Familjen Annorlunda

Nextory:)

Jag har kört kampanjer för Nextory några gånger, och jag gillar verkligen det och vill gärna att fler ska upptäcka hur enkelt det är. Så fler, liksom jag kanske kommer igång igen med sitt slumrande läsande..

Nextory för er som inte vet, har marknadens största utbud av ljudböcker och e-böcker. Det finns tusentals titlar att välja bland, och man lyssnar/läser offline, vilket är suveränt. Det är ju inte alltid man har täckning eller kan ha det, när man flyger tex.

IMG_0168

Dessutom är det ingen bindningstid, utan man säger upp det när man känner att man vill, OM man vill, jag har haft det här länge nu och lyssnar ibland hela tiden, och ibland inte alls. Beror på hur livet i övrigt ser ut:) Jag trodde inte att lyssna på böcker var min grej, för jag vill läsa om vissa stycken och ibland fattar man inte och måste fundera en stund, men det är verkligen visst min grej:)

nextory

Tror det beror på att barnen blivit större och jag faktiskt inte behöver ha öronen påkopplade på dem hela tiden, utan snarare kan behöva en ljudbarriär ibland.

Jag läser på plattan med, men allra oftast lyssnar jag. Speciellt så här under de varma dagarna så älskar jag att sitta i en solstol och ploppa i lurarna och lyssna på en bra bok. Just nu lyssnar jag på en skitbra, men otäck bok – Elva år i fångenskap, som handlar om en tjej som blev bortrövad och inlåst i elva år….Urk.

Nextory

Nextory laddar man ner på sin surfplatta eller i mobilen, funkar på Iphone/Ipad och Android.

 

I samarbete med Nextory har jag nu ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad. Ingen bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig idag. OBS! Se till att koden CAROLA står med som kampanjkod.

När ni reggar er via länken så blir det automatiskt en månad gratis istf de 14 dagar som det är annars. Avslutar ni innan månaden är slut kostar det er inget, annars övergår det i ett ordinarie abonnemang, från 99kr/mån. Jag har det som heter Standard, då får jag med alla nya böcker, och det kostar 199kr/mån. Jag älskar det:)

Jag tycker om böcker, men jag vill inte ha dem ligga och drälla överallt, bokhyllor tar massa plats och det blir dammigt, så för mig är detta helt suveränt. Jag får obegränsad tillgång till böcker, men slipper förvara dem:)

Bara fördelar, så jag blir kvar hos Nextory:)

Ha en bra dag!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tant H

    Carola Du fina starka kvinna -trist att höra att Du/barnen blir behandlade så här. I paragrafernas värld råder en speciell atmosfär för jag har befunnit mig där i mitt arbetsliv och vet precis ”fyrkantigheten”. Det ges inte utrymme för att inse att barn blir vuxna och vad bär de då med sig i forma av besvikelser under uppväxtåren. Ingen separation är enkel när barn finns med-den ekluten har jag prövat men då var det 70-tal och ”gemensam” vårdnad hade inte uppstått ur sitt embryo än! Tack för det.

  2. Malin

    Hej Carola!
    Jag är nyfiken angående det du berättade i familjen annorlunda om att du inte har jobbat under tiden dina barn växt upp & att du inte skulle kunna komma tillbaka till jobbet när dem blev större heller. Jag tycker dina ord och hela det klippet angående det var så himla kloka! Då jag själv skulle göra lika dant om familjen fortsätter växa. Så jag undrar hur det ser ut idag med jobb osv? & hur ni fick det att gå runt när du var hemma med alla barn? Hoppas det inte var allt för personliga frågor & att du vill dela med dig av ditt svar.
    Sedan vill jag bara säga att du är så himla stark & har en underbar familj! <3

  3. Mia

    PS. Jag betalar 169 kr/mån för Storytel o då har jag tillgång till hela deras utbud. Billigare än Nextory. Sorry. DS.

  4. Mia

    Jag lyssnar på ljudböcker via Storytel. Helt suveränt och jag har alltid en bok på gång. Det är så mycket roligare att klippa gräset/hänga tvätt/stryka/laga mat/promenera/pyssla i trädgården när man har något att lyssna på – eller så lyssnar jag på musik via Spotify om jag är på det humöret. ???

Comments are closed.