Familjen Annorlunda

DEN paniken!!

Jag har precis kommit hem efter att ha varit på en magisk konsert, med Thåström ❤️

Så många gånger som jag har sett honom, i olika konstellationer och ändå överraskar han varenda jävla gång med att vara grym!

Jag har ju en spretig musiksmak men vissa har varit med mig sen stenåldern och dit hör Joakim Thåström. Typ 1984-85 klev han rakt in i mitt hjärta. Bara trängde sig in där med total självklarhet med den där rösten som har tröstat mig så många gånger. Och fått mig att gråta lika många gånger 😇

Han är magisk.

Men det var så här nära 👌🏼att det inte blev nåt!! Tjugo minuter innan min buss gick kom jag på att man kanske ska ha biljetter med sig också. In och öppnade mitt lilla kassaskrin och ….? Vafan är biljetterna????

Där låg två plånböcker och två kuvert med biljetter till Imagine Dragons och Bryan Adams. Och några kuvert med födelsedagspengar. Ringde med stigande panik till syrran och gastade att jag inte hittar biljetterna!!!!

Eftersom det här hände en vän för bara några veckor sen, mailet med biljetterna hamnade i skräpkorgen och den var tömd.. så det bidde ingen konsert då.. så var det ju extra jobbigt.

Men jag vet att jag då dubbelkollade vart jag hade dem. Jag hade messat syrran då att de var på papper och letade i 45 jävla minuter efter dem och på alla olika appar man har olika saker. Fan förr hängde man sin biljett på kylskåpet och där satt den sen tills det har dags att gå. Då hade den ofta fått en blekt ring efter magneten ;)

Till sist, strax innan den totala härdsmältan var ett faktum och jag satte mig i ett hörn och skrek och slet mitt hår, så sökte jag i min vanliga mail. Thåström Och sen på fan, där var de ju!

Jag var ju tvärsäker på att jag hade dem på papper och hade inte ens kollat mailen..

Ett ypperligt bevis på vad stress gör med hjärnan!

Så vi blev skitsena, hade planerat att vara där 19 men kom 19.45. Det skulle börja 20.00.

Kön utanför var superlång!! Det gick trögt att få in folk och anledningen var nog att de skulle ha betalt i garderoben, och enbart med kort… när vi kommit in och ställde oss i garderobskön så började hans spela! Ihhhh! Kastade in jackorna och nu struntade de i betalningen ;) och så in.

Avancerade framåt och hamnade på bra platser ganska så nära :)

Bilderna blev usla men jag har lagt upp några videos på instagram

Carolawetterholm

Följ 👋🏼👋🏼😇😍

Att säga att jag älskar Thåström är ingen lögn. Jag gör verkligen det. Det är stor skillnad på honom nu mot förr men ändå precis lika. Han är intensiv och musiken suggestiv och jag vill bara att tiden ska stanna i vissa låtar. Tänk om han skulle göra en Per Gessle – turnera med sina hits genom hela karriären.!!

Vad skulle det bli för låtar då?

Ebba grön, imperiet, peace love and pitbulls…

Jag är så super happyhappy över att så många bra artister sen förr fortfarande spelar, eller spelar igen:)

Nog för att jag gillar nya artister med men att få gå och se och höra sina följeslagare henom livet, det är speciellt.

Närmast väntar Europe, de såg jag första gången 82-83😍

I nästan två timmar ägde Thåström Uppsala, och han log och verkade osedvanligt glad. Måste vara för att vi är en bra publik:)

Till sist var det slut. Åhhh nä bara lite till… en vecka eller så.. men Nope. Slut. Men känslan i kroppen är kvar 😍

Och nu ska jag sova med Die Mauer i huvudet, och Beväpna dig med vingar, kanske Alla vill till himmelen :)

Ja, det är de gamla låtarna som sitter djupast men jäklar vad bra de nya var!!

Och.. en kär vän sa att om man inte köpte en konsert tröja så hade man inte varit där.

Och jag var där!

Godnatt 😍😍

Och tack Joakim Thåström ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Argos

  This is one of the best websites that I’ve ever come across, all the content displayed is pretty unique and informative and from now onwards I’ll make it a point to go through the website regularly.

 2. elizabethpark

  Podobało mi się bardzo, dziękuję bardzo paznokcie ustka Byłem do Marii, Svetlana i teraz Valeria, wszystkie dziewczyny wyglądają świetnie: wszystkie prace bardzo schludne, piękne, szybkie, wysokiej jakości, wszyscy są przyjaźni, na pewno przyjdę ponownie. Jeden minus (dla mnie, bo nie mogę planować z tak dużym wyprzedzeniem) – zapis na miesiąc do przodu, ale to nic dziwnego, do dobrych rzemieślników tak wszędzie. Chcę powiedzieć, że właściciel salonu jest mądry: naprawy i personel, a jakość usług na najwyższym poziomie, miło jest odwiedzić salon. Życzę jej wielu dobrych klientów i dalszej pomyślności.

 3. Dickson Stella

  Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
  [email protected] lägg till honom på watsapp +2348105150446

  1. familjenannorlunda

   Briggen blue bird av hull, märk hur vår skugga, Bibel ❤️ Saker som hon gör, die Mauer, Karenina, alla vill till himmelen,
   Nä det finns för många !! Beror lite på dagsformen också :)

  1. https://www.bestcustomwriting.com/custom-papers

   Choosing the Most Effective Essay Writing Services

   A student can choose the best and most reliable essay writing service by consulting best essay writing service reviews. Students can learn about the advantages and disadvantages of essay writing services by following the advice of best essay writing service reviews specialists and other consumers. Students are frequently enticed into selecting the incorrect essay writing service.

 4. Marre

  Bra videon du hade spelat in för att vara mobilen så var det bra ljud. Ska se honom nästa helg, ser fram emot det. Han är väldigt speciell eller magisk!