Sedan är det en kort dag på förskolan för Elliot innan vi tar helg! Fredag – Midsommar! Våran midsommar kommer vi som vanligt att fira ute i min morbrors och hans sambos sommarstuga! Något vi har gjort många år i rad nu (förutom sommaren när Elliot var bebis, då var vi i Norge) Hoppas det är en tradition som vi fortsätter med. Tycker det är det mest perfekta midsommaren. Sol, bad,lek och go mat bara med älskade släkten. Helgen Vi hoppas, hoppas verkligen att virket till våran utbyggnad kommer den här veckan. I så fall är de det vi kommer att starta med i helgen. Ludde hade hoppats att kommit en bit innan han får semester men det har tagit längre tid än vad vi trott att få virket. Är väl många som vill bygga just nu!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.