Hallon.se :) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Hallon.se :)

Det här med mobiltelefoner och abonnemang tycker jag är en riktigt djungel. Sådär att jag inte ändrar något jag haft i tusen år eftersom det liksom funkar..och så betalar man ofta onödiga pengar.

I samarbete med Hallon.se kommer jag nu att testa ett av deras abonnemang, det heter STOR och eftersom mitt eget är låst…(morr..) så kommer Corrinda att bli testperson:)

hallon.se

Hon klagar alltid på att hennes surf är slut, men med 22GB/mån. kanske även hon är nöjd;) och till det även fria samtal och sms. Normalpris på detta abonnemang är 299kr/mån, och det är mindre än vad jag betalar för henne idag. Hon är ju snart 16 år och hennes mobil är som en del av henne;)

Hallon.se är alltså en mobiloperatör, som ägs av 3, och har täckning som ska nå 99% av Sveriges befolkning. Det är bra:) Fördelarna med Hallon.se är att du har:

Ingen bindningstid

Ingen uppsägningstid
Gratis SMS till hela världen från Sverige
Billiga utomlandssamtal, t.ex 0,2kr/min till USA
Jag kan inte se några nackdelar alls här:) Just att slippa bindnings och uppsägningstider tycker jag är supernajs. Hallon. se har såklart även andra abonnemang, för studenter tex, (och jag insåg precis att det är ju jag… hm..:) ) och 55plussare.( hm..snart det med;) ) Värt att kolla upp om ni funderar på att byta.
 Jag tycker att detta verkar väldigt bra, och eftersom jag har ett gäng ungdomar med mobiler som är en rätt stor utgift så kommer jag nog att flytta över hit så fort det går. På allvar alltså.
Och så till er då:)
Tillsammans med Hallon.se har jag ett erbjudande där ni får testa abonnemanget STOR för 149kr/mån i 5 månader (ord.pris 299kr/mån). Fria samtal och sms samt 22 GB surf! Erbjudandet gäller endast i 14 dagar.
Erbjudandet gäller endast i 14 dagar. Läs mer HÄR.
Låter bra va?
Tycker jag med:)
Hörs:)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Var lite sugen på att prova Hallon men efter jag läst alla negativa kommentarer Mirka fick på sitt inlägg med samma erbjudande på Insta blir jag tveksam. Jag låter er testa först och lämna en utvärdering ;)

  1. Lisa

   Jag har Hallon till min dotter, fast det minsta abonnemanget, och jag är jättenöjd :-)
   Tycker det är bra att det inte är någon bindningstid..