Familjen Annorlunda

Vilka är ni? :)

Sådärja. Jag har saknat er i helgen!

Vet ni att de dagar jag inte bloggar så tänker jag på er? Så känn er utvalda:D

För mig är bloggandet ROLIGT. Det är något jag vill göra och något jag längtar efter. För andra är det enbart ett sätt att visa upp sig /tjäna kosing och det är helt okey det med, det var inte så jag menade:) Men för mig är det inte ett tvång, det är superkul, Ibland har jag inget att skriva, det kanske inte hänt så värst mycket och jag känner mig tjatig när jag skriver att jag röjt köket för femtusende gången:) Men det är ändå alltid med glädje som jag öppnar datorn/appen för att skriva. Förväntan.

Ibland vill jag berätta något, ibland vill jag klaga, ibland är jag glad eller ledsen. Ibland;) är jag förbannad och irriterad. För det mesta känns allt bättre när jag skrivit det..

Om det händer något kul så är en av mina första tankar att det här kommer mina läsare att skratta åt:) Så ni är på ett sätt som mina närmaste kompisar. För er kan jag berätta saker som jag förvisso skulle kunna stå på Ica och berätta, men som jag kanske inte riktigt får ur mig IRL för det är svårt att sätta ord på det. Att skriva är enklare.  Ni kanske inte får reda på mina innersta tankar, så ofta;) men det är det å andra sidan ytterst få människor som får. Om ens någon.

Och jag är så glad över att ni faktiskt vill läsa det jag skriver! Och att ni tar er tid att skriva kommentarer, för det gör det hela ännu roligare. Jag vet att jag har väldigt vettiga läsare. Det märks på era kommentarer:)

Jag har bloggat i nio år nu. På de nio åren har jag fått EN kommentar som jag blev väldigt illa berörd av. Och det var inte på den här bloggen utan på den jag skrev för vår lokaltidning, Det var kvällen före julafton, jag var klar med alla förberedelser i god tid, händer liksom aldrig! Och satt med en kopp glögg och bloggade. Huset var städat från golv till tak, det luktade gran och såpa, alla paket låg under granen. Allt var perfekt. Och jag menar verkligen PERFEKT. (Det här är för två år sen, så det var andra julen ensam.)

Får ett mail om en kommentar på UNT-bloggen och öppnade den förvånat, det var i princip aldrig någon som gjorde det där, och en stor anledning till att det var tråkigt att blogga vidare..

Personen som skrivit kallade sig för Satan.

Och kommentaren var nåt i stil med att jag inte borde vara så förbannat stolt över min barn, att det var äckligt, och att barnen var vidriga. Så avslutade han/hon/det med att önska mig cancer och förbannelse i julklapp.

Klockan 23 dagen innan julafton. Nä, inte sakerna han skrev, för jag tror det var en man, men HUR han skrev dem. Det var hotfullt och väldigt elakt. Och eftersom personen antagligen bor i Uppsala kändes det obehagligt. Vem fan skriver så liksom?

Mest troligt var personen inte riktigt frisk, men det gav mig en illa till mods känsla. Och vet ni… en kvart senare började Jamie kräkas. Och sen kräktes han var tionde minut ( på riktigt) fram till fem, halv sex på julaftons morgon. Den julen kan gå som den värsta ever. Med en febrig, kräkig unge, en totalt slut mamma, och sen följde alla i hans fotspår och vi hade ett jullov kantat av kräk.

Lär ju inte ha varit Satans förbannelse, men ni vet hur det kan kännas.

 

Hur som helst, det är alltså EN kommentar på nio år. Sen har jag såklart fått lite påhopp och sådär, men inget som inte runnit av ganska fort. Ibland är ni irriterade på mig, och det får ni vara:) Det är så i ett förhållande, och det är väl det vi har på sätt och vis? ;)

Om inte ni säger vad ni tycker, hur ska jag då veta? Nä, varsågoda att tycka:) Håller ni med mig blir jag extra glad, det är så man funkar ju, men även mothugg och andra åsikter är kul. Diskutera mera liksom. Det är genom det man utvecklas i sitt tänkande.

Ibland säger någon något mindre intelligent och då kan ni hoppa på varandra i kommentarerna. Det tycker jag också är ok. Väljer man att skriva på internet så får man ta ansvar för det. Även i mitt kommentarsfält alltså. Det handlar om eget ansvar. Och respekt.

Och överlag tycker jag att ni är suveräna på att hålla en god ton, visa respekt och vara ödmjuka .♥

 

Och med allt detta, så hade jag en tanke:) som jag nästan glömde i alla bokstäver som hoppade upp på skärmen….:)

Kan inte ni berätta lite vilka NI är? Jag känner igen väldigt många av era signaturer och mailadresser, men sen vet jag ju inte så mycket mer om er. Nu menar jag ingen novell, om ni inte vill;) men mer ålder, ort, sysselsättning, ungar, hobbys. Ni i korthet alltså.

Det vore så kul att få veta lite mera om er:)

 

Utan er vore det inte ett dugg kul att blogga:)

Och det här inlägget hade rubriken Trapprenovering, från början, för det var det jag tänket berätta om;) men spårade iväg för att jag saknat er:)

Nu postar jag detta och skriver om trappan i ett eget inlägg:)

Puss på er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Aron Eriksson

  Jag investerar i kryptovalutor och älskar ny teknik) Jag gillar att automatisera processer och lägger mycket tid på det. Nu försöker jag hitta en robot för handel med kryptovalutor som kan handla åt mig) Hittills har jag inte lyckats, men det senaste var https://cryptodaily.se/crypto-trader-bot-recension/, men tyvärr visade det sig vara en bluff och jag förlorade nästan mina pengar.
  Handel med kryptovalutor

 2. Jennie

  Hej!
  Jennie heter jag. Är en tjej på 34 år mamma till tvillingtjejer som är 5 år. Bor med man och barn i ett radhus.
  Har följt din blogg sedan ni var med i Familjek annorlunda. Tack för att du skriver och delar med dig av ditt liv! Önskar all lycka och glädje till dig och dina barn!

 3. Carro

  Hej Carola! Caroline heter jag, är 23 och pluggar till sjuksköterska. Inga barn än men hoppas att det snart blir år tur(har en sambo) min hobby är att träna, både gym, gruppträning eller varför inte en promenad i skogen? Älskar din blogg och har läst den i mångs år :)

 4. Zara

  33 år, 2 barn, sambo och villa i glada hudik☺️
  Läst bloggen i ca 2 år och det är tack vare familjen annorlunda som jag hittat hit. Älskade programmet och dig och mirka:)
  Försöker fortfarande förstå hur du får ihop vardagen då jag själv tycker det kan vara knepigt med bara 4 i familjen. Rest mig från en utmattningsdepression men blir nog aldrig som förr. Men ändå brukar jag tycka att ”gå in i väggen” och ett års terapi är det bästa som hänt mig. Att göra sunda val för sig själv är inte alltid lätt men jag blir bättre och bättre och du inspirerar mig i mångt och mycket:)

 5. Frida

  Hej! Frida 37 år från vischan i Västmanland. Mamma till två monster på 8 och 10 år.
  På fritiden driver vi ett litet lantbruk i familjen, jagar och bygger saker.

  Ta hand om dig! <3

 6. Anna

  Hej Carola
  Heter Anna, är 35 år och bor i Storvreta tillsammans med min man och våra tre barn – 9, 5 och 1 år gamla – två döttrar (de äldsta) och en son. Jobbar som lärare i Knivsta, så blir lite pendling, men går bra ?
  Tittade på de tidigare säsongerna av Familjen Annorlunda och fastnade verkligen för dig och Mirka. Följer era bloggar och har varit en ”stadig” läsare av din sedan Jamie föddes (hinner tyvärr inte läsa varje dag längre, men tittar in och ”läser ifatt” så ofta jag kan ?). Alltid lika roligt att läsa dina inlägg – fortsätt skriva som du gör, dvs om det du känner för – det blir väldigt trovärdigt då.
  Kram

 7. Sara

  Sara heter jag, 24 (25 i början på nästa år) år gammal. Kommenterar inte så ofta men läser din blogg varje dag. Bor i Sörmland och jobbar administrativt på en stor gymnasieskola. Älskar mitt jobb men är dessvärre sjukskriven på deltid pga stress och psykisk ohälsa. Jag är ett av alla de ensamhushåll vi har i Sverige. Ingen partner, inga barn. Älskar precis som du musik och att gå på konsert, även om vi inte direkt har samma musiksmak. ;) Din blogg hjälper mig mot min ångest, att skingra tankarna lite. Tack för det!

 8. mikaela

  Här är en trogen läsare på 39 år från Finland. Lever ensam med mina tre barn på 9, 8 o 4år. Har många turbulenta o jobbiga år bakom men nu har det lugnat sig o många ggr när det var jobbigt fann jag styrka i din blogg. Ja var liksom inte ensam om att vara ensam. Bor på landet o när man gör allt själv med barn, hus, gård,bil osv så finns det att göra o då måste man ju jobba också. Fadern träffar barnen endast några timmar /v så det ända jag saknar är att nångång få komma iväg en stund själv på nåt annat än jobb. Senast jag var iväg nån längre stund var för två år sedan. Man borde ju liksom ha en syrra;) Men klagar inte. Man får liksom göra det bästa av situationen:) Ha det gott!

 9. Jennifer

  24 år gammal. Inga barn, men önskar att jag får flera i framtiden. Lever med kronisk värk, men hittar energi i vännernas ungar som jag lånar så ofta jag kan. :) Syr barnkläder som oftast hamnar hos kusinbarnet men även vänners barn och andra som är intresserade. Lägger upp en del på instagram.
  Det var lite om mig. Hittade till din blogg strax efter Jamie föddes, och har efter det läst varje inlägg tror jag. Älskar ditt naturliga sätt att skriva.

 10. Caroline

  Caroline, en gift snart 30åring (på julafton ?), mamma till 4 barn. Bor i norr. Bloggar mest om barnen och våra renoveringar i huset vi bott i, i 2 år nu.

 11. Mia från skåne

  Mia 33 år. Bor ett par mil från Malmö. Är mamma till en flicka som är 8 år och en pojke som är 10 år. Kommenterar sällan men läser dagligen. Pendlar till jobb så varje morgon kikar jag in här. Tycker du verkar vara en vettig kvinna ? tycker om hur du skriver. Rakt och ärligt.

 12. Lisbeth

  Lisbeth, 58 år, bor i Göteborg. Sambo, två utflugna barn, två hundar och villa som renoveras. Och renoveras lite till. Sjukpensionär efter trafikolycka, har en massa volanger runt magen och är en ganska glad person som gläds åts att leva. Är ledare för ett herrseniorlag i innebandy, vilket ger en massa skratt och energi. Inte alla kärringar som får umgås med 20-25 killar i åldern 16-35 fyra gånger i veckan ;)
  Började följa dig väldigt tidigt, visste inte ens att FA fanns då, tror att det var din första blogg. Men kommer inte ihåg hur jag slank in där, förmodligen via någon annan, Men det är en jäkla massa år nu iaf, och jag gillar dig lika mycket nu som då. Älskar att se hur du klarat att stå upp hela vägen, trots all skit du fått ta. Eftersom jag själv var en stark kvinna som förlorade all självkänsla i ett förhållande, blev lämnad och reste mig, starkare och lyckligare än någonsin förut, gläds jag med dig nu när du står där: Stark, glad och självständig med nya äventyr runt hörnet. Kram

 13. Linda

  Hej
  Läst sporadiskt sedan din skilsmässa. Heter Linda och Är 40 år, gift och har två tonårstjejer på 16, 13 år. Jobbar som kurator. Bor i Småland ?

 14. Fru Didriksson

  Fru Didriksson är jag, en 40-nånting-tjej, som lever varannanveckasliv tillsammans med min dotter Fleur. Vi lever ett roligt och lättsamt liv och så ”letar” vi efter Herr Didriksson!

 15. Fru Didriksson

  Fru Didriksson är jag, en 40-nånting-tjej, som lever varannanveckasliv tillsammans med min dotter Fleur. Vi lever ett roligt och lättsamt liv och så ”letar” vi efter Herr Didriksson – En fiktiv man (än så länge!) med väldigt många önskemål om sig!

 16. Fru Didriksson

  Fru Didriksson är jag, en 40-nånting-tjej, som lever varannanveckasliv tillsammans med min dotter Fleur. Vi lever ett roligt och lättsamt liv och så ”letar” vi efter Herr Didriksson – En fiktiv man (än så länge!) med väldigt många önskemål om sig. <3

 17. Elin

  Elin heter jag, bor i skåne. Kommenterar nästan aldrig men är en trogen läsare sen ett par år tillbaka. Tycker verkligen om dina texter och funderingar, du är mitt frukostsällskap :)
  Är 20 år och har inga barn men är väldigt barnkär och önskar en stor familj i framtiden, kanske inte lika stor som din även om det hade varit helt underbart! Jobbar som kock :)

 18. Newa

  Hej!
  Varje kväll/natt innan jag somnar kollar jag runt på fb, väder, nyheter mm och så din blogg!
  Det är så kul att få följa dig och ”se” barnen växa upp! Du skriver naturligt om både positiva och negativa saker, helt enkelt som livet är!
  Jag bor i en liten by i Värmland, har 2 barn, sambo och massa djur bl.a. Hästar.
  En gång sökte du fika sällskap i Karlstad, vågade inte riktigt då men kommer du någon mer gång så!

  Tack ❤️ För att vi får följa ditt liv

 19. Maria

  Maria 24år inga barn. Alltid läst din blogg, men blev extra fast efter att ”P” försvann, (äckliga fega kräk). Så imponerad av hur du kan rodda själv med så många barn samt hur du kämpar på! Power mom!

 20. Therese

  Jag bor på Orust, med min sambo och våra två barn i en tvårummare. Jag är 34 år mina barn är 4och 2. Jag är restaurang biträde.

 21. Victoria

  Hej, Heter Victoria och är en 27 årig 6-barns mamma. Bor uppe i Norrland och stortrivs med vintern (för det mesta), jag o barnen älskar snön och allt vi gör under snö månaderna även om det krävs en hel del tålamod för de kläder som ska kläs på.

  Är hemma fru och har endast min äldsta i skolan, så min dag går till att leka o vara med barnen här hemma och till allt som hör till med en stor familj, tvätt, disk, mat m.m

  Hittade din blogg för ca 2 år sedan och läser den nästan varje dag. Är trevligt att läsa om någon i liknande livs situation med likande åsikter i mångt o mycket.
  Fortsätt att skriva som du gör så kommer jag fortsätta att läsa.
  Tack för en fin blogg!

 22. Camilla

  Jag heter Camilla och är 28 (snart 29) år gammal. Bor i en liten stad i södra Sverige. Jag är singel och har inga barn, men jag jobbar som mellanstadielärare så barn finns det gott om i mitt liv ändå. På fritiden umgås jag med vänner och familj, men kollar också mycket på fotboll, skriver och läser. Jag har nyligen startat en blogg för att tipsa om alla bra böcker som jag läser/har läst.
  Nu när jag kommenterar (vilket jag inte brukar) så vill jag också passa på att tacka för en väldigt härlig blogg!!

 23. Nathalie

  Nathalie 31, boende i Woking i England. Har tre barn, två grabbar och en tjej. Jobbar i hemtjänsten men är nu sjukskriven då jag just opererat ett knä. Gillar djur och natur och fotografering. Familjen umgås gärna genom helgturer i husbilen till nya platser vi inte sett förut. Vi älskar äventyr och är därför inne på vårt 5e land att bo i. NU börjar ungarna bli större så vi får nog snart bestämma oss, men dem frågar fortfarande vart vi ska flytta härnäst.
  Jag älskar din blogg som är ärlig och rak, du försöker inte bara visa upp den perfekta ytan som många andra svenska bloggare verkar älska… Fortsätt så! kram

 24. Maggda

  Maggda 35 år, bor i ett litet samhälle som heter Kornhult. Ligger 2,5 mil utanför Laholm. Jag är sjukpensionär. Har inga tvåbenta barn men däremot 3 st fyrbenta barn. Vi trivs kanon här ute i skogen. Men nag säger som dig, heller sommar än vinter.

 25. Malin

  Malin, snart 34 år, bor utanför Falköping på en liten gård med sambo och 3 barn 8, 2,5 och 11 veckor. Föräldraledig undersköterska. Annars jobbar i hemtjänsten
  Minns inte exakt när jag började läsa din blogg men tror att det var nånstans i samma veva som du blev lämnad. Läser nästan varje dag. Älskar ditt sätt att uttrycka dig i text! :-)

 26. carina

  Jag är 54 år och kommer från Piteå,där jag bott i hela mitt liv. Jag började läsa din blogg för 5-6 år sedan och det blev så efter jag insjuknade i Ms 2009 och då hamnade i rullstol. Jag har tre barn och fyra barnbarn i åldrarna 2-7 år,så ensam är jag inte,men ibland blir det lite långa dagar,och då är det alltid roligt att gå in här och läsa.

 27. Anna

  Anna heter jag. 37 år gamla bor utanför Kristianstad, 3 barn 18,16,10. Läser din blogg då och då men kommenterar sällan,varför vet jag inte egentligen :-) dax att bättra mig.
  Jobbar som undersköterska och det är väldens bästa jobb. Har bloggat sedan 2011-09 inser att det är 5 år sedan jag började blogga precis när jag kollade.

  Kram o hej

 28. Myran

  Hej! Heter Nettan, snart 35, bor i Solna och jobbar på särskola! Singel utan barn. Men alltid haft stark barnlängtan men det blir inte alltid som man vill/tänkt/drömt om.

  Minns inte alls hur jag hamnade på din blogg. Kollade på några avsnitt av FA men hittade din blogg för typ 2 år sen och kände igen dig. Fastande nog dels för har du sunda (enligt mig) åsikter om bla dagis och gillar din ironi.
  Har alltid velat va hemmaförälder så nog också därför jag fastande (fast jag inte har ungar).

  Ett stort intresse är gå på konserter (Hårdrock) så vem vet vi kanske stötter på varandra nån gång i konsertminglet. ? Det är jag som tycker du ska komma till Sthlm och gå på rockbarer och öla och shotta. ?

 29. Monika

  Jag är en sån där som läser men sällan kommenterar. Så det är väl på tiden nu ;)
  Monika heter jag, är 36 år och bor i en förort två mil söder om Stockholm. I en fyra tillsammans med make, tre barn och en galen hundvalp. Två av barnen är egentligen mina bonusbarn, men sånt skiljer vi inte på i den här familjen. Äldsta är snart 13, mellan 10 och yngsta 3,5 år. Valpen är en pinscher på fem månader som heter Berra.
  Jag jobbar som personlig assistent åt en kund med ALS. Fantastiskt givande men också tungt eftersom kunden inte kommer leva mer än ett eller två år till.
  Sjunger i kör och har gjort det i snart 30 år (inte samma kör hela tiden dock). Älskar att köra bil. Gillar inte att laga mat. Nygift sen i somras och har fortfarande inte lärt mig att säga rätt efternamn. Får alltid visa leg om jag köper alkohol/snus. Har hängt på din blogg sen Familjen Annorlunda-tiden.

 30. Janni

  Hej!
  Jag har följt din blogg sen kanske 4 år tillbaka. Är 30 år, gift och har en 5-årig son o en katt. Bor på en ö i Stockholms skärgård, uppväxt norr och Stockholm, bodde en vända inne i Stockholm-fick nog av stressen o köpte hus på en ö.,.Har vattnet, får o hästar runt hörnet…Vilket är underbart! Jobbar som anestesi-sjuksköterska, 3-skift, i ambulansen. Men endast 75%-vill kunna minimera sonens tid på dagis…Har fått många kommentarer om det. Att ha barnet hemma fastän han är såååå stor….Vilket jag ger blanka sjutton i. Där har din blogg o dina tankar kring barn/dagis betytt mkt för mig. Att det finns andra som ”tycker som jag” gällande dagis…hehe. På fritiden är det träning som gäller! Tung långdistanslöpning o styrka! Har en passion för att baka med. På sommaren är det segling som gäller. O på vintern skidor. Löpningen kör jag året runt! Så fort tid ges åker vi till sommarstället på Västkusten. Vill ha Stockholm runt hörnet med tanke på det kulturella utbudet men aldrig bo mitt i smeten igen. Natur och vatten. Lugn o ro är balsam för min själ. Får nog av adrenalinpåslag på jobbet…hehe.

  Tack för en underbar blogg.

 31. Malin

  Jag heter Malin och är 29 år. Jag bor i ett litet samhälle i Jämtland. Jag är gift och vi har 4 barn tillsammans i åldrarna 9,7,3 och 1 år. Jag har följt din blogg dagligen sedan innan mitt första barn föddes (sep-07).

 32. Kerstin

  Hej!
  Först vill jag säga, du är ta mig fan en förebild för allt vad kvinnor och mammor heter. Du är så jäkla grym, stark och härlig …
  Fortsätt att stå på dig som du gör, och sluta för allt i världen inte att blogga.
  Älskar verkligen din blogg.
  Själv är jag bor jag i Varberg är 50+ har sambo, två döttrar och hund. Såååå typiskt svenskt, hehehe …
  Har två stora intressen och det är träning och att kolla på fotboll och innebandy.
  Allt gott till dig Carola <3

 33. Mickan

  Hej hej!
  Jag heter Mikaela, är 28 år och bor strax utanför Stockholm med min sambo och en dotter på 3 år. Jobbar på Skatteverket och idrottar en hel massa på den fritiden som finns. Har alltid varit ett Familjen Annorlunda-fan och er familj var en av mina stora favoriter, ni verkade så harmoniska! Började dock inte läsa din blogg förrän jag någonstans snappade upp att du blivit lämnad, och är nu djupt imponerad över hur du klarar allt i vardagen med alla barnen. Du verkar vara en härlig mamma, en sån jag önskar att jag hade haft när jag växte upp :)

 34. Annika

  Vad gullig du är! Saknar dig också när du inte skriver och blir glad varje gång jag ser ett nytt inlägg!
  Jaha, här är jag – nyligen 50 år fyllda, tre barn 28, 26 och 18 och 18-åringen är den som bor hemma. Har även tre katter och en hund som vi adopterat från Irland. Just det, jag har en man också :-) – träffades -84 och gifte oss -88. Jag jobbar som personlig assistent och det är det bästa yrket jag någonsin haft och jag har gjort en hel del under mina år…. Det var lite om mig det!
  Kram och tack för en underbar blogg!

 35. EA

  Vet inte vilket år jag hamna på din blogg och gillar ditt sätt att skriva! Har ingen TV så jag har inte sett FA programmen.
  Är ”lyxhustru” (det låter bättre än att inte vara intressant för arbetsmarknaden) och snart pensionär. Gubben har släpat runt mej och barnen i HELA Sverige (10 landskap och mer än 13 boställen) Vi fick 4 barn innan äldsta var 4 år(ett varje år) när gubben satte P för fler då han inte ville väcka mej till liv vid fler förlossningar. Jag blev hemmafru då under 10 år innan jag försökte komma tillbaka till arbetsmarknaden. Flyttningarna ställde till det och sen blev det tuffare tider. Nu är tre av barnen gifta och en ha stadigt samboförhållande samt nästa år vet vi att fjärde barnbarnet kommer om inte fler( våra barn är nu samlade i Göteborg med omnejd). För fem-sex år sedan hitta jag vårt drömställe i Jämtland dit jag och hunden flyttade medan Gubben fick pendla 50 mil hem varannan helg. Nu jobbar han mycket hemifrån och jag har nu på äldre dar börjat bygga!?! Börja med renovering av vårt badrum förra sommaren som jag helt plötsligt fick färdigställa med att kakla. När det gällde det rivna köket hota barnen med att inte komma hit till Julen och Gubben var slut. Hitta i sista stund min närmaste granne som kom som en räddande ängel. Grannen bor egentligen i Sthlms-området men kom hit igen i mars och vi tillsammans gjorde klart vårt minikök helt som jag ritat och han fortsatte hjälpa till med den ena påbörjade saken efter den andra. Nu när vi i augusti började isolera vår lilla stuga utifrån. började han klaga på värk och han är nu sjukskriven och klarar inte av att jobba längre utan operation. Så nu har jag själv(med det jag lärde mej av grannen och lånat hans maskiner) samt lite hjälp från Gubben min snart isolerat klart stugan samt målat det mesta också! Efter ha varit nertryckt så många år är det kul att vakna på morgonen och fortsätta att jobba med vårt drömställe. Vi som haft så många hus runt om i landet där jag aldrig tidigare använt en skruvdragare, såg eller klyv mm gör det med självklarhet snabbare än min professor till Gubben, haha…. Han får slita för att få ihop pengar för räkningarna istället.
  Om 1-2 år kan vi njuta när jag är klar med tilltänkta projekt för till våren är det 3 kvarvarande väggar av garaget som gäller samt en liten påbyggnad för att lättare komma åt vårt vatten.

 36. Cecilia Smith

  Jag heter Cecilia, är 44 år och ursprungligen Skåning men har bott i London, England de senaste 24 åren! Är lyckligt gift med en engelskman sen 1993 och vi har två tjejer på 23 år och 15 år. Största dottern bor ihop med sin pojkvän i östra London. Vi driver ett eget företag och jobbar som Antikrestaurerare. Har läst att du gillar att resa till London – jag ger gärna tips!!! ?

 37. Rebecca- Livet som ett Maskrosbarn

  Hej!
  Jag heter Rebecca, är 20 år och bor i Stockholm med min fästman utan barn än så länge. Har läst din blogg sen ni var med i familjen annorlunda och har ALLTID velat att du ska adoptera mig (är uppväxt med alkoholiserade föräldrar och blev lvu-placerad när jag var 17 år).
  Jag läser din blogg för att jag tycker du har sunda värderingar och bra barnuppfostran osv. Håller med dig 99% av det du skriver. Dessutom är du en av mina få förebilder!
  Vi har faktiskt träffats en gång! Det var på jul-cirkus på Gärdet! Tror det var 2011 om jag inte minns helt fel. (Minns inte att Jamie fanns, men minns vem jag var där med och den kompisen träffade jag 2011 så måste varit då).

  Tack för att du bloggar och inspirerar varje dag!

 38. Titti

  Hej, älskar din blogg för att du är dig själv, skriver fantastiskt bra och för att du har såå söta barn ? Jag är gift, 47 år, bor i Göteborg och har fyra söta barn ( p 19, f 16, f 14och p 8 år) arbetar på kontor inom HR. Ha en bra dag ? Kram

 39. Beata

  Hej!
  Jag är en gift, 40-årig 4-barnsmamma, grundskollärare och bor i hus i Örsundsbro. Vi bodde i Nåntuna innan vi flyttade hit och jag gick tillsammans med min Vigor i samma sånggrupp som Jordan. Kram Beata

 40. Rebecka

  Hej. Är 21 år, arbetslös och utbränd. Det intressanta med att jag läser don blogg och gillar den, är att jag inte tycker om barn, inte ens lite ;) Har på fullaste allvar förbi för barn under typ 12 år. Men jag har läst din blogg till och från några år och ser likheterna mellan ditt ex och min så kallade pappa , som jag inte har haft någon kontakt med på 2 år.
  Jag hatar vinter, snö och kyla… Och ironin i det är att jag bor några mil utanför den stora världsberömda metropolen Åre. *host* ( hör sarkasm) Jag är född på fel sida av jordklotet :)
  Hatar att kliva upp före 11 och går sällan och lägger mig före 02 :)

 41. Helena

  Helena heter jag, 17 år! Går andra året på gymnasiet och pluggar vård och omsorg! Drömmen är att i framtiden bli barnmorska. Jag är ensambarn men har alltid älskat barn och bebisar och tror också det var därför jag fastnade för er familj och sen började följa din blogg. Har läst din blogg i ca 3 år tror jag och älskar sättet du skriver på! Jag är väldigt glad att jag hittade din blogg och blir nästan alltid glad när jag läser dina inlägg!

 42. Pernilla

  Fru, mamma till två och nybliven mormor. 47-årig sjuksköterska, som trivs med sitt arbete. Bor i villa i Skellefteå, Västerbotten. Gillar att träna på F&S samt löpning. Gillar även att umgås med vänner, tjejkvällar, heminredning etc. Går även långa Powerwalk med min hund och har även en katt. Har läst din blogg i många år. Kram!

 43. Neta

  Neta, läser sporadiskt sen några år. Har 2 egna bloggar, en matblogg där jag mest skriver matsedlar och en där jag skriver ner mina tankar. Länkar från den ena till den andra o.s.v.
  Pensionär sen okt och lite ovan. Jobbat i barnomsorgen både på förskola och nu senast på förvaltningen. 3 barn och 2 barnbarn. Bor utanför Uppsala.
  Jobbar ideellt som stöd åt föräldrar med barn som drabbats av hjärntumörer. Vår ena dotter fick en som 7-åring, är snart 30 nu och hon blev aldrig frisk, nu har dom hittat tumörer i levern och vi är mitt i den processen.
  Men det som inte dödar det härdar och det finns grader även i helvetet.

 44. Åsa

  Hej jag är en glad tjej som bor utanför Trollhättan. Min familj består av min man och fyra barn. Snart hoppas vi på en liten hundvalp, som beräknas födas 15/11. Kram Åsa

 45. Jenny

  Jag är 38 år har tre barn 14,12, 4,5 år och ett bonusbarn på 15. Bor i ett litet samhälle ca 5 mil från Ullared?……lyx?. Jobbar på posten men vill byta jobb. Ditt liv påminner om mitt liv när 14 och 12 åringen va små/nyfödd. Då bodde jag själv med dom och det va dom lyckligaste åren i mitt liv….säkert dom kämpigaste oxå men det har jag nog förträngt. Är lycklig med min sambo, han är bäst såklart men det va skönt att reda sig själv, bestämma själv och slippa gnälla på småsaker. Jag gillar att läsa om dig och dina barn så fortsätt med det❤️

 46. Emma

  Brukar ifs inte kommentera dina inlägg men har nog följt dig i tre år eller så. Eller två, tror det var strax efter att han den där som du inte nämner vid namn lämnade dig. Iaf är jag 27, barnlös, sambo/man/pojkvänslös (dock bara sen ett år tillbaka) och boende i götelaborg i hyresrätt. Alltså ganska oklart varför jag läser din blogg men jag tror det har något att göra med att DU KLARAR DIG ÄNDÅ, renoverar trapp, går ut och tar en öl osv. Allt jag vill/ska göra med/utan karl. Jag hade helt enkelt en senare lott i livet :)

 47. Johanna

  26 årig student från Värmland, men bor i Stockholm. Inga barn än, men ett eller två hoppas jag på någon gång. Såg familjen annorlunda när ni var med och tyckte att du verkade som en vettig människa. När sen Han var idiotiskt förstod jag noll. Du verkar ju hel schysst! Har dock en frånvarande far själv, då jag kan känna igen mig i dina äldsta döttrars tankar.

 48. Sofie H

  Jag är 26år, bor i Sturefors (Linköping) med min sambo och 2 veckor gammal son.
  Jobbar som lärare på mellanstadiet.
  Har läst din blogg sedan FA. Min mamma började läsa den och så blev det att jag också läste lite och nu tittar jag ofta in. Gillar att du skriver så vardagligt och långa inlägg. Perfekt frykostläsning.

 49. Emma

  Jag låser din blogg varje dag och har gjort sedan innan Jordan föddes men kommenterar inte så ofta. Är 37 år ensamstående mamma med två barn på 9 och 11. Jobbar som lärare och har ingen egen blogg men är sugen ibland. Bor mellan Stockholm och Uppsala.

  Jag tycker att det lyser igenom att du skriver för att du vill och inte som en del andra som i tid och otid framhäver att de minsann jobbar med att blogga. Mycket trevligare här där jag märker att du skriver för att dela med dig.

 50. Isa

  Hej fina du!
  Isa, 27 år boendes i Hultsfred(av alla jäkla ställen ?,.. Finns iofs Väldigt billiga hus här!)Är mammaledig med 2 barn och drömmer om ett liv med många barn. Din blogg är den bloggen jag alltid läser först.. Så mycket ärlighet, humor och kärlek. Önskar Verkligen dig och dina barn ett bra liv, att du slipper oroa dig för framtiden. Kram

 51. Louise

  Har följt med din blogg i många många år,Kollar varje morgon vid frukostbordet om du skrivit nåt i bloggen,Efteråt läser jag tidningen :)
  Bor i Finland och har 5 barn, det varv lite om mig.

 52. Monica

  Jag är 51 år och har två vuxna söner och två barnbarn, 8 och 9 mån och ett tredje barnbarn kommer till våren. Jag flyttade till Värmland från Småland för 2 1/2 år sedan efter att ha mött min stora kärlek här. Har nu även en bonusdotter på 7 år varannan vecka.
  Jag utbildade mig till undersköterska efter min flytt och har nu ett vikariat som personlig assistent vilket jag trivs väldigt bra med!
  Jag har läst din blogg ca 2 år nu och beundrar din styrka och hur du får allt att fungera på egen hand.

 53. Annelie

  Annelie 37 år gift med Stefan, bor i Hässleholm nere i Skåne, 4 barn son som är 19 med en lindrig utvstörning, son på 18 med autism och adhd, dotter på 15 som tillbringar all sin tid i stallet och minsta sonen som blir 6 nu i november. Är hemma mamma vilket stör många. Min hobby är att hålla på med scrapbooking och cardmaking.

 54. Annelie

  Annelie gift med Stefan, bor i Hässleholm nere i Skåne, 4 barn son som är 19 med en lindrig utvstörning, son på 18 med autism och adhd, dotter på 15 som tillbringar all sin tid i stallet och minsta sonen som blir 6 nu i november. Är hemma mamma vilket stör många. Min hobby är att hålla på med scrapbooking och cardmaking.

 55. Nettan

  48- årig kvinna bor i Norrköping, singel, har en son på 22 som inte bor hemma.

  Brukar säga att ett ”bra o schysst” kommentarsfält ofta hänger på den som bloggar! Du är ju bara så bra o skön i ditt bloggande! Har du något du vill dela med oss -så gör du ju det, du pratar ju aldrig i gåtor så det börjar spekuleras. Jag gillar dig o din blogg just för att du är rak o direkt med en gång!
  Sen är det skönt o slippa prylar, inredning, shopping som det är i många andras. Jag läser dom också men ibland kan det bli för mycket av sånt.
  Bra blogg helt enkelt!!
  Kram Nettan

 56. Maria singel fembarnsmamma

  Hej!
  Jag är en mamma med fem barn, två skolpojkar och tre äldre äldre utflugna flickor. Fick de första, tvillingar, när jag var 20 år och levde inte med pappan alls. Jag har arbetat som förskollärare sen jag var 20 år, alltså 27 år, galet länge. Babysimsintruktör på gymmet (Nordic Wellness Atlantis SPA i jönköping) är jag 4 timmar i veckan och träning där är en passion. (Var på utbildning på Linneas simskola i Uppsala och tänkte på dig när jag gick runt i Uppsala) Fotografering är ett stort intresse och inredning/pyssel. Jag är mitt i skilsmässsa (mitt val) och singelmamma varannan vecka sedan några månader tillbaka. Var ensamstående mamma till mina fyra äldsta ganska många år… så att vara själv med en 10 åring och en 14 årig är ljuvligt enkelt :) jämfört med sist (bebis, 6 åring och två 13 åringar)
  Bor för tillfället i en gigantiskt etagevåning på 140 kvm med utsikt över ”hela” Vättern i Jönköping . Men eftersom hyran också är gigantiskt flyttar jag snart till en bostadsrätt jag köpt och för tillfället renoverar. (Sålde 6 år ”gammalt” hus i september när vi separerade.)

  Jag älskar mitt liv och att skriva! Jag har bloggat i 12 år. Mest om familjeliv och pyssel men ibland sticker jag hakan politiskt
  Jag kommer jag fortsätta blogga tills jag dör :) Gör ett inlägg dagligen i snitt, i bland mer / ibland mindre.
  Kika gärna in på http://mariasdagbok.blogspot.se

  Stor kram till dig Carola! Jag gillar din ÄRLIGA OCH ÄKTA BLOGG till skillnad från alla andra wannabe bloggar

 57. Maria S

  Hej,
  Jag är 47 år och sambo. Har inga egna barn men en bonusson på 12. Vi bor strax söder om Göteborg. Jobbar på en HR avdelning med löner. Gillar att resa, läsa och röra på mig. Lyssnar mycket på Springsteen. Har läst din blogg några år, säkert längre än jag kommer håg. Läser den oftast innan jag släcker för kvällen. Är dålig på att kommentera. Ser framemot varje inlägg då du är fantastiskt duktig på att formulera dig. Tack för att du delar med dig av din vardag och helg. Kram

 58. Sess

  Hej!
  56 år sedan jag föddes om man tittar i födelsebeviset.
  Jag är gift och har sju barn, tre bonusbarn och sex barnbarn.
  En hund hör också till familjen, Sjukpensionär sen ett par år tillbaka.
  Jag tycker mycket om ditt sätt att skriva och har följt dig ett par år :)

  1. Mrs M

   33 årig dalkulla som fick tvillingar 2015. Jag tycker det är så skönt att läsa om dina erfarenheter med många barn och speciellt tvillingar. När jag väntade mina barn fick jag nästan bara höra hur jobbigt det skulle bli men nu i efterhand hade alla fel. Tack för att du orkar blogga fast du har fullt upp med annat!

  2. Mrs M

   33 årig dalkulla som fick tvillingar 2015. Jag tycker det är så skönt att läsa om dina erfarenheter med många barn och speciellt tvillingar. När jag väntade mina barn fick jag nästan bara höra hur jobbigt det skulle bli men nu i efterhand hade alla fel. Tack för att du orkar blogga fast du har fullt upp med annat!

 59. Anna Martin

  Hej,
  Jag är en 43-årig undersköterska från Skövde. Jag är gift och vi har en dotter på 17 år. Vi har även en liten hund. När jag inte jobbar så läser jag allt jag kan komma över och umgås med min (lilla) familj. Jag har läst din blogg sen ni var med i familjen annorlunda. Jag blir aldrig chockad eller upprörd över nåt du skriver, tycker tvärtom att du har mycket sunda värderingar kram

 60. jessica

  Är 32år med 4 barn, 2 pojkar och två flickor, bor i Göteborg och jobbar som dagbarnvårdare. Har läst din blogg sen ni var med i familjen annorlunda och håller oftast med i dina sunda värderingar och åsikter, du påminner mycket om mig själv

 61. Maria

  Jag är 35, bor i Köpenhamn, har en ST-tjänst i psykiatri. Ett barn på 1,5 år, full rulle här hemma! Gift med en trevlig dansk. Jag har läst din blogg sen Jamie föddes och är precis lika morgontrött som du är. Läser din blogg över den bristfälliga frukosten innan jag kastar mig iväg till jobbet. Jag fullkomligt älskar sättet du skriver på, det är helt enkelt fantastiskt roligt hur du använder språket! Och att du producerar lite text så man har att göra en stund. Förresten har jag tänkt fråga länge – visst fick du fatt i en popcorn-skål när du var på en invigning av en fin ”köksaffär” i Uppsala? En grej som gick att fälla ihop och som skulle kunna poppa popcornen utan spis och olja osv? Var den bra? Eller har jag blandat ihop dig med nån helt annan? ?

  1. familjenannorlunda

   Det var jag! Älskar den popcornskålen ? slänger i lite smör lite salt och popcorn och in i micron -klart. Hur goda som helst och inga konstigheter i. Försöker komma ihåg vad den heter… Men har kastat kartongen :-/
   Men högsta betyg!

 62. Ingela J

  Hej!
  Jag heter Ingela och är 38 år. Bor med min familj i Märsta. Make, tvillingar på sex år, hund och katt. Jobbar vanligtvis som intensivvårdssjuksköterska i Uppsala men är för tillfället sjukskriven pga ryggen som ska opereras så småningom. På fritiden blir det mest att umgås med familj och vänner, titta på film & serier, vara i sommarstugan och resa när tillfälle ges. Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas och älskar dina inlägg. Går in varje kväll innan det är dags att sova och läser dina långa härliga inlägg ?
  Tack för att du delar med dig! Kram ?

 63. Maria

  Hejsan igen :-)
  Är 52 år, gift, sjukpensionär i Skåne. Har tre barn, ja, fast min äldsta son dog 2013 bara 30 år gammal så räknar jag in honom, har ett barnbarn på 4 år.
  Har tre hundar, en Rottweiler, en Rottweiler/grand danois mix, en shit zu/powderpuff mix som från början var dottern o barnbarnets, men det fungerade inte i deras liv med hund så hon fick flytta hit :-)
  Jag är Bon Jovi fan o gillar Johnny Deep :-)
  Hundarna fyller mina dagar, o när jag tar en paus med en mugg kaffe så läser jag din blogg o en del andra
  Jag älskar läsa böcker men det hinns inte med nu med valp i huset, umgås så ofta jag kan med min dotterdotter
  Gillar din blogg o dig för du verkar köra med raka puckar,, min stil :-)
  Maria i Skåne

 64. Majsan

  44 år, gift, två barn, pojke 13 och flicka snart 9. Bor på gård med stall, tre hästar, fyra katter och en hund. Jobbar som distriktssköterska på hemsjukvården. Intressen förutom familjelivet, djuren, rida, träna och ja, det var väl jag det.

 65. khadijah

  33 årig 4 barns mamma till 3 pojkar och en tjej. Är mammaledig med tösen som är 7 månader men också utbildad förskolelärare.. hobbys är mest familjen, vänner och hemmet som tar tid annars roligt med inredning och bakning och så=)

 66. Anna

  Halloj! Jag är 43 år, gift utan egna barn. Har dock 2 vuxna bonusbarn och 3 barnbarn. Jag har också 2 brorsbarn som jag håller kär och umgås mycket med.
  Jag jobbar som ekonom , ett helt ok jobb. Mina intressen är TV, böcker, skriva (med papper och penna), rita, klippa och klistra. Jag önskar jag kunde säga att träning är mitt intresse, men det är det inte riktigt. Men jag tränar 1-3 gånger i veckan i alla fall.
  Jag vet inte hur länge jag har läst din blogg, men det är bra många år. :) Tack för att du låter oss följa dig och dina barn, för din öppenhet och humor. Kram

 67. Helén

  Jag är en 47årig tjej som irrat mig ner från Norrland via Sthlm till Malmö. Alltså nu snackar vi Norrland. Kiruna närmare bestämt. Jag är sambo sedan 18år utan barn. Vi bor i hus och har delad vårdnad om en hund med hans mamma. Min sambo har en syster som har två ”donator” barn som jag bara avgudar. (har egna syskonbarn med plus hans brors 3 ungar) Är utbildad inom handel och inom restaurang. Just nu jobbar jag på en privatgymnasieskola i köket.
  Jag har nog följt din blogg mer eller mindre sedan Jamie föddes. Gillar att läsa din blogg då du verkar rak och ärlig. Du har den stilen jag gillar. Klagar när du behöver och glad när du är glad osv. Inte detta som en del bloggare har massa reklam för att dom ska tjäna pengar. det känns inte alltid så ärligt. Men din blogg är rakt genom ärlig.
  Kram

 68. Helena

  Jag är en tjej på 24 år som snart är klar med min master i molekylärbiologi. Bor och pluggar i Uppsala. Mina främsta intressen är djur, akvarellmålning och fotografi. Har läst din blogg i minst 5 år nu tror jag (herregud vad länge?!).

 69. Lisa

  Men usch för den otrevliga typen! :-(
  Han eller hon kan inte mått bra alltså…

  Jag kommer inte ihåg hur länge jag läst din blogg,men iallafall ett tag innan du blev själv med kidsen..

  Jag är 31 år, bor 15 minuter från Göteborg i lägenhet med sambo, dotter på 13 år från tidigare förhållande och bebis i magen som väntas till 22/1..
  Och så har vi två katter en äldre dam på snar t9 år och ett busfrö/yrväder på 1 1/2 år ;-)
  Jag jobbar som receptionist på en trafikskola, jag har som hobby att baka :-D
  Brukar skicka med sambon hembakat till hans jobb och bjuda mina kollegor på också..
  Annars gillar jag att träna, men blir inte så mycket va den varan nu då jag inte är så smidig och motivationen är väl inte på topp ;-)
  Men jag hoppas den kommer tillbaka senare nästa år..
  Annars gillar jag att umgås med familjen, tur att dom inte bor så långt borta…
  Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva, ärligt och inga försköningar ;-)
  Kram på dig <3

 70. annakarin

  Hej
  jag är en lagom rund tant i mina bästa år, 45 år alltså med några kilos övervikt.
  jag har 2 barn, jobbar som kommunal tjänsteman, gift, gillar att träna och umgås med vänner och familj. Jag har en förkärlek till bloggar, och har ett gäng som jag följer varje dag. din blogg läser jag för att jag tycker det är intressant hur du får ihop ditt liv, din vardag.. Det är en så stor skillnad till mitt liv och vardag, både familjemässigt och ekonomisk (kan jag tänka mig) och detta gör mig otroligt nyfiken på ditt liv. Jag tycker också att du har ett fantastiskt roligt språk i din blogg, och man märker att du skriver själv… att en del engagerar dig helt vansinnigt mycket, ibland märks det att du vet att du kommer få ”skit” för dina åsikter, men du skriver ändå och tar smällen. Fantastiskt kul och modigt gjort.
  Så för att avrunda så tycker jag att du är sjutusan till kvinna och mamma
  kramar från AK

 71. annakarin

  Hej
  jag är en lagom rund tant i mina bästa år, 45 år alltså med några kilos övervikt. jag har 2 barn, jobbar som kommunal tjänsteman, gift, gillar att träna och umgås med vänner och familj. Jag har en förkärlek till bloggar, och har ett gäng som jag följer varje dag. din blogg läser jag för att jag tycker det är intressant hur du får ihop ditt liv, din vardag.. Det är en så stor skillnad till mitt liv och vardag, både familjemässigt och ekonomisk (kan jag tänka mig) och detta gör mig otroligt nyfiken på ditt liv. Jag tycker också att du har ett fantastikst roligt språk i din blogg, och man märker att du skriver själv… att en del engagerar dig helt vansinnigt mycket, ibland märks det att du vet att du kommer få ”skit” för dina åsikter, men du skriver ändå och tar smällen. Fantastiskt kul och modigt gjort.
  Så för att avrunda så tycker jag att du är sjutusan till kvinna och mamma
  kramar från AK

 72. _

  22årig tjej ursprungligen från Dalarna men numera bosatt i Jönköping. (Bytt ner mig ;)) Inga barn och inga planerade heller. Älskar dock att läsa ”barnbloggar”/”familjelivsbloggar” och alla slags bloggar överlag (förutom modebloggar). Vet inte varför jag just fastnat för din blogg egentligen, men du skriver bra och ofta långa inlägg och jag tycker det är intressant med ”vardagssnack” och vad du och dina barn gör:) Kommentarar dock aldrig men går in på din blogg 1 gång om dagen!:)

 73. Monika Johansson

  Hej jag är 59 år bor utanför Strängnäs . Är gift med matte 45 . Tyvärr har vi inga gemensamma barn . Men han är o har altid varit underbar mot minna 5 barn o 8 barnbarn . Har arbetat som undersköterska i många år tills jag blev sjuk . Jag har läst alt du skrivit dom senaste 3 åren . Jag lede i ett mycket hemskt förhållande då barnen var små . Men har nu värdens underbaraste man . Vill bara säga om det fans änglar är du än av dom . Dina barn har tur som har dig som mamma .

 74. Katie

  Jag har följt din blogg sedan 2009 =) bor på en ö i Bohusläns skärgård tillsammans med mina djur =)
  Kommentarer inte så ofta men finns alltid här =D
  Älskar din blogg Carola, det vet du. Kramar!

 75. fru m

  27 år gammal, bor i göteborg med min man och vår dotter på 1 1/2, jobbar som receptionist. älskar att läsa din blogg då du alltid är så himla ärlig och vågar stå för det du tycker och tänker.

 76. Mallan

  Jag kommenterar inte så ofta, men har läst din blogg i några år nu. Tror jag började läsa när Jamie var väääldigt liten :) Heter iaf Malin, är 25 år och bor nere i Skåne. Snart klar förskollärare (i januari), och längtar efter att få en massa egna barn :D

 77. Marie

  Jag är 50 år och har fyra barn. Två vuxna utflugna och två tonåringar hemma.
  Är skild och har barnen på heltid. Dock har jag inte en lika knepig exmake som du har, men det är ändå en del tjafsande och så.
  Bor i Skåne, jobbar heltid
  Jag gillar sättet du skriver på och du verkar ha sunda åsikter. Dina ungar verkar vara väldigt fina också!

 78. Lillgammal

  Hej!
  Jag är 35 år, gift och har tre goa ungar. Pluggar på distans och är långtidsjukskriven på 75%
  Förutom diagnoser inom NPF så har jag även en fysisk funktionsnedsättning; som tyvärr bidragit till att jag sitter i rullstol mestadels av tiden och numera även har personlig assistans.
  Vad ska jag berätta mer? Jo jag ÄLSKAR att umgås med familj & vänner, våra fina hästar, blogga och att pyssla med diverse saker när tiden räcker till.

  Välkomna att följa vår annorlunda, kaotiska men framförallt kärleksfulla vardag :)

 79. Sara

  Hej! Jag är 21 år och nybliven mamma till min son Leon som föddes 2 oktober. Jag bor själv i en lägenhet på landet med honom vilket jag trivs jättebra med! Är en väldigt naturkär och djurkär människa :) Är inte så fin i kanten o är totalt ointresserad av senaste modet eller snyggase bilen men väldigt intresserad av bästa boken eller det djupa samtalet som får dig helt exalterad!! Började läsa din blogg för bara någon månad sedan och älskar den! Älskar sättet du skriver på, energin du förmedlar :) Kan se dig som en förebild på många sätt, stark och klok. Fortsätt vara du! :) mvh Sara

 80. Lilian

  Jag är 64 år, äldst av 8 syskon ( Därav mitt intresse för storfamiljer) . Har själv 3 barn och 6 barnbarn. Har i hela mitt arbetsliv arbetat med något så udda som växtförädling. ( Med att få fram bättre sorter av : Vete, korn , havre o.s.v till lantbruket . ) I denna udda bransch arbetade jag i växthus och laboratorium med att göra sjukdomstester. Är numera pensionär. Läser din blogg dagligen.

Comments are closed.