Familjevillan

Tips till dig som funderar på att bli inredare!

Jag utbildar mig just nu till inredare på inredningskurser.se. Jag började min utbildning när jag var sjukskriven på grund av min graviditet och gick hemma och väntade på att Elliot skulle komma. Jag kan erkänna att det kanske inte är det smartaste att börja med en utbildning mitt uppe i småbarnslivet med bebis och allt som hör till. Men jag är så glad att jag hittade det jag ville göra! Innan jag gick hem med Elliot jobbade jag som målare sen tre år tillbaka, det är ett bra jobb men jag vill göra någonting mer. Ett jobb där jag kan få ut min kreativitet!

Just nu i min utbildning så har jag en kurs om att ha inredning som sin verksamhet. Varje gång jag gör någon uppgift som handlar om att starta sitt egna företag så blir jag så sugen. Jag har börjat på en affärsplan och blir så taggad varje gång jag skriver på den.
Men det kommer att få vänta i så fall. Tills barnen är lite äldre och man har haft en stabil inkomst en längre tid. Nu har vi ju ett hus att renovera!
Det som passade mig så bra är att utbildningen är helt på distans i sin egna takt! Så det är ett tips till dig som funderar på att ta steget att utbilda dig till inredare. Det behöver inte bli så komplicerat när man kan studera hemifrån på sina villkor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.