Familjen Annorlunda

Byta lag;)?

Jag har ju alltid varit synnerligen straight. Alldeles väldigt ointresserad av tjejer och tämligen väldigt intresserad av män:)

Det lär ju knappats ha undgått någon alla mina ”crusher” på diverse snygga heta män:)

Men om jag nu skulle få för mig att … byta lag… så att säga;), så har jag några tjejer jag kan tänka mig att gifta mig med.

Några av dem träffade jag idag, på en väldigt snabbt ”hopkallad” lunch.

familjen annorlunda

Alltså ingen kan ju anklaga Tinas fästman Björn för att vara världens bästa gruppfotograf;) men han är förlåten eftersom han var väldigt trevlig:)

(Det där ”tjock och stel” som jag kände mig som, det SYNS liksom åxå;) Hej David vill du bli min pt? Jag behöver en killer som gapar på mig;) )

Tina och Björn skulle till Uppsala i ett ärende och hon passade på att höra med oss om vi ville ses, och det ville vi såklart. Mirka tog med Nellie och Älva, och jag Jordan och Jamie så de fick leka, de fyra passar perfekt ihop, och det gäller att passa på. Sussi känner jag sen många år. vi har hängt på kyrkis tillsammans, och jag var grymt imponerad av att hon hade sex barn när jag hade fyra. Sen fick hon en sjua och jag nio så vi har en historia. Hon och Tina känner varandra sen ett antal år. men Mirka och Sussi hade nog aldrig träffats(?)

Jag är den i det här gänget som är minst organiserad och effektiv:) De andra mammorna är uppe med tuppen och skurar och fejar medan jag ligger och drar mig som en tonåring och helst smiter från hushållsgöromålen;)

Nä, jag GÖR det ju, men de här tjejerna har den DÄR genen, ni vet. Den som jag saknar. Den som gör att det blir skinande rent och blankt där de går fram utan att det liksom märks att de gör saker. Sussi berättade hur hon en morgon ställde in en form i ugnen och hennes man frågade vad det var?

– En sockerkaka. Märkte du inte att jag vispade ihop den? – Nä?

Jag är helt klart inte sån:) Jag suckar och pustar över att det är tråkigt att diska och städa och alla helst, fast det händer ju aldrig, så vill jag ha lite beröm för att jag gör det;)

Jag vill gifta mig och flytta ihop med valfri morsa av ovanstående.

Fast nu spelar jag ju i andra laget förstås, men OM:)

 

Vi hade en härlig och trevlig lunch. Eftersom det var snabba ryck så samlades vi på IKEA.. Enkelt, smidigt, man blir mätt och det finns lekrum för kidsen.

IMG_4217

Nästa gång, och det ska bli snart det var vi rörande överens om, så ska vi ses längre, och kanske till och med göra Uppsala lite osäkert och dansa på borden samtidigt som vi svingar en eller fem bägare med öl;)

Tack för idag tjejer, och ses snart ♥

 

När vi skiljdes åt var ungarna sura för att de inte fått äta, vi lämnade ju in dem i lekrummet och käkade bara vi vuxna;)  så Mirka och jag körde tvärsöver vägen och gick in på MAX och de fick äta hamburgare. Vi uppdaterade oss på hur jul och nyår varit, vi har inte setts på ett tag, men snackat i mobilen,  Sista vi sågs så hade Mirka precis köpt nya torkarblad som hon försökte få fast, den ena gick finfint, men den andra passade inte. Idag gjorde jag henne sällskap in på Biltema tväröver vägen (igen fast åt ett annat håll) från MAX och hon köpte en ny. Som inte heller passade:) Till saken hör att hon kollade och trippelkollade och pratade med två personal i kundtjänst för att få det rätt, men det blev fel.

Jag lämnade henne att gå tillbaka in och byta och åkte hem:)

Mina blad är dåliga de med, men finns inte på Biltema så jag får vackert köpa snordyra på verkstan. Dit jag ändå måste förbi för nån måste lyssna på min bil som låter konstigt. Nåt svårbeskrivet ljud som hörs inne men inte ute. I hate saker jag inte kan åtgärda direkt.

 

På väg hem så stannade vi på ICA och shoppade lite, Jamie som kan vara väldigt smart ibland sniffade i luften och sa silkeslent:

– Åhhh vad gott det luktar om chokladmunkar! Ni sparade aldrig någon åt mig….

Han var sjuk när det av nån anledning köptes munkar sist. Givetvis så köpte jag:) Kan ha något att göra med att jag själv fick korn på vaniljhjärtan, nybakade som låg där och såg underbara ut….;)

Sen hem, och fixa lite med diverse saker innan jag bytte om till träningskläder. Årets första träningspass.

PowerHour med David:)

Corrinda var med, och vi hämtade upp Janelle på vägen, de har ju ingen bil för tillfället. Och med ”på vägen” menas alltså andra sidan stan mot där vi bor, och halvvägs tillbaka där Friskis ena lokal ligger, och så tillbaka efteråt:) The things you do. Men, eftersom det handlar om tjänster och gentjänster, och om att det är så man gör så är det liksom helt okey, om bara tiden finns.

David har varit Corrindas fystränare och gillar när hon kommer för då kan han pusha henne lite extra;) och eftersom hon aldrig bangar en utmaning så är det kul att se. På slutet så har han nu bestämt att vi ska ha rusher. Jag hatar att springa. jag gör det bara om jag absolut måste, och det är inte en enda kille jag skulle springa för. Förutom David då;) Men jag mesar alltid;)

Han är lång och snabb som en jädra gepard. När jag tar mitt första steg så är han halvvägs;)

När jag idag insåg att Corrinda tog rygg på honom och såg ut att jogga lite lätt så blev jag gruvligt imponerad av min tredje dotter:)  Hon spelar ju basket och det är ju en sport med många explosiva rusher så hon tyckte inte ens att det var värt att bli impad av Men jag blev det ändå:)

 

Så hem och förbi ICA igen för middagen var slut hemma, och så fick jag ett mess från en kompis:

– Görs?

– Snart duscha, svarade jag och så ringde det på dörren och där stod kompisen och flinade och jag tappade hakan:) På snabbvisit i stan så han passade på att komma och säga hej.. Han fick en kopp kaffe och sen iväg igen, och jag hoppade in i duschen. Sen har jag mest inte gjort mer än väntat på Corrinda. Viska se Prison Break och hon ville hänga med kompisar först….mutter mutter.;) Jo, jag har tvättat och vikt lite tvätt. Fixat i köket, noppat ögonbrynen för jag tänkt visa er mina snygga fransar som Dau gjort. Jag törs inte göra det annars för ni påpekar alltid att jag borde fixa brynen;) Jag fick L-fransar denna gång igen, det ser väldigt naturligt ut och jag gillar dem. Hon får alltid fria händer att göra vad hon vill för hon har så bra koll. Men, efter att ha plockat bort massa strån så blev jag ju alldeles röd och inte så snygg;)

Ni får vänta till i morgon:)

 

Lovelia ville gärna hitta på något i morgon, så det är tanken, Vi har ju vänt på dygnet allihopa, idag väckte jag småkillarna vid elva för att vi skulle iväg, efter att ha vaknat av väckarklockan själv en kvart tidigare;) Inte en enda unge var uppe i huset då, och det är inte onormalt att de sover till tolv och är uppe till tolv. Inga problem för mig som är en kväll- och nattmänniska deluxe:) det är mer normalt för mig än att kvista upp earlybirdy.

Vad vi ska hitta på får avgöras av dagsformen på både väder och ungar. Och morsa:)

Som det verkar ska det bli kallare nu, och kommer det snö kan vi ju göra nåt ute, men annars är det inte ett dugg mysigt ute nu. Det är fortfarande den här fuktiga råkalla luften som kryper in under skinnet på en, den som är så svår att värja sig emot. Inga kläder är tillräckliga. Annars hade de ett önskemål om att åka och shoppa:) och det kan man ju göra oavsett vädret. Vi får se helt enkelt.

 

Ni var några stycken som nappade på mitt Hälsocoach-fiskande:) och det är jättekul!

Jag återkommer till er så fort jag hinner, för givetvis ska vi hitta på nåt, ni kan börja förbereda er:)

Nu ska jag koka lite te och sen väntar Lincoln ♥

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Officiellt 4 barns förälder

    Kompis. Det näst bästa ordet som finns.
    Det bästa ordet, Blog readers jag ger er pluralis KOMPISAR

  2. Hanne

    Spännande det där med dygnsrytm. Jag och barnen vaknar nästan alltid före sju på morgonen oavsett vardag eller helg eller jullov eller semester. Är vi lediga läser vi böcker och myser med gemensam lyxfrukost. Bästa tiden på dagen tycker vi alla tre. Istället är vi sällan vakna efter nio på kvällen…

  3. Sussi

    Tack själv, himla mysigt var det!
    Jag behöver nog också en hälsocoach :)
    Ses snart igen! Kram

Comments are closed.