Familjen Annorlunda

Lagertömning hos Kids Brand Store:)

I samarbete med  Kids Brand Store vill jag bara berätta att de öppnar  sin stora lagertömning IDAG:)
kids brandstore

 

Kids Brand Store är faktiskt Nordens största barn och ungdomsbutik på nätet, de har de här lite fränare märkena som Gant, Peak Performance, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger osv.

Jag hittar alltid väldigt mycket fint här, speciellt till mina killar. Just nu är båda två inne i en skjort-period. Inte så konstigt kanske eftersom Jamie ser upp till Jordan och vill vara lika:)

Jag letar alltid strykfria skjortor, lat som jag är, men de flesta behöver faktiskt bara lite skak och drag när man hänger upp dem på galgen för att torka. Stryka är överkurs:)

Det ska vara skjorta och gärna väst, och det även om man bara hänger hemma i soffan.

PicMonkey Collage-15

Och annars gärna finstickade tröjor. Sen gillar de tröjor med tryck, Jordan kan ju läsa engelska och älskar den här huvtröjan:)

(Här hittar ni direktlänkar: huvtröjan-Esprit  den grå finstickade – MARQY Classic tröjan med tryck-O´Neill blå skjorta- MARQY Classic, mönstrad skjorta- D-Xel )

 

Kids Brand Store finns faktiskt även som fysisk butik om man föredrar det och kan ta sig dit, den ligger i Täby Centrum. För er som bor i Göteborg, kan jag tala om att från och med första mars kommer ni kunna handla i fysisk butik i Kyngsmässan:) Grattis till er!

 

Just nu kör de alltså 50% på nästan ALLT, ett fåtal nyheter är undantagna, men det allra mesta ingår, det är lagertömning som gäller så det är skynda fynda!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.