Familjevillan

Officiellt sommar

Jag kan inte med ord beskriva hur det är att vara nästan höggravid i värmen som har varit idag. Jisses. För första gången ligger jag med fötterna högt för dom pulserar brutalt och känns jättesvullna. Det är antagligen på grund av värmen för jag har inte rört mig mer än vanligt idag kan jag tycka. Ikväll invigdes Mollys födelsedagspresent som hon fick av sin moster! Fick så mycket minnen ifrån när jag var liten och hade en sån där Waterslide. Min hade dock inte den där rampen som Mollys har i starten så hon hade chans att landa lite mjukt. Man har väl gjort ett antal magplask på en sån där i sina barndomsdagar! Elliot var trött och bröt ihop för att det både var kallt vatten och att det sprutade på honom, haha. Han fick fick gå och lägga sig. Han förstod inte riktigt grejen.
Efter lite svalkande vattenlek så var det dags för Molly att lägga sig också. Då satte jag och Ludde igång och räkna ihop virke till utbyggnaden, farstun, taket och panelen. Vi blev tillslut klara och nu väntar vi på svar på en offert innan beställning. Sakta men säkert framåt!
  Nu ligger jag i sängen och försöker inbilla mig att det är svalt och skönt i vårat sovrum,haha. Vaknar varje natt i panik för det känns som att jag inte får någon luft. Ska bli gött med riktigt ventilation i detta hus!!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.