Familjevillan

Glass i stora lass!

Dagen idag har varit lugn om man bortser från att det har varit en firma här på besök och skruvat. Annars har jag legat i soffan med krämpor från gårdagens gräsklippning, haha! Har bott i hus i nästan hela min liv men igår var första gången jag prövade på att klippa. Gräset hade vuxit till sig som en djungel. Sov gott den natten med andra ord.
När Ludde kom hem åkte hela familjen till Sundborn och köpte glass. Elliot tog bilen till kyrkogården(bara några meter) så satte vi oss vid vattnet och hade det lite mysigt i solen. Vi gick även in på en jätte charmig inredningsbutik mitt i byn. Hör och häpna, jag hittade äntligen fönsterlampor till köket/vardagsrummet!!! Haha, som jag har kämpat med dom där jäkla fönsterlamporna alltså. Köket har snart varit färdigt i ett år och jag skulle prompt sätta fönsteruttag ovanför varje fönster men har verkligen inte hittat rätt lampa. Så synd att jag inte tog kort på dom.. Det fanns i alla fall bara två stycken i butiken så hon skulle köpa in två till! Inte så värst dyra var dom heller,249 kr st. Som hittat!
Kvällen spenderas framför tv:n med lite havregrynsgröt (fick ett sånt otroligt sug på det igår kväll av någon anledning). Måste hitta någon ny serie som jag kan traggla igenom. Tips mottages gärna! Ha en trevlig kväll!
Såklart när man vill ta ett fint kort ska glassen tryckas upp i ansiktet..
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.