Familjen Annorlunda

Businesslady;)

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

.

Okey.

Nej:)

The business-look är INTE min grej.business

Jag storknar och trivs inte ett dugg..

Kläderna är supersnygga, men inte alls min stil. Byxorna är Corrindas:) och från Cellbes och blusen och kavajen från me&i, dojorna från Skopunkten. Jag har för mycket biceps för kavajen;) så det är tur att den är i stretchigt material.fullsizeoutput_485d
Det här ska jag då ha på mig hela dagen i morgon. Reskläder.

Skjut mig, ge mig mina jeans och min skinnjacka! ;) Men så här är det när man ska åka med sin SAS-anställda syrra. ”Du måste se proper ut.”

So proper it is. Det är iaf bekvämt. Typ;)

 

För övrig så har jag nu packat. Vi får checka in två bagage så jag har en lite mindre väska i en lite större. Packat lätt, men skulle kunna plocka ut nån tröja, men den gör liksom varken till eller från. Har laddat kamerorna och stoppat dem i ryggsäcken jag nog har som handbagage. Jag har inte riktigt bestämt mig än:)

Jag ska snart läsa igenom dialogen jag skrivit och sen skicka in den.

Det känns som att jag har koll:)

Mest troligt så kommer jag snart komma på hundra saker jag glömt…så dags liksom.

 

Men ni hänger med va??

Både här och på instagram:)

Vi prioriterade bort frukost på hotellet till förmån för wifi. Man måste få surfa, det är nästan en mänsklig rättighet;) Jag har absolut ingen koll på hur mkt det kostar om man inte använder wifi och hoppas jag slipper ta reda på det..

 

Nu ska jag bädda rent i sängen, och sen slappa i soffan!

Vi hörs nog från Arlanda i morgon bitti:)

Ihhhhhhh

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hur mycket fick ni betala med din sas anställda syrra? Bara nyfiken inget med din ekonomi och sånt. ☺. Njut och ha de gott!

  2. Karo

    Hej Carola! Jag arbetar på behandlingshem. Våra intagna har haft som projekt att vara ”positivt kontaktsökande”. Men det har ju inte du vetat om. Men vi vill tacka dig för att du är den du är och be om ursäkt att du nog hamnat ”mitt i vimlet”.

  3. Timea

    Heipo är på akuten nu. Han försökte ta livet av sig för ingen såg honom trodde han. Bara för att han skrev kommentarer på din blogg idag och fick inget svar.

    1. Malin

      Så nu ska Carola känna sig skyldig till hans självmordsförsök tycker du? Eller vad ville du säga med denna kommentar?

    1. apoplectic

      Thanks to the author for writing the post, it was quite necessary for me and liked it. I wrote a note on the state of writing reviews about this. I will be happy if you read it and accept it. Thank you for your concern.

Comments are closed.