Familjen Annorlunda

Hejsan hoppsan:)

Vi är i Norberg:)

Och jag har ingen surf kvar på mobilen..gahhh, man blir ju aningen off från världen;) Jag har ingen lust att köpa mer för mina numera ickefavoriter 3 nollställer den surf man köpt extra vid månadsskiftet…Idioter.

Syrran har nåt annat, och där sparades minsann den extra surfen på framtiden.

Så vi kan väl säga som såhär, snart ska jag byta mobiloperatör och då blir det bye bye 3.

 

Änywäy, förutom att jaga pokemon på kvällarna så badar och solar vi, vädret har varit fint även om det är lite ostadigt.

När vi kom i onsdags slog vi hastighetsrekord i att slå upp förtältet, minsann:) Det tog 25 minuter för oss att få upp det, och det tackar vi 5-56 sprayen för som vi sprayat i stora mängder i den skena som tältet ska in i mot husvagnen. Sist körde den fast både på upp och nervägen så vi höll på att slita ihjäl oss, och sönder tältet. Men nu tog det fyra minuter att dra på det:)

   

Mamma och pappa åkte hemåt efter att tältet var uppe, och sen finlirade vi några timmar med att plocka fram allt och bädda i ordning, samt slå upp vårt tält. I moderna husvagnar finns det massor av förvaring på både ut och insidan, och vi har mycket vi med, bara det att det är under sätena. Som man bäddar ner för att sova på. Så vill man inte bädda upp och ner varje dag så lär man ta fram allt i lådorna under.

 Sen åkte vi in till Norberg och handlade, och lagade deliciös middag bestående av pasta och köttfärssås på burk, plus köttbullar till barnen som äter sånt.

Till det blev det cava, det är ju ändå semester, och onsdag är ju lillördag, hehe.

  

 Lite senare upptäckte jag att flera av ungarna glömt tandborstarna så det var bara till att ta apostlahästarna in till stan,(byn?) fint att både coop och ica är öppet till 22.

 

Innan midnatt var vi trötta som grisar och kröp in och slocknade allihopa. Det regnade till och från under natten, men på morgonkvisten var det fint igen.

Eller tja…. Molnigt men inte kallt och eländigt.

 

Vi har såklart med oss träningskläder:)

  
Och i går eftermiddag så satte vi ihop ett cirkelfyspass, och körde det nere på stranden, med publik. De höll sig dock på avstånd, tur för dem annars hade de blivit inbjudna;)

Det var varmt och svettigt, och efter väl utfört arbete så dök vi i plurret. Värsta winwin grejen, både skölja ur kläder och duscha samtidigt..

  
Idag har jag ordentligt med träningsvärk, medan syrran inte har någon så antingen fuskade hon eller så är hon mer vältränad;)

 

Till middag igår så åt vi nåt så förbannat gott!

Vi gjorde hajkbomb till barnen, alltså korv och potatis i foliepaket, men till oss grillade vi sötpotatis i skivor, och halloumi, och gjorde egen hummus….alltså så gott!

   
   
Visade sig att barnen älskade det de med, så det kör vi en repris på snart, inte idag dock eftersom det ju är…… fredag = tacos;)

 Idag har vädret varit strålande och vi har legat på stranden och jäst mest hela dagen. Helt fantastiskt underbart när det är så här.

 Jag funderar på att flytta hit:)

Mest troligt skulle jag storkna på att bo i en sån här liten by redan första veckan, men det är fint här. Det är en gullig by/stad/samhälle,( inte vet jag vad det kallas?) Ska komma ihåg att ställa oss på kö för säsongsplats här iaf, för sommartid överlever jag nog.

Barnen protesterade rätt hårt när jag meddelade att vi skulle flytta hit, så sommaren får duga;)

 Vi tar en lång kvällspromenad varje kväll, för att fånga Pokemons. Jag älskar det spelet! Har aldrig varit så enkelt att få med mig ungarna ut på promenad;)

 Nu har vi precis varit och handlat, det är ju ett evigt flängande eftersom kylskåpet är pyttelitet, men å andra sidan har vi inte så mkt annat att göra, så det är helt okey.

 

Och nu ska jag försöka dela den lilla surf jag har kvar med datorn så jag får iväg det här….

Ha det gott :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Vill bara säga att du är en stor förebild för mig. Känslan av hur du hanterar och behandlar dina barn, med så mycket kärlek blir/är dom garanterat härliga individer, Styrkan du visar i det mesta hjälper mig att köra på och hålla modet uppe, Tack!
  Hälsningar Caroline

 2. Evalena

  Måste bara säga att Telia kör samma! Alltid slut på surf i slutet av månaden??. Spelar ingen roll om jag använt internet på telefonen eller inte. Såå tröttsamt!!!

  1. Malin

   Jag har Telia och min surf sparas i en pot om jag inte använder allt. Kolla upp det där.
   Jag har just nu 116 GB i min pott.

 3. Helahea

  Norberg är supermysigt! Mina fd svärföräldrar hade säsongsplats där under måååånga år,
  Njut nu av att bara vara ❤️

 4. Pia

  Mycket viktigt! Det heter ”ner på byn”. Inte ”in till Norberg” eller ”en sväng på stan”. Ner på byn.

Comments are closed.