Familjen Annorlunda

Gräs, klagomål och goda grannar :)

På mitt schema idag stod gräsklippning, trimma, tvätt och städ. Och handla.

Jag är klar med gräsklippningen :)


Ska trimma lite under studsmattorna alldeles snart, men det är inte som att jag tänker flytta på dem och göra nåt ordentligt. Vem fan bryr sig på allvar om det växer saker där under? Inte jag. Inte på en fläck, jag kan faktiskt inte bry mig mindre :) Jag kör med klipparen så långt jag når, och nu sen jag skaffade trimmern så tar jag lite med den med. Och sen är det klart. Det växer upp lika snabbt som man hinner ta bort det och är alldeles för mycket jobb att flytta studsmattorna. De är tunga, otympliga och gör hål i marken. Dessutom kryper ingen unge in där frivilligt vilket gör att jag inte behöver oroa mig över att de ska hoppa ihjäl varandra på så vis. Vill nån klaga så har jag en klagoknapp:)


Nu sitter jag och svettas med en supergod iskaffe som jag mixade ihop 


Is

Mjölk

Kaffepulver

Carameldroppar

Mixa! Klart! Gott!
Igår tränade vi med Olle och det känns fint idag, ont i rumpa och lår men inte så farligt. Kommer nog i axlar och rygg snart för det var mycket sånt. Jag ska studsa lite med kidsen sen för att få lite fart på blodet genom musklerna, hoppa studsmatta är galet jobbigt. Och kul:)

Tvättmaskinerna snurrar och jag har en tvätt i tumlaren att vika och en färdigvikt tvätt på köksbordet som måste väck innan middagen. 

Köket är rätt hyfsat och jag plockade massor i går så vi ligger ganska bra till.

Min tanke är att åka till husvagnen på söndag:)

Vi ska på kalas i morgon kväll först men sen drar vi några dagar i alla fall. Lite beroende på allt möjligt. Men jag längtar nu!! Alla som vill är välkomna att hälsa på för det kan bli lite långtråkigt efter några dagar, men det är samtidigt ljuvligt att bara vara. Det blir ett helt annat liv när man bor så litet och tätt inpå varandra. 

Jag fortsätter att imponeras av mina grannar där i Norberg. Igår fick jag mess på instagram om att de klippt mitt gräs ❤️

Jag är så tacksam ? och kanske borde jag in på glasbanken idag och köpa lite bubbel åt dem. Fast de får ju vackert dela med mig såklart :)

Nix. Om man skulle lyfta rumpan från stolen och göra lite nytta? Har redan glömt min plan? Men tar nog handlingen först så jag är av med det :)

Vi hörs snart igen ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Har man en dålig dag så drar man alltid på smilbanden när man kikar in hos dig. Tack ?

    Carola: Tack själv<3

  2. Rille

    Underbar klagomålsanordning! Hade varit perfekt om den funkat i kommentarsfältet på bloggen också :).
    Ha en skön västmanlandstripp!

Comments are closed.