Familjen Annorlunda

Skylanders Imaginators:)

Söndag morgon var seg, men vi kunde ändå ta det lugnt för vi skulle inte vara i Stockholm förrän 13.00.

Perfekt tid:)

Vi grejade på, jag gick ut med Doris och vi käkade nån slags brunch innan klockan plötsligt var halv tolv och det var dags att åka. Syrran kom hit och lämnade sin bil och så åkte vi i min. Som jag glömt tanka så jag fick vackert åka vägen förbi pumpen.

Efter bara någon mil började det regna, och sen ösregnade det för att ett tag övergå i värsta hällregnet. Som avtog när vi närmare oss Stockholm, tack för det. När vi parkerade på Valhallavägen så var det uppehåll:)

Utan större problem hittade vi dit vi skulle – snett över vägen från där vi parkerat.

Dome of visions

Dome of visions:)

Coolt.

Vi kom fram precis när de började släppa in folket, och kom in i värmen nästan direkt. Jag satte direkt kurs på kaffet, för jag hade inte ”hunnit” druckit det innan vi åkte, och ungarna (hm och vi vuxna) mulode in varsin supergod bulle.

Sen pysslade de lite

skylanderssweden

I ordning uppifrån Jordans, Lovelias och Jamies.

Små konstnärer:)

Sen upptäckte de glassmaskinen…..:)

IMG_2764

De fick själva fylla på mjukglass i en bägare och toppa med strössel och smågodis. SÅ uppskattat, de tyckte det var hur häftigt som helst.

Det här K A N ha varit min glass;)
mjukglass

skylanderssweden

Sen spelade de det nya spelet, men det är hemligt än så länge:) Det släpps den 13/10 så vi får inte visa något ifrån det, men de var väldigt imponerade.

Mina barn har spelat Skylanders sen det kom och jag tycker om det eftersom det är ett bra spel. Hittepå-figurer och hittepå-vapen, som tex en stekpanna;) Alla kidsen kan spela ihop det gör inte så mycket om en är bättre än den andra for man teamar ihop sig.

skylanderssweden

Och Spyro kom och checkade läget:

spyro

Skylandes ambassadör är ingen mindre än Sean Banan, och när Jordan hörde att han skulle komma så log han lyckligt, spännande att få träffa en av sina idoler.

När han kom så spelade mina kids och var helt inne i det och hade noll till övers för Sean Banan, men sen påkallades det uppmärksamhet för då var det fotografering ihop med honom, så då ställde de sig i kö.

Man fick fotas framför en greenscreen och så fick man bilden direkt, jättekul.

Lovelia, Jordan och Trixie klev fram medan Jamie fjollade sig och inte ville vara med…suck.

Sean Banan frågade vad de hette och skrattade och pratade med varenda unge på hela eventet. Lika glad och go hela tiden. Jag har inte haft så stor koll på honom (förlåt) men han växte flera meter i mina ögon. Vilken kille! Så fantastisk med ungarna:)

När Jamie stod bredvid syrran och vägrade gå fram så gick Sean Banan fram till honom i stället och försökte locka med sig honom, men han vägrade. Då bad han om min mobil, och så kröp han ihop  bredvid Jamie:

– Kolla, jag ska visa vad man kan göra med en Iphone! Värsta partytricket!

Och så tog han ett gäng selfies med Jamie, som fortfarande var avig.

IMG_2778 Sean banan

Men så här i efterhand är Jamie jätteglad över det här:) ♥

Och det är liksom det jag är imponerad av, Sean Banan fattade att han bara var blyg men ville ändå göra honom delaktig. Toppenkille:)

De andra har sin bild på kylskåpet:

skylanderssweden

Sen fick de spela lite till, och fika lite till och sådär, innan vi samlade ihop oss för att åka hem. Vi fick med oss en finfin goodiebag:)

skylandersswedenUngarna är överlyckliga, och jag som trodde att jag skulle kunna få tillbaka mitt PS3 från Corrinda som lånat det på obestämd tid, insåg att jag måste pronto till NetOnNet för att köpa nån grej som heter typ Chromecast, så hon kan se på Netflix och Youtube via wi-fi och jag få loss tv-spelet. Har planer på det i morgon förmiddag.

Sen ska det kopplas upp och sen kommer jag veta vart kidsen är hela tiden:)

Jag har varit på flera event med Skylandes, och det är alltid så jäkla bra anordnande! Det är inget jättehypat, utan ganska basic men med en varm touch. Som glassmaskinen nu, och pysslet. Det lilla gör det hela till ett suveränt upplägg. Och alltid, alltid coola ställen. Nån gång i Skansen akvariet, nån gång i en urhäftiga källarlokal på söder och nu i Dome of Visions.

När jag tackade så mycket att vi fått komma så passade jag på att berömma dem:)

Och om ni som jag har barn som gillar Skylandes så är det bara att hålla korpgluggarna öppna för nu kommer nyheterna i veckan. Wow:)

 

Tusen tack för ett härligt event, återigen:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.