Familjen Annorlunda

Pray for Manchester 


Alltså tyck vad ni vill men JAG tycker att vissa borde det vara skottpengar på. Jag tycker att extremister och terrorister bäst gör sig som en utrotad ras. Six feet under.

Ja, även de har familjer men jag tror att de kanske inte är stolta över släktskapet. Och är de det så är de lika stora idioter de med. 

Hur orkar folk hata så mycket? Jag kommer aldrig begripa det. 

Jag undviker nyheterna idag, jag vill inte matas med bilder på bomddådet i Manchester. Jag vill inte läsa om personerna som dödades. Jag orkar inte ta till mig det.

Men jag tänker på det. Jag är fullt medveten om vad som hänt och jag föredömer det. Jag kan inte säga att jag sörjer med de som drabbats för jag känner dem inte och det känns lite som att försöka ta billiga poäng. Att förminska den. Fattar ni hur jag menar? Deras sorg, deras ångest, paniken och rädslan är deras. Inte min. 

Men jag sörjer för vår värld. Jag sörjer över att vissa idioter anser sig vara bättre än andra. Att de tar sig friheten att döda för sin fåniga ”sak”. Att de urskillningslöst utplånar andra människor utan att tveka. Att de inte har mer vett mellan öronen.

Jag tänker på de drabbade. Jag önskar att det inte hänt. Jag hoppas att detta var det sista dådet någonsin. Jag vet att det inte är det, för världen är full av ondska. Folk är galna. Vi är samma ras och ändå gör vi varandra så ont.

Det upprepar sig på olika vis gång på gång. Trälar, slavar, svarta/vita, nord-/sydstatare, nord-/sydKorea, Hitler mot judar osv osv. Historien är full av det. Vi lär oss aldrig. Korkade människor.

Och nu idiotiska livsfarliga galna IS mot resten av världen. 

Fan, att ta sig sådana friheter mot andra människor. 

Pray for Manchester ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.