Familjen Annorlunda

Jag och Justin Bieber ;)

Vad roligt det var att livesända på instagram igår kväll!!

Jag hörde att Justin Bieber hade 300000 följare som kollade på hans första livestream, och han har typ 80 miljoner följare. Jag är usel på matte som alla vet men eftersom jag inte behöver redovisa exakta siffror för er så kan jag säga att procentuellt hade jag fler ?

Så jag är jätteglad! Det är helt galet att ni mitt i middagstid har tid och lust att kika in hos mig och min familj, så stort tack ❤

Ja, jag gör såklart om det eftersom ni bad om det:) Jag skulle ju så snällt ta med er på en husvisning men det sket sig eftersom Boxers usla router inte är så bra på wi-fi?

Jag undrar varför man har en kass router till sina kunder? Tekniska supporten har sagt det vid ett flertal tillfällen när jag ringt och behövt hjälp, så det är inget jag hittar på. 

Jag är för tillfället extremt missnöjd med Boxers bredband. Sådär att jag börjat titta på andra leverantörer.

Vad har ni? Jag har ju fiber och det är väl inte fel på hastigheten men på wi-fiet. Jo jag kan köpa en fetingbra router och byta ut boxers men se det vill jag inte;)

Jag tycker nämligen att när man köper en bredbandstjänst av en leverantör så ska det ingå en bra router. Och för den delen funkar det aldrig att bara byta, så helst vill jag ha hit nån som fixar så allt funkar:)

Tv bredband wi-fi och cromecastar. Vem gör sånt?

Jag hatar teknik när jag inte fattar;)

Nåt mer jag ogillar är tanken på att snart byta körkort ? 


I slutet av maj måste jag masa mig iväg till nån fotograf och fulfotas, jag har passet i färskt minne;)

Jag tog körkort 4/9 så varför jag byter i maj fattar jag inte?

Och nu kom jag på det:)

Haha, fan vad dåligt minne jag har! Jag bytte efternamn när jag gifte mig ju:) Ett släktnamn på min sida annars hade jag bytt bort det i samma sekund som skilsmässan var klar. Och jag är evigt ”tacksam”att han bytte innan han gifte om sig med den där apan. Att heta samma som henne hade känts ??.

Nu har han ju inte berättat för vare sig mig eller barnen att han bytt för det hade vi inte med att göra tydligen. Men det kommer ju fram, och för min del är jag glad att slippa dela namn med honom. Men för kidsens skull hade det nog varit skönt att iaf få en förklaring på varför. Hm, på det med;)
Äh vad gnälligt det blev då, inte alls meningen! Jag är på bra humör även om det inte märks:)

Ska snart åka och träna med David, det är kul! Och sen slalom i morgon!! Ihhhh det längtar jag efter så det kan inte bli i morgon fort nog:)

Och så är Robin Bengtsson med i mello ikväll, vilket gör att det iaf är EN bra artist. Ingen aning om övriga? Jo The Foo va? Eller Fo andO?

Jaja, det blir nog bättre än första deltävlingen oavsett. Andra såg jag inte för jag var ju på konsert:)

Vi kör lite lördagsstäd just nu.


Lovelia är bäst på att hjälpa till:) medan småkillarna inte städar om man inte står över dem med en piska. Typ;)

Jag sitter här och är arbetsledare ?

Jag ska bädda rent i min säng med nya lakan dock, så det är dags att resa på sig nu!

Ha en toppenlördag! Ät nåt gott drick nått gott, gör nåt kul:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann.B

    När jag förnyade körkortet så gjorde jag det på trafikverket och där tog man fötot direkt i nån datakur….ännu värre fick ej göra om kortet..ucsh!

  2. Leward J

    Det verkar destruktivt att skriva i en blogg kring sitt ex. Utan att känna dig eller honom mer än ifrån fa så kan jag utifrån egen livserfarenhet konstatera att det nog juridiskt rör sig om kränkningar och förtal att skriva ”lowlife” och ”idiot”. MEN jag förstår dina känslor och anar att man bara ”vräker ur sig” då man fått nog. Hoppas inte din skörd av livets godis läser bloggen bara för någonstans är en pappa alltid en pappa. Utan att vilja något ont med mitt inlägg. ?

    1. familjenannorlunda

      Jag märker att du inte läst här, för då skulle du veta att kidsen inte läser. Och så speciellt destruktivt tycker jag inte det är, det är möjligen lite taskigt. Men.. som jag blivit behandlad av de människorna så bryr jag mig inte:)
      Kräkning säkert, i mellanmjölkens lättkränkta land men det bryr jag mig inte heller om.
      Man måste få nämna saker vid dess rätta namn och hon är ett lowlife. Deluxe dessutom. Och att lämna sina barn och skaffa fler utan att ta hand om de nio första är idiotiskt. Vilket gör honom till en idiot. Känns fånigt att behöva låtsas för att inte kränka nån;)

  3. Leward

    Det verkar destruktivt att skriva i en blogg kring sitt ex. Utan att känna dig eller honom mer än ifrån fa så kan jag utifrån egen livserfarenhet konstatera att det nog juridiskt rör sig om kränkningar och förtal att skriva ”lowlife” och ”idiot”. MEN jag förstår dina känslor och anar att man bara ”vräker ur sig” då man fått nog. Hoppas inte din skörd av livets godis läser bloggen bara för någonstans är en pappa alltid en pappa. Utan att vilja något ont med mitt inlägg. ?

  4. Maria

    Måste få reagera på att din fd man inte tycker att hans barn behöver veta vad deras pappa heter utan låter det komma fram ryktesvägen. I övrigt måste jag hålla med tidigare inlägg, lägg inte så mycket energi på hans nya, det var ändå han som gjorde valet att ramla in i fällan.

    1. familjenannorlunda

      Jag lägger mindre än noll energi på henne. Ni tror väl inte att jag går omkring och hatar eller är irriterad dygnet runt??
      Men då och då poppar det upp något som jag blir irriterad på. Då är jag sur/arg/irriterad eller vad det nu är-den stund det krävs innan det går över och så är det borta sen.
      Alltså om ni fattar själva grejen som framkallar ilska, borde ni ju även fatta att JAG blir arg? Som med namnet. Det handlar om mina barn och att jag får hantera deras sorg och ilska. Som jag inte behövt göra om han gjort rätt!
      Då hade de inte behövt utstå all den förtvivlan de nu gör. Inte dagligen för där har vi ett bra liv barnen och jag. Pappa har transformerats till en lekgubbe idag. Men att plötsligt få höra på omvägar att han gift om sig. Skaffat ett nytt barn. Bytt namn. Ska åka till Thailand i sju veckor. Osv. Då blir de ledsna. Och DET gör mig förbannad. Jag trodde alla mammor/ pappor blev det? Arg om någon skadar / sårar ens barn?
      Och i mitt fall så tiger och lider inte jag i tysthet för det hjälper ingen allra minst mig själv. Jag gapar och skriker och pratar om det. Och sen är det bättre. Saker som kommer ut i ljuset är lättare att hantera än sånt som göms undan.
      Min energi på henne är noll. Jag kunde inte bry mig mindre om henne. Ni misstar er. Min energi på barnen är 100% däremot och om hon gör dem ledsna så blir jag arg.
      Jag kan inte begripa att det är något konstigt?

    1. familjenannorlunda

      Jag har kört i 20 år och heller aldrig blivit stoppad:)
      Ta i trä! Kör försiktigt :)

  5. Sarah

    Hej, vi har också haft problem med router från Boxer, tappade Wi-FI heeela tiden. Vid samtal med supporten kunde de se att vi hade två olika lösenord, ett till varje frekvens. Han la då in samma lösenord på båda frekvenserna och sedan dess har det fungerat problemfritt, även med Chromecast ?

  6. Piglett Ek

    Vad jag menar är att hon slukar hans version med hull och hår. För hon är kär!!!
    Han är störtnöjd med att du spelar med. Du är den onda häxan.
    Men jag tycker att du ska överraska! Bli så kompis med henne som du kan bli, skicka dit ALLA era barn på en gång, gärna när de måste ha hjälp med läxläsning, viktiga prov etc och låt dem känna på det. Gör det med ett leende. Jag menar att det är lagom enkelt att verka vara en schysst bonusförälder så länge man endast får smaka på ”Helg, chips och godis”-omgången. Men få nio barn till sig, som kanske inte ens gillar en… Eller har åsikter om det mesta. Kanske inser man att det var en usling som stack ifrån och en kvinna där som fick dra lasset ensamt.

    1. Piglett Ek

      Sorry för ovanstående inlägg. Hann inte läsa dina kommentarer innan. Jag skall inte skriva eller lägga mig i fler gånger. Jag trodde i min dumhet att jag gjorde en god sak. Men insåg att det var dumt.

      1. familjenannorlunda

        Inte alls dumt! Du reagerar som så många:) Man vill lösa saker, fixa det och hjälpa till.
        Kram ❤

    2. familjenannorlunda

      Det vet hon. Och bryr sig inte i. Hon fick ju som hon ville. Och tro mig, om det inte skadade barnen mer än henne så hade jag lämnat dem där för länge sen.
      Men det kommer aldrig ske.
      De litar på mig och jag kommer aldrig svika dem. De vill inte och då är det så.
      Jag vet att det är helt omöjligt att förstå detta om man inte är i mina och barnens skor, och det är så enkelt att komma med bra lösningar då. Jag menar inte att vara elak men det finns ingen annan vettigt sätt att approacha detta än det sätt som jag gör det på. Även om det låter galet och konstigt ;)

      1. Piglett Ek

        Du skriver så bra att det blir högst begripligt. Jag visste inte allt det du nu berättat om och får tacka så mycket för sessionen. Men du har vuxit ytterligare i mina ögon och jag önskar dig och dem dina bästa lycka till i fortsättningen!

  7. Piglett Ek

    Din bästa hämnd: Bli kompis med henne och överbevisa att hans historier om dig inte är sanna. Du kanske vinner en väninna på riktigt eller så kan du gå vidare i liver, storbelåten med dig själv, att du var så storartat schysst och hon fick lära känna dig och slipper bli lika chockerad som du när han drabbas av nästa livsombytesinfall.

    1. familjenannorlunda

      Ha ha HA that aint gonna happen!
      För att :
      1- jag föraktar henne
      2- jag föraktar henne
      3- jag FÖRAKTAR henne
      Vill inte se henne och definitivt inte höra henne . Hon är för nära mig när hon är i sin hemby i Thailands djungel;)
      Hon vet att jag är en pingla på alla sätt och vis;) och jag vet att hon är en lowlife på alla sätt och vis.
      Det vet hon åxå att hon är förresten.. lowlife alltså ;)

  8. Piglett Ek

    Varför är du fortfarande arg på HENNE? Kallar HENNE för APAN? Jag fattar inte… Hon är väl lika lurad som du och kan inte rå för? Vill du fortfarande ha honom tillbaka? Jag tror inte det, men att du känner så starkt inför henne? Vad har HON gjort för fel? Mer än följt sitt hjärta och förmodligen fått hans version av sanningen och rövarhistorier om dig.

    1. familjenannorlunda

      Nädu, hon VISSTE EXAKT vad hon gjorde.EXAKT.
      Jag vill inte ha tillbaka honom, hellre dör jag;)
      Men hon är INTE nåt oskyldigt offer i detta, hon visste vad hon gjorde och hon var inte speciellt kär, mer än i utsikten att bli gift med en svensk man.
      Han är en idiot som gick på det, men hon är en apa ;)
      Du vet, info kommer de mest udda vägar, och detta vet jag.
      Så tyck inte synd om henne.

        1. familjenannorlunda

          Inget synd om mig heller :)
          Jag går inte runt och hatar henne och mår dåligt, jag ser bara ingen anledning att hymla

  9. Helena

    Hej, jag bytte tillbaka till mitt flicknamn efter våran skilsmässa, då ville vuxna gemensamma dottern också heta det, och lämnade in en ansökan, när man bytte såhär så kostade det inget för någon av oss!

  10. Prematurmamma

    Hej fina. Efter som det var din mors namn och inte hans så får han inte göra namnet vidare efter er skilsmässa. Däremot så kan era när lägga till hans efternamn om de nu av någon underlig anledning vilja det. Ha en fortsatt trevlig helg.

    1. familjenannorlunda

      Är det så? Det hade jag ingen aning om !! Trodde det lika mkt var hans namn eftersom vi gifte oss. Eller han fick det ju av mig när vi gifte oss:)
      Men vad bra isf:)

    2. Helena

      Hej, jag bytte tillbaka till mitt flicknamn efter våran skilsmässa, då ville vuxna gemensamma dottern också heta det, och lämnade in en ansökan, när man bytte såhär så kostade det inget för någon av oss!

  11. Jenny

    Hej! En fråga som inte alla rör detta inlägg: vet att du vid nåt tillfälle hade ett Me & I klädparty som du bjöd in till om man ville komma. Jag hade tyvärr inte möjlighet då, men är fortsatt intresserad. Är det något du tänkt att ha igen?
    Hälsningar Jenny, också en Uppsala-tjej ?

    1. familjenannorlunda

      Mäh:( hade precis en me&i visning ju, typiskt! Kommer antagligen ha fler så det går fler tåg :)

      1. Jenny

        Ah vad synd! Om du kommer ihåg så mejla mig gärna inför nästa visning! Eller om du gör ett inlägg här och bjuder in (dock är det inte alla dagar jag är inne här och kollar så det bästa vore om jag kunde få ett mejl). Ha en härlig söndag!/Jenny

  12. Ewi

    Jag har finskt körkort, och de behöver inte bytas alls. Eller, först får du ju ett ”probation” körkort i 1år från 18-19år (om du får mer än 2 anmärkningar of any kind t.ex. fortkörningsböter så ryker det), och sedan det ”riktiga” som jag har deadline år 2050 på! När jag flyttade till Sverige funderade jag på att byta till svenskt, men såg sedan att det inte är något som man måste göra längre, det finska går bra. Och valde att inte göra det när jag såg att ni har en sån dum 5-års regel med avgiftbelagt byte.

    1. familjenannorlunda

      Wetterholm var min farmors flicknamn så jag hade väl nån slags anknytning till det. Vet inte om det funkar lika smidigt om man tar nåt random men det var easypeasy Jag kommer inte ihåg hur det funkade men fanns info på typ Namn och Patentverket. Kostade nog runt 1500kr tror jag, så jag bytte innan vi gifte oss och då blev det kostnadsfritt för resten av familjen :)
      Jag hette Johansson innan och han Andersson. Jag ville att hela familjen skulle heta samma och ingen av oss ville byta till fen andres namn ;)
      Vi letade efter släktnamn och hade på hans sida Sandström ( som han heter idag tror jag ) och på min Wetterholm Söderlund och Broberg. :)

  13. Marre

    Bäst foto till körkortet blir det om du går till Trafikverket där du får välja från fler foton och dessutom är det billigast mot att gå till en fotograf. Lycka till!

Comments are closed.