Familjevillan

Är man liten och söt kommer man undan med allt!

Godmorgon! Så fort man har helg en dag extra så blir man alldeles dagvild. Tog ett tag imorse innan jag kom fram till att det faktiskt är lördag idag och inte söndag! Våran fredag igår var perfekt! Ytterligare en dag som fick oss att tro att det var sommar. Vi startade dagen med att åka till Elliots farmor och bonusfarfar för att väcka dom,haha. Luddes idé som Elliot tyckte var såå rolig. Vi åkte dit runt 9 tiden,låste upp dörren och skickade in Elliot till deras sovrum. Vi stod kvar oskyldiga i hallen!Dom verkade iallafall väldigt nöjda med sättet att vakna på! Man kan verkligen komma undan med allt om man är liten och söt. Efter det så hade vi bara en härlig hemmadag som vi fick mycket gjort på. Jag rensade lite ogräs och grävde upp mina hallonbuskar lite och fyllde på med lite kogödsel i hopp om att dom ska börja växa. Fick några plantor av Luddes moster förra året men glömde helt bort dom.. så dom är inte så pigga! Vi åkte också till Ramirent för att hyra en bilmaskin för att få bort våran gamla grund med. Det är snart dags för att göra en ny och större grund till våran utbyggnad!
Vi njöt av värmen i Elliots farmors växthus. Så grymt avis på hur fint och mysigt hon har det där inne varje sommar! Min dröm är ett lika svart växthus med tegelstensgolv.
Jag och kulan! Han börjar verkligen trycka sig nedåt nu. Undrar om han gör som sina syskon och kommer senare än tänkt eller om han tittar ut tidigare?
Ursnygga flaskor som Eva (farmor) har i växthuset. Kommer garanterat mer bilder från hennes växthus i sommar.
Så härligt att se att träden blommar nu. Vårat plommonträd har till och med börjat fått blomster! Det tyckte jag skedde ganska sent förra året.
På Ramirent fanns det mycket häftigt att kolla på. Liftar,maskiner och en truck som Elliot tyckte var lite extra cool.
Vätskepaus i värmen! Gud vad Ludde kämpade med att få bort den där grunden.
Snart är det tomt! Och dags för att borra ner skruv till nya grunden.
Till kvällen så satte jag igång grillen och slängde ihop lite mat så åt vi utomhus.
När Elliot lagt sig och vi kände oss klara gick Ludde in och jag och Lillemor satt kvar och njöt av den sista solglimten. Jag satt och tänkte på hur fint vårat hus kommer att bli när det blir klart. En riktig skillnad!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.