Familjevillan

Uppdatering/foglossningsstatus

Tisdagsuppdatering Gissa om jag är trött i min kropp efter gårdagens utedag! Jag får ta små korta steg annars säger mina höfter ifrån. Barnen åkte till förskolan i morse efter en tids ledighet! Dom var taggade. Läget med foglossningen? Den är faktiskt helt okej! Det var länge sen jag hade en heldag liggandes i soffan med smärta så jag bara vill gråta. Det är bara som idag när jag har rört mig hela dagen innan som jag kan vara lite mör i kroppen.  Men! det är ju hela två månader kvar tills bebben är tänkt att komma ut så jag ska ju bli mycket tyngre, Måste nästan förbereda mig på att smärtan kommer komma tillbaka värre. Så psyket håller så bra som möjligt om det skulle hända.
Min förmiddag startade med att jag var lite barnvakt åt min systerson Sigge i någon timme medan min syster skulle till BVC, Dom behövde få in sin bil på verkstaden lite plötsligt så hon fick låna våran bil medan jag lekte hemma med Sigge. Tur att vi bara bor någon minut ifrån varandra! Han och jag var ute en stund och lekte i solen, det kom förbi en stor grävmaskin som han ville gå och kolla på. Efter ett tag gick vi in och kollade på lite Mamma Mu så jag kunde vila mina höfter.
Soffläge är det som gäller just nu fram till kl 14.00. Då ska jag åka till Hedins för att kolla uppgifter om ett golv vi ska ha i utbyggnaden och till Byggmax för att köpa lite åldersbeständig plast till grunden. Jag passar på att vila nu under dagen för ikväll ska jag och Ludde göra det sista fixet med den gamla grunden och förbereda tills en firma kommer och borrar i skruvar i marken till den NYA grunden till utbyggnaden. Snart är vi igång!!
Dagens lunch blev rester från igår. Pannbiffar med potatis och löksås. Hittade ett enkelt recept på Icas app. Gott blev det!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.