Familjen Annorlunda

Aloe vera, träning och helt slut:)

Okey, den här kan ni låta bli att köpa om ni inte gillar kokos väldigt mycket.

aloe vera kokosJag storknade lite när jag sippade på den, och sen skruvade jag på locket för evigt. Fy bubblan.

Gillar man den smak som kokos ofta blir i ”flytande form” som kokosvatten och sånt så gillar ni den säkert, och då kanske ni älskar den. Men jag kommer aldrig aldrig aldrig att dricka den igen,

Och jag älskar de här aloe vera dryckerna med fruktkött i:)

Alla sorter men mest den helt vanliga.

 

Nåväl. Förutom att smaka på äcklig dryck så har jag varit nära döden på ett annat sätt idag.

Jag har tränat. För första gången på nästan två veckor, och jag säger det här och nu – jag ska aldrig någonsin bli förkyld igen, det sabbar all kondition! Det är inte värt det:)

Jag skämtar inte om att det var en nära-döden upplevelse, det var vidrigt. Jag riktigt kände hur det snörde ihop sig i bröstet och vågade inte riktigt böja mig så långt fram för att risken att kräkas var överhängande. Totalt slut!

Det var Björns Power Hour pass, och normalt tycker jag att han är rätt snäll. Det ger grym träningsvärk, men just där i stunden så är det inte alls lika jobbigt som Davids pass. David ”kräver” att man ger allt, och jag blir oerhört peppad av det. Jag vet att folk kan ogilla det, men för mig så är det skillnaden på att ge det där lilla extra eller inte. Jag behöver en coach som står och skriker på mig:D Han gör det med ett leende och jag vet ju att det är jag som bestämmer, men för mig är det enbart peppande.

Björn är super han med, och även om han inte kräver att man ger allt, så gör man det ändå när han håller koll på en:) Två favoriter helt klart.

Men idag var det tungt. Riktigt jäkla vidrigt. Jag hatade varje sekund av det, och det var bara pannben som fick mig att genomföra det, och ta i så mycket jag kunde. Efteråt känns det ju bra, när man slutat flåsa och fått tillbaka normal puls.

Nu blir det förhoppningsvis lättare nästa gång. Men att det kan vara så besvärligt att bara få en förkylning?

 

Något annat jag fått, det är böcker:) Från Sarah som jobbar på HarperCollins. Hon skickar ett gäng ibland, och det är så härligt. Fast jag nu fattat det här med att använda Nextory och mest bara lyssnar/läser på mobilen, så är det ändå mysigt att ibland HÅLLA i en riktig bok:)

böcker

Jag har haft de här böckerna på min Att-lasa-lista, så det var så kul att just de här kom i min brevlåda:)

Tusen tack ♥

Har ni läst nån?

Vet ni var allra bästa platsen för fysiska böcker är? Jo, i husvagnen:) Av nån anledning, och även om jag de senaste åren även lyssnat där, så känns det så härligt att lägga sig på en filt i skuggan av vagnen och läsa. Eller, de ensamma kvällarna i förtältet, finns liksom inget bättre sällskap än en bok. Eller ja, om man inte har en riktig person förstås, som syrran:) Hon blir skitlack om jag säger att en bok är bättre än henne:)

 

Just husvagnen börjar pocka på i tankarna nu:) Jag kan inte längta mindre dit på vintrarna, men så fort det börjar bli vår så suger det i campingnerven. Jag har ju en säsongsplats på Norbergs camping i år, där vi var förra året. Förra sommaren där var katastrofdåligt vädermässigt så den får en chans på sig att visa att det kan vara 30 grader varmt och solsken hela tiden:) Jag har sett alla källor och gruvor i närheten..;) Jag vill sola och bada.

camping P8040766

Och där är ju min bil också! Som jag ringde om idag och de verkar inte riktigt ha hittat felet? Den kom visst inte i nån gräddfil, utan snarare på undantag;) De tar den mellan alla bokade bilar. Skit.

Jag kanske måste ha en hyrbil ändå, jag har tid på verkstaden bokad den 19 april, kanske får den stå tills dess. vem vet? Just att inte veta hur länge den blir borta suger. Vet jag att den får bo på verkstan i fyra veckor så okey. Men den kan ju lika gärna vara hemma på onsdag. Typ. Morr.husvagn

Badet på campingen var fint, härlig lera att gegga in sig med:)
norberg

Än så länge kan man ju hoppas på en lång het sommar!

 

Idag låg jag utsträckt i en solstol i en halvtimme och bara tankade solsken och värme, och det kändes gott ända in i märgen. Jag fick kanske inte ett överskott av energi, men det var en början i alla fall.

Jag fick tillräckligt med kraft för att skruva tillbaka min hallklocka som legat på köksön sen jag började måla trappan:)  och även för att städa lite här och var. Tittat lite på mina slalompjäxor där de står i sin väska och funderat på vart de ska få bo under sommaren. Kom inte fram till nåt;)

Jamie har sprungit ute hela dagen, helst utan tröja. Det är verkligen hans grej att ha så lite kläder på sig som möjligt. Han slänger gladeligen av sig tröjan bara det är sol ute, och är nästan alltid barfota. även i skor. På vintern springer han runt inne i bara kalsonger, och det är nästan naken som han trivs allra bäst. Min Nakna bebis, som Anna kallade honom som liten.♥ Han föddes mitt i sommaren och det var varmt så han hade bara blöja på sig för det mesta, kanske är det som sitter i:)?

Jordan stod i hallen och ropade att det faktiskt bara var nio grader varmt så kom och ta på dig tröjan!

Han är lite mer frusen av sig, men bara lite. Båda killarna är varmblodiga av sig. De flesta av barnen är det, men Patricia är en riktigt fryslort;:) Som mig.

 

Jordan kom hem från skolan med en ”order” från läraren. Han måste minsann ha med sig champagnekork(ar) senast på fredag för att de ska kunna pyssla. Annars blev det inget pyssel!

Jaha? :) Alltså jag har inga sådana ligga och skräpa, så det är väl bara att börja pimpa champagne nu då. Vad gör man inte för att hjälpa till liksom? :)

Nån av er som sitter på ett lager?

 

Nä, nu ska jag hoppa i säng tror jag.

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. T

    Hej! Visst är det Norbergs camping i Västmanland du menar? Då har jag ett tips att åka 1,5 mil till Fagersta och deras camping Eskiln, en sjö där man får testa på wakeboard. De har även tipspromenad runt sjön på Tisdagar och i spåret runt sjön finns en massa ”hinderbanor”, där man kan träna lite. ? Det finns även ett utebad i Fagerstahallen, med hopptorn, 50 meters bassängen och lite mer.

    Välkomna till ’Pärlan i Bergslagen’ i sommar, ser jag dig ska jag försöka att våga gå fram och heja! ?

    1. familjenannorlunda

      Japp det är det! Har kollat Fagersta, funderade på att stå där med, och är sugen på wakeboard, men osäker på om ungarna klarar av det? Taskigt om bara jag får roa mig ;)
      Men tipspromenad och grejor lär bra. Tack för tips!!
      Och hoppas vi ses :)

      1. Camilla hockeymamma

        Det är klart att kan åka wakeboard med lite hjälp och det finns det där.Min yngsta son går där på Rig i wakeboard nu har ha bara en halv termin kvar och kommer då lämna Fagersta för evigt .Men kommer säkert upp på tävlingar.Mitt lilla barn var 4 år när han började och då fanns inga kabelbanor utan man åkte efter båt.Nu tävlar man både efter båt och i kabel.Sporten är en bedömningsport ..Det finns även en kabelbana i fullängd vid
        Arlanda lite närmre om ni vill prova någon gång.Men som sagt de får hjälp att klara av att åka..

        1. familjenannorlunda

          Men vad bra!!! Ihhh då ska jag absolut testa!! Vi bor ju nära Arlanda så kanske där med, tack för toppeninfo!!??

        2. Camilla hockeymamma

          Jag utgick i från att dina barn är simkunniga eller de som ska prova för ramlar man måste man kunna simma till den brygga som går runt banan,naturligtvis har man både hjälm och flytväst och det kan du hyra på plats?

Comments are closed.