Familjen Annorlunda

Vad är det med clowner?

Det snackas om de här mupparna som klär ut sig till clowner och springer omkring och … vad? Tomtar omkring och skrämmer folk?

PÅ allvar nu, vad har man för fel i huvudet om man tycker att det är kul?

Jag lovar, kommer en jäkla clown och skrämmer mig så har han garanterat skrämt nån för sista gången, i alla fall med basröst;) Kastrattenor-kören kan han däremot söka till;)

Ni vet att jag är allergisk mot trams. Och detta är högkvalitativt jäkla skittrams.  Idioter.

Mina ungar är inte skitskraja men de är oroliga, och det pratas om clowner många gånger om dagen här hemma. Rektor har skrivit brev till hemmen, och massa ungar har minsann ”sett” både en, två och sjuttiotre clowner här i vårt område.

Om dessa muppar som tycker det är klurigt att klä ut sig dessutom hotar med kniv eller vad de nu gör, skadar folk i vissa fall…så kanske man undrar lite VARFÖR? Jag fattar överhuvdtaget inte grejen ska jag ärligt erkänna.

Trenden (gahhh) kommer från USA; no shit, the land of confusion, och genast ska små copycats börja härja världen över.

Alltså, vad är det för fel på vanliga rånarluvor liksom? Om man nu absolut måste göra sattyg. Det känns dessutom aningens enklare att stoppa en luva i fickan än att svida om från en clownutstyrsel, och därmed borde risken för upptäckt minska. Vilket i sin tur borde vara prio ett om man vill begå brott.

Eller?

Och clowner? Är det för att verkligen befästa vilka pajasar de är?

Nä fy fan, jag orkar inte med sånt här larv. Kan alla bara lägga av, tack.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria H

    Vi har en vettskrämd unge hemma. En tjej som inte gillat utklätt folk någonsin. Ni vet de där cirkusbarnen i Furuvik som klädde ut sig och gick på styltor, var superlånga. Redan när hon var liten så var de superotäcka tyckte hon och flera gångar har jag fått säga åt på skarpen att sluta gå emot oss när hon är så rädd. En tjej som är för sig annars, duktig i skolan, kan prata för sig, är hemma stunder själv annars men just det där med utklätt folk.. Och så nu, puckona som är clowner och skrämmer skiten ur alla skolungar och vuxna med för den delen. Knappt hon vågar vara ensam längre, cykla till skolan och gympalägret som hon sett fram emot i helgen med övernattning är bara att glömma. Någon hade ju ”skämtat” om clowner till helgen så sen är det kört. Fy vad less jag blir!!!

  2. Marita

    Ja man undrar va det är för fel på folk, man får försöka att inte bli rädd, så kanske man förstör hela nöjet för dom.. Inser att det är nog lättare salgt en gjort. Hoppar det ut en från någon buske sket man nog på sig?.

Comments are closed.