Familjen Annorlunda

Umgänge. Bradley och baksmälla:)

Så har en hel helg gått igen då.

Syrran messade nyss och konstaterade att nu är hon sjuk. Jomenhejsanhoppsanvadroligtdettaär.

Jag fick höra av nån att de säger på sjukhuset det varit galet mängder av korta magsjukor den här säsongen. Ingen aning om det stämmer på övriga Sverige, men på min familj stämmer det då klockrent. Jag har ju ungar lite utspritt över stan så de säkert plockar upp virus från alla håll;)

 

Idag var det umgänge.

Jag tycker det är skittråkigt en enda dag utan ungarna och kan inte för mitt liv begripa hur han kan tycka att det är helt okey att bara träffa fyra av sina nio ungar. Och det några timmar varannan söndag som bäst.

(upprepar att umgänget är helt och hållet efter hans önskemål, jag har inte fått säga mitt öht)

Jag skulle få totalt psykbryt om jag var utan dem längre än några dagar. MAX. Har jag inte hört av de stora tjejerna på några dagar så måste jag messa och kolla läget.

Men det har ändå sin charm att det är helt tyst här hemma en stund:D Nu var det bara jag och Novalie hemma så det var nästan plågsamt tyst. Tur att det ringde lite i mobilen mellan varven så man fick lite sällskap.

Ungarna hade som alltid fullt upp på umgänget, de kommer hem sen och bubblar över:) Idag var det frukost på Ikea, AirHop, Minigolf inomhus, nån lekpark och Lasergame, och middag på lasergamestället.

Puh. De är nöjda och jag är tyst. Kanske att jag tänker en hel massa saker, men jag säger det inte högt;)

Nu flyttade de tydligen umgänget eftersom de var sjuka förra veckan, så det blir samma på söndag igen.

Jag funderade en stund på att bara meddela att han kan ta dem över natten så jag kan gå ut och supa skallen i bitar, det är ju ändå Sista april och jag bor i Uppsala….vi firar Skvalborg, Kvalborg, Valborg, Finalborg, och säkert nån annan jäkla borg med:). Men sen kom jag på att jag inte behöver hans hjälp för att gå ut;) och att jag inte kan göra så mot ungarna. Så, jag blir väl hemma då:) Eftersom det är just Sista april så känns det högst olämpligt att vara ute och partaja eftersom man vet aldrig vad ungarna gör….Fatta hur pinsamt om polisen ringer och har plockat in ens unge och man själv är stupfull…Nä;)

Jag ska ut på fredag, vilken ”borg” det nu var, så det får räcka.

Då ska jag på konsert minsann, hemma i stan, Jag ska se/höra Misery Loves company.

Absolut ingen aning om vad det är för musik mer än att det knappast är min favorit;) men de här killarna har jag sett som ung. De har spelat ihop, möjligen i olika konstellationer och under lite olika namn. Uppsalaband.

Det blir nog kul. Om man nu ens törs yppa ens ett ord om planer förstås…mest troligt kommer det skita sig, Men jag jobbar på en backup-plan:D

Och stupfull är såklart en sanning med modifikation:)

 

Jag och Novalie roade oss med varsin dator, och käkade Lovelias pajer till middag. Så goda att jag tror hon ska få göra dem varje vecka. Perfekt, en middag bortlämnad. Bara sex kvar;)

 

Det är inte klokt att det är en vecka kvar på april, sen går vi in i maj. MAJ!! Min favoritmånad alla kategorier, men hur gick det så fort? I år igen;)

En fråga förresten, jag har frågat er det varje år, och tror att jag fått tips som jag sen glömt….?

Jag har ju varit som en gammal skata i massa år nu och är känslig för lågtryck. Lite ont i knäna, haha, men det kan jag leva med, värre är ju illamåendet och huvudvärken. Varje gång himlen tornar upp sig, blir grå och tung så får jag huvudvärk, i sämsta fall migrän, yrsel och mår illa. Det släpper i samma sekund som regnet kommer. Vad kan man göra åt detta?

 

Gahhh, jag kollar på Baksmällan 2.

Men alltså, den är så jäkla kass att den blir kul. Bradley Cooper kan ju vara anledningen att jag fastnar varje gång. Jag säger inte att det är så, men det skulle kunna vara så:)

Bradley-Cooper

 

Den är hysterisk, och jag brukar normalt inte orka med sådana filmer, men den har väl nåt som lockar. Förutom snyggingen då. . Jag har sett den flera gånger, för tv brukar tjata runt den ofta, men jag slökollar oftast med ett halvt öga.

Herregud;) Snart är den slut så då kan jag koncentrera mig igen.

 

Veckan som kommer då. I morgon har jag bokat David. Vi får se hur det blir med det, men tanken är att inleda veckan med lite cirkelfys. Det är aldrig fel, och resten av veckan kommer inte funka så bra med träningen. Dock är det mitt på dagen,..Jag har lite tid att fundera.

Sen ska jag hjälpa Mirka, bilar är bra när de funkar, vilket hennes inte gör;) Senare på dagen ska jag hjälpa pappa men hans bil. Han ska lämna den på service, tisdag morgon klockan 07.00. Eftersom jag fått min morgontrötthet någonstans så föredrar han att lämna den där kvällen innan:D och behöver då skjuts hem.

Tisdag ska mamma hjälpa mig med deklarationen. Men skjut mig, jag hatar sånt, men det lär ju bli rätt. Tur att både hon och pappa kan sånt där.

Onsdag är det cirkus. Torsdag är så full att jag måste försöka välja, och fredag ska jag då på konsert.

Lördag ska vi på ett kul Loppievent:) på en båt som inte lämnar kajen, perfekt för mig som blir sjösjuk;)

Jag ska nog ta med syrran och åka båt i sommar och testa om jag blir sjösjuk fortfarande eller om det bara var den där gången. Men jag vill aldrig vara med om det igen för det var fruktansvärt. Söndag är det då Sista april och även om det är umgänge på dagen så ska jag och ungarna till nån brasa på kvällen.

Häpp!

Mest troligt så trycker vi väl in nån oinbjuden virus också, jag skulle bli förvånad om det inte blev så.

 

Nä, nu har Baksmällan slutat och jag ska skutta i säng innan jag börjar kolla på nåt annat.

Vi hörs i morgon ♥

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Härligt med cirkelfys med David. Perfekt sätt att få en genomkörare för hela kroppen, hoppas du får till tiden för det! :)

    Och Lovelias pajer låter spännande. Skönt att du får mat serverat :))

    //Jennifer på http://www.wellmilton.se :)

    1. familjenannorlunda

      Höll på att svimma… Holy smoke inte van att träna vid lunch helt klart ;)
      Men kör nog vidare, det funkade bra med logistiken :)
      David är ändå David ?
      Vi hörs snart!

  2. Karin

    Hmm, hade inte tänkt säga (skriva) det här, men ser att andra också har reagerat, så då gör jag det också.
    Har också tänkt på den vi inte nämner vid namn här, hans umgänge med de fyra yngsta.
    Alltså vore det inte mer lämpligt med ex frukost på Ikea, sen EN aktivitet och så mat på nåt bra/trevligt ställe. Alltså ett ställe där det är lugnt och man kan UMGÅS medans man äter.
    För mig låter det inte som det är särskillt mkt till umgänge som det är nu….
    Kram från mig

    1. familjenannorlunda

      Fördriva tid är ett mer korrekt benämning ?
      Jag brukar tipsa kidsen om bad, det är vettigt och jag gillar det inte ;)
      Det gör de ofta, men vill då till fräna äventyrsbad och då vet jag att han omöjligt kan ha koll på dem alla fyra så det kräver is i magen att släppa iväg dem. Men vatten är toppen :) Den klassiska frånskilda roliga pappan som kommer som en lekfarbror .. oh yes ;)

  3. Dema, gravid igen!

    Jag kan inte heller fatta att det snart är maj! Tänk att det bara är maj, juni och sedan kommer bebis. Låter helt sjukt! Jag har dock noll vårkänslor då vi fortfarande har 70 cm snö på gräsmattan och det har snöat en vecka nu! Hoppas ni får hålla er friska hela veckan

  4. Rille

    ”Umgänge” låter verkligen så distanserat och tråkigt. ”Nu ska jag umgås med mina barn” – nä!
    Funderar över hur mycket ”umgänge” det blir också – om man trycker in så vansinnigt med aktiviteter på de där futtiga timmarna så blir det väl inte mycket tid över till att prata med barnen och kolla hur de egentligen har det.

    1. familjenannorlunda

      Han kallar det för umgänge själv.. och det du skriver är exakt det jag tänker..?

      1. Helena

        Jäg tänker att du kanske inte ska skriva vad han gör med barnen, att det är en grej mellan honom och barnen och inte mellan bloggläsarna och dig.
        Det är att gå för långt tycker jag.
        Att du är urbota förbannad och ledsen på honom förstår jag så väl men håll den etiska gränsen, tänk mindre på vad han gör på umgängestiden och mer på vem du vill vara <3

        1. familjenannorlunda

          Haha är DET att gå för långt? ?
          Jag kan nog på rak arm säga ett tiotal gånger då jag på allvar drivit det hela till sin spets.. detta är ju inget elakt direkt.

Comments are closed.