Familjen Annorlunda

Jag. Är. Hemma. :)

Inte speciellt glad över det förvisso, eftersom jag gillar att vara ute med husvagnen, men nu är det slut på det roliga för i år:)

Man kan ju tycka att det vore som en dröm att få lägga sig i sin egen säng, i stället för i ett tält som är fuktigt och med full storm utanför, men nä.

Jag har sovit så jäkla dåligt;)

Det är samma visa varenda år jag kommer hem från vagnen, jag sover uselt. Det beror såklart på att jag kvartar väldigt bra i tältet. Syrran kommer garanterat att säga tvärtom, hon sover dåligt på luftmadrass och har säkert knoppat som en kung i sin egen snarklåda.

Men, hemma är vi. Regnar gör det. Och snart är sommarlovet slut.

Vart tar tiden vägen? På allvar. Och varför bor jag i Sverige där vädret suger? Det finns många obesvarade frågor;)

En annan fråga är varför jag har ryggskott? Men den kan jag svara på. Vi gick ner på stranden i måndags för att träna, det finns två omklädningsrum där med en avsats under tak, med bänkar, och det är perfekt när det regnar. På damernas sida bor det ett bisamhälle under golvet så det går inte jättebra att ligga där, man vill ju inte direkt få ett bistick i rumpan;) men på herrarnas är det bifritt. Inga herrar i omklädningsrummet heller såklart. Och hade det varit det så hade de med all säkerhet smitit, för annars hade de fått vara med och träna;)

Man kan öva boxjump på bänkarna, och eftersom jag egentligen inte kan hoppa, lite som elefanterna alltså eller vilket djur det nu är som inte kan hoppa;) eftersom jag har sämre styrka i ena benet så törs jag sällan göra det in public. Dels av rädsla för att ramla och slå ihjäl mig och dels för att jag inte vill skämma ut mig;)

Men, på utegymmet så testade jag på en stubbe och det gick ju utmärkt. (Boxjump är alltså jämfotahopp upp på en box/bänk/stubbe/annan höjd.)

Förra gången vi tränade vid omklädningsrummet gick det utmärkt att hoppa jämfota upp på bänken, så nu jäklar börjar det ta sig. Övning ger som alltid färdighet, och skam den som ger sig osv.

Så, jag hoppade upp och ner på den där bänken, och så gjorde jag något som visst inte var så bra och det klickade till i ryggen och där satt ryggskottet som ett brev på posten. Aj.

Surt.

Det var länge sen jag hade ett riktigt ryggskott, tror jag, fast nu känns det som att jag skrivit just precis det för inte allt för länge sen? Men hur som helst så är det sällan jag har problem med ryggen nu för tiden. Tack vare träningen såklart. Som alltså även kan vara anledningen till skador helt klart:/

Det var kallt ute och vi fuskade säkert med uppvärmningen för den är dötrist, så mest troligt berodde det på den, men det gör ju inte mindre ont för det.

Att packa ihop husvagnen med ryggskott är inte att rekommendera. Det funkar, för jag är ju envis;) men det är väldigt mycket böja sig framåt och neråt och lyfta i halvkassa positioner. Meeeeen, så är det, och nu är det gjort. Dock avvaktar jag med att packa ur den här hemma tills jag pallar att bära och greja igen. Senast i morgon tack eftersom jag vill träna med David;) och allra senast på fredag för då är det David igen.

 

Hur som helst, jag ska iväg och handla snart, det är inte helt tomt i skåp och kyl eftersom tonåringarna har varit hemma, men det är heller inte fullt. Jag tar med Corrinda som behöver köpa nåt, som bärhjälp;) Det vet hon inte om bara, hehe. Att hon ska bära alltså.

Sen ska jag ladda över bilderna till datorn, och så hoppas jag få lite tid till er i kväll.

Som alltid när jag är borta och inte kan blogga som jag vill så saknar jag det så mycket! Jag saknar era kommentarer, jag saknar att få sitta en stund och bara skriva strunt, jag saknar ER.

Jag har ju haft usel täckning, 3 är inte så bra som de lovar…jag har varit utan täckning fler gånger den här tiden med dem än under alla mina år med tele2. I storstäderna är det tipptopp, men i Hola var det noll, och i Norberg en plupp. I Fragg ingen;)

Så inte för att ursäkta min tystnad, men för att förklara den:)

Men nu är jag hemma, med fiber och fullt täckning, och ingen anledning att inte blogga:D

Vi hörs snart!!

fagersta hembygdsgård

Bild från Fagersta hembygdsgård ♥

Jag som har exakt noll pelargoner i år av nån mysko anledning, suktar svårt efter alla vackra sådana.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Åhhh jag har saknat DINA inlägg… Äntligen är ordningen återställd ? Nu njuuuter vi av en fin höst ♡

Comments are closed.