Familjen Annorlunda

iPhone 7 plus :)

Beställde den i måndags kl typ 15, och det skulle ta 2-3 arbetsdagar innan den kom. Tjena?

Det plingade till i mobilen igår strax efter 15 och då fanns den på Ica, bara att hämta. Ett dygn senare. Super!

Den är stor ja, men inte för stor, jag älskar den. Jag har ju velat och funderat. Fram och tillbaka. Hit och dit. Typiskt mig:) 

Folk utan beslutsångest har det enklare helt klart. Jag är heller inte sån att jag byter mobil hela tiden utan tycker att den jag har får duga tills den går sönder. Min gamla är sen december 13, och funkar fortfarande fint. Batteriet är dåligt och det gör att det är meckigt, måste hela tiden ha laddare / powerbank med mig, och sen kan den lagga mellan varven plus att jag alltid måste ha lurar när jag pratar annars hörde det dåligt. 

För att vara bloggare så har jag en antik mobil;) så jag tänkte uppdatera mig.

Igår fick jag ägna mig åt att först säkerhetskopiera den gamla med iCloud och sen lägga in det på den nya. Fasen så smidigt det är!! Mycket bättre än förr.

Idag har jag varit på springande fot och ska snart iväg och träna … tredje gången på tre dagar varav två pass med David på raken… har sån träningsvärk ??

Ikväll ska jag ge er ett eller till och med två vettiga (nåja?) inlägg så kom tillbaka efter typ åtta :

Ses då!!

??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny K.

    Upptäckte oxå att ”trycker” man på bilden/kortet så blir den ”rörlig”. En vän till mig hade tat kort på några änder vid en bäck i en skog…o vips när hon höll fingret tryckt mot bilden flaxade fåglarna iväg,blev som ett filmklipp???.

    1. familjenannorlunda

      Tydligen kan man ta bort den funktionen, men det är ju jättecoolt:)

Comments are closed.