Familjen Annorlunda

Vinst och röj

Oh herre jösses vilken match det blev igår. Rätt tråkig, inget större drag i den med Sverige vann ju mot Italien med 1-0??

Larmet inne på olearys när de gjorde målet visste liksom inga gränser.

Vi käkade och snackade, det var en blandad skara av känt och okänt folk. Lite lustigt är det allt att vi snackade om den ena killen häromdagen. Han har inte varit med sen allra första gången och vi saknade honom lite. Och igår var han med:)

Sen fortsatte vi till Domkraft som en av killarna äger, baren ovanpå gamla anrika Domtrappkällaren, där vi drack G&Ts och fortsatte snacka. Klockan halv två på natten fick vi för oss att det var en strålande idé att påbörja ett mattbyte i en trappa:)

Ni vet, en sådär matta som man fäster med en pinne längst in mot steget. Det gick på nolltid att få bort men sen vet jag inte varför det tog sån tid att få dit den nya och rätt vad det var så var vi istället på Oconnors.

Jaja:) Mattan är på plats nu iaf. Av vem och hur vet jag faktiskt inte. Eller jo det vet jag nog. 

Vi blev en minskande skara allteftersom kvällen led och till sist var vi bara fyra. När det stängde på oconnors så var min kofta borta. Jag vet att jag lade den på stolen där vi satt och där låg den liksom inte kvar. Fan det är en svindyr jacka från me&i så jag är fett sur. Vakterna hjälpte mig leta men den är puts väck borta. Nån annan har numera en snygg jacka :-/ Fan att folk inte kan hålla sina tassar i styr. 

Min syster har ringt och kollat om de hittat den men icke. 

Varför inte jag ringde?

Jomen det kan man ju undra, och svaret är att jag vakande utan röst! Totalt borta. Nu igen… sist försvann den i tre dagar. ..?

Barnen garvar rått åt mig och frågar om jag skrek mycket när Sverige gjorde mål? Det gjorde jag inte, men när man är ute så är det ju hela tiden hög musik man måste överrösta. Jag var förkyld, blev det på en sekund i torsdagskväll, från piggelin till ont i halsen och snorig. Körde med coldzyme hela natten och kunde inte sova för jag höll på att drunkna i snor;)

Sov hela förmiddagen när kidsen var  i skolan i stället och vaknade och var pigg.

Men tydligen inte helt frisk ?

Idag har jag mått riktigt uselt, dels lite bakis kanske men otroligt förkyld. Tryck över bröstet , hostar snorar och ingen röst. Sovit och sovit, och aningens feber. Jippie. Not.

Gick upp och duschade och käkade lite men sen sov jag vidare i soffan. Nu har jag kollat på Karate kid, originalet, med ungarna och sen Geralds lek, en Stephen king historia som var usel som film, boken är skitläskig, och avslutat med några avsnitt av SoA

Nu sova igen då och hoppas vara frisk i morgon och ha rösten tillbaka, det är jobbigt att vara tyst.

Kanske nån däruppe vill säga mig något? ?

Jaja håll er friska där ute?

Natti natti 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. familjenannorlunda

      Åh tack?
      Ja det var riktigt kul att se den. Ungarna valde och sen somnade de efter en 1/2 timme;) men jag var tvungen att kolla klart :)

Comments are closed.