Familjen Annorlunda

Gott och blandat:)

God kväll/natt. Eller Morgon antagligen för de flesta av er:)

Jag har svårt att komma till ro efter att ha varit i Stockholm på ett litet superhärligt event!

Det ska jag berätta mer om i morgon, och jag lovar er att ni kommer bli intresserade. Om ni är det minsta som mig och ogillar vårdcentraler och telefontider och sånt när man är sjuk vill säga:)

Och ärligt nu, är man inte sjuk när man går till vårdcentralen så kan man plocka med sig valfri smitta innan man går hem. Urk.

Men jag måste kolla lite saker först, sen kommer det.

 

Jag åkte till Dau och fixade till mina fransar idag, jag hade L-böj på dem, det är rätt nytt och de verkar sitta lite bättre på mina raka rackare. Tror jag har fortsatt L….måste kolla:) Jag lägger mig inte i eftersom hon är bäst på att s vad som passar en Som alltid är det bara mysigt att gå dit, hennes lokaler är to die for. Love it ♥

 

Sen hann jag hem en snabbis innan jag for ner på stan igen och tog tåget till Stockholm. Jag hade gott om tid på mig och det var väl en evig tur det. för fast jag hade bra koll på hur jag skulle gå så råkade jag..eh missa hotellet vi skulle vara på! Det är inte lätt när de har världens lilla pyttefjutt-skylt. Eller så såg jag den inte, kan vara så, ibland är det svårt att se de saker som verkligen är i ens synfält.

Jag messade lite panikartat till Fredrika : Ihhh, jag hittar inte!!! och så gick jag in på ett annat hotell och frågade snällt om vägen, de visade mig. Tvärs över gatan. Oj då.:=)

Lite andfådd kom jag så upp till sviten där eventet var. Och varför började jag skriva om detta nu då? På allvar, ibland vet inte högra handen vad den vänstra gör tydligen;)

I morgon. I morgon.

 

Jag har en liten crush på Robbie Williams. Har alltid haft ett gott öga och öra till honom men först på senare år förstått vilken grym artist han är. För säga vad man vill, men den killen levererar big time. I sommar ska jag se min tredje (eller fjärde??) konsert med honom, och man vet liksom att det kommer bli underhållning på hög nivå. Han är en entertainer ut i fingertopparna och vet hur man gör en show:=)

Dessutom är han så jäkla ironisk att jag skrattar ihjäl mig lite varje gång. Hans humor går inte hem hos alla, jag vet att det var ett antal av er som hade saker att säga om hans signering av en tjejs rumpa, men det var på hennes begäran. Jag misstänker att det kanske inte är helt rätt tid att skriva om just rumpor, men nu kom jag på det när jag letade länk till senaste konserten.

Till i sommar får jag lyssna på honom, och hans låt som snurrar ofta på radion i bilen:
IMG_4347

I love my life

I am powerful, I am beautiful, I am free

I love my life

I am wonderful, I am magical, I am me

 

Kan vara ett av de bästa mantran jag hört:) Bara att upprepa valfritt antal gånger om dagen, så man inte glömmer bort det. Det är dagens sanning, och det gäller oss alla. Med få undantag;)

 

När jag googlade för att hitta länken till mitt inlägg, så hittade jag även denna video. Jag skrattar lika gott åt den igen fast jag sett den massor av gånger. Och ännu roligare blir det om man vet att det finns fler filmer från den här förlossningen, där hans fru Ayda visar att hon är precis lika rolig hon:)

Men man måste begripa den här sortens humor för att fatta att han inte är en idiot:)

(Fredrika, du kanske kan tipsa din man;) )

 

Jamie vill visa er sin mössa som han fick i julklapp. Jordan har en likadan.
IMG_4351

Ni ser vad det är va?

En tomtes byxor och stövlar, som om han är i full färd med att klättra på huvudet ner i en skorsten. Den spelar We wish you a merry christmas med. Falskt, och extremt länge. Han älskar den:)

Jag hittade den i London, på en butik jag inte minns vad den hette:/
IMG_4353

I morse klev Jamie upp före mig. För eftersom han sov som en gris när skolbarnen gick så kröp jag såklart ner i sänghalmen igen:) När han vaknade så vaknade ju jag med men låg kvar och surfade. Bästa sättet att vakna på. Han stängde dörren till sovrummet och sen slog han på TV:n och Youtube. Jag hörde att han slog på Samir och Viktors Bada Nakna. Sen saxofuckinfon, Groupie…och så Bada nakna igen. Han sjöng med för full hals och mellan varven så hörde jag hur hans ljussabel lät. Efter en stund fattade jag att han nog dansade där framför tv:n också, så jag smög upp och kikade ut genom en liten springa.

Älskade lilla Lill-Fjant! Han stod framför tv:n med ljussabeln som en mikrofon, sjöng och dansade och gjorde fräcka moves. När han inte kunde texten så hummade han med, och där han kunde så tog han i ända från tårna:) ♥

Jag stod där och smygkikade på honom länge, för jag vet att om han ser mig så slutar han, och det var så gulligt att jag inte vill förstöra det. Jamie älskade sin gitarr i flera år, och den var aldrig långt borta men nu verkar han ha siktet mer inställt på sångkarriär;) Kanske ska tala om att man kan kombinera de två.

När jag var tvungen att öppna dörren så kastade han sig ner i soffan och tittade oskyldigt på mig:

– Vaaad?

 

Han är så rolig den där lilla filuren, och han får mig att skratta väldigt många gånger om dagen:)

En annan som får mig att både skratta och gråta är den här. Doris. Ser oskyldig ut va?

 

IMG_4319

Det är hon förvisso, men som hon önskar att hon kunde hoppa upp på spisen, där Smulan tog sig vissa friheter;)doris och smulan

Nej, hon får inte vara där, och hon får inte äta våran mat direkt ur pannan. Hon får av vår mat, men i en egen skål, men detta var tydligen alldeles för smarrigt att vänta på. Ingen hade ju ens fattat att hon ville ha;)

 

De här fyrbentingarna ♥

 

Nu är jag trött, och det är ju på tiden när klockan är typ halv tre…blir lite halvknölig att komma upp vid sju i morgon ,men det är ett senare problem:)

Jag må ha åstadkommit den här härliga vändingen på dygnet alldeles själv, men det är väldigt mycket enklare än att vända tillbaka. Men det är ingen annan än jag som lider av det, för upp kommer jag och trött är jag, men det är bara att bita ihop. I morgon måste jag handla och sen är det träning.

Och apropå träning…. Davids pass på måndagar, favvopasset, är borttaget:( Surt som sjutton, men vi visste att en gammal goding, Björn har ett Power Hourpass på en av de andra anläggningarna, klockan åtta. SÅ vi åkte dit. Vi älskar Björn med:) Och han är lite snällare än David, så passet kändes inte lika jobbigt på plats, det var inte lika flåsigt. Men idag…. oauch.! PÅ ett bra sätt, jag älskar träningsvärk:)

Så, ny tid, nygammal favorit på måndagar framöver. Och så håller vi en tumme för att David lägger in ett PH pass på typ onsdagar kl 18.30

Alltså ska jag försöka få upp min onda kropp ur soffan och masa den in till sängen där Doris och Jamie ligger och sover. Båda snarkar…

 

Natti natti / Gooood morning ♥

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.