Familjen Annorlunda

Mycket nu:)

Jag kanske måste börja använda min almanacka jag köpte:) Jag var rätt duktig och fyllde i den i säkert två månader, hehe. Men vafan, sen ska man komma ihåg vart man vad lade den åxå..

Det är mycket nu, men det är mest roligt. Jag kom sent i säng, efter att ha skrivit inlägget som sen lade sig i utkast i stället för att publiceras. Mest troligt tryckte jag på fel knapp;) En jäkla massa konstiga ”stavfel” är det med, men det är inte jag, det är faktiskt autokorrekt som på allvar är en bitch.

Trött som en gnu vaknade jag i morse, inte alls som i går alltså;) Men upp och få i väg lite barn till skolan. Sen raka vägen i säng. Doris ledde vägen:) När jag gick mot sovrummet för att hämta min mobil så rusade hon före och hoppade upp i sängen och gosade in sig. Tittade uppfordrande på mig:

– Kom och lägg dig matte! Jag tänker INTE gå ut nu.

Tja, vad gör man? ;)

Sen var det ju om möjligt ännu svårare att vakna nästa gång.

Men eftersom vi skulle träna klockan elva var jag ju tvungen att kliva upp och inte ligga där och surfa hela dagen som jag gärna gjort annars.

Med träningsvärken from hell, David gör sig liksom påmind en hel vecka efter att man träffat honom;) så masade jag mig iväg. Eftersom jag inte kan fickparkera så måste jag göra det så ofta jag kan:)

Och utanför Friskis fanns det först en lucka som var för liten i mitt tycke;) men nästa såg rätt ok ut. Körde upp intill bilen framför och snurrade in min bil perfekt på första försöket. Den stod med hjulen en decimeter från trottoarkanten, spikrakt och hur snyggt som helst, och jag satt där i bilen och var stolt som en tupp. Riktigt jäste av stolthet:) Så kom syrran, parkerade på andra sidan gatan och jag hoppade ur och skulle precis hojta till henne, framför ett gäng snyggingar;) att ”Kolla vad jäkla bra jag är på att fickparkera!” när jag tittade bakåt. Ehhh, alltså jag hade fått in en halv bil till bakom min:;D

Hur gott om plats som helst ju, men faktum kvarstår att jag inte utnyttjade det, utan gjorde den snyggaste fickparkeringen i mannaminne. Det räknas faktiskt det med. ;)

 

Tränade cirkelfys med bästa Anders, favorit även han, och det är så kul. Vi måste få till det här med tiderna så vi kan träna oftare igen, som det är nu så blir det ibland bara två gånger i veckan, varav ett pass med David som inte alls är så mkt lyfta tunga vikter, och ett cirkelfys. Davids pass är däremot grymt bra för konditionen. Jag märker stor skillnad på kondisen sen vi började med Power Hour. Jag har alltid haft rätt skruttig sån, tycker inte om att bli andfådd så man nästan kräks.

Helst skulle jag träna varje dag, och jag har ju plats nere utanför tvätteriet, ska nog ta tag i det igen. Men det är mycket roligare på Friskis:)

 

Nu har jag precis fixat med massa saker på datorn igen, och ska nu swisha pengar hit och dit, det ska samlas in pengar överallt ju. Och efter det är det dusch, för det har jag inte gjort än, sitter här och är lite småsunkig i träningskläderna fortfarande;) Men ingen klagar. Jag ska förresten tvätta kläderna nu med ättika, har inte hunnit testa tidigare, men nu ska jag se om ni har rätt:)

Funkar det blir jag supernöjd.

 

Och efter det, jomen då ska jag pysa iväg igen och julshoppa.

Och i kväll, då ska jag lägga upp fötterna på vardagsrumsbordet, dricka glögg med tända ljus och halvglo på TV, samtidigt som jag ska försöka få över lite bilder som inte vill hoppa över till datorn. Och skriva om Harry Potter. Åh så jag faktiskt vill åka tillbaka!

Nu, var det dusch ja. En sak i taget:)

Hörs snart ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny Klahr

    Ja brukar hälla 3 dl 24% ättika i Sjöljmedelsfacket o köra ett program på 95gr. Ja har oxå blandat ättika med lite vatten i en sprayflaska,sprayar i gummilisten som är innanför luckan o även trumman o sen torka rent. Det bästa är som tidigare redan att skrivit att köra programmet o sen pausa o låta det stå still nån eller ett par timmar innan programmet få gå klart. Tvätt-/Sjöljmedelsfacket kör ja i diskmaskinen i mellanåt. Ja brukar efter att ja kört maskinen med ättika köra ett program med bara nåt fräscht sjöljmedel annars tycker ja nästkommande tvätt luktar ättika,en del gillar ju lukten av ättika men det gör inte ja,framförallt inte om kläderna. Tidigare när ja körde maskinen med ättika så tyckte ja ändå att kläderna lukta unket,men var innan ja spraya o torka rent listerna. Ha en toppendag?

  2. Malin

    Ättika är kanon, det har vi alltid på mitt jobb (äldreboende) till de kläder som luktar….tja, inte jordgubb om man säger så.. Häller i istället för sköljmedel bara..

  3. Karin

    Det ska ligga i blöt i ättika, pausa programmet och låt det ligga i maskinen nån timme, tvätta sen klart det.
    Så gör jag.
    Kram

Comments are closed.