Rabattkod :) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Rabattkod :)

Detta är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

 

I går lovade jag er en rabattkod från Cellbes, och det ska ni givetvis få:)

 

Så här års älskar jag tunikor. Eller det gör jag hela året förresten, men på sommaren är det luftigt och skönt:)

När solen gassar kan det vara skönt med lite tyg i mellan den och kroppen, och det är inte så svettigt eftersom inget klibbar fast.

Sen är jag rätt “feg” när det gäller färger och mönster, jag gillar inte när det är prilligt, men som nu så är det ju ändå väldigt modernt och till sist så har jag liksom vant mig:)

De här gillar jag allihopa, mest nummer tre, som jag tror jag ska beställa nästa gång faktiskt. Men även nummer två lockar :) Och ettan såklart. Och för sakens skull så gillade jag fyran med:)

Spetstunika ( finns i svart)

2 Mönstrad tunika ( finns i blått)

3 Vit tunika (finns i fler färger)

4 Mönstrad tunika ( finns i fler färger)

cellbes

Det jag gillar väldigt mycket med just Cellbes är att deras storlekar passar mig. Beställer jag en M så är det vad jag tycker är en M. Inte som på vissa kedjor där medium transformerat sig till nån slags tunnisvariant, eller tvärtom motsvarar en större storlek. En 38 ÄR en 38 hos Cellbes.

Första gångerna kollade jag måttabellerna, men nu behöver jag bara ta den storlek jag vill ha och det passar alltid. Just när man handlar online är det viktigt tycker jag, för jag får liksom inte ändan ur vagnen och skickar tillbaka om det inte passar..utan låter det ligga, tänker SEN och så blir det försent. Trycker in det i nån garderob för att sen några år senare skänka iväg till Röda korset typ;) Jäkligt oekonomiskt.

Men här är storlekarna precis som jag förväntar mig Extra plus från mig:)

 

Nu kan jag erbjuda er 20% på ett helt köp hos Cellbes:)

Kod: CW1705
Giltig:  t.o.m. 28 maj!
Villkor: Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Minsta köpbelopp 99 kr
Så behöver ni komma undan solen så kan ni alltid nätshoppa lite:)
Nu ska jag åka och bada:)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.