Familjen Annorlunda

Tungt att andas.

Bah, jag är typ förkyld. Fast ändå inte. Jag är lite snuvig, nyser i 180 mellan varven men känner mig inte det minsta sjuk. Men det är lite tungt att andas. Inte på ett farligt sätt, men som att det sitter en liten elefant på bröstet och gör så det inte går att djupandas. Jag har känt mig lite rasslig sen förra veckan, det gick inget bra på cirkelfysen i tisdags, och det har varken blivit bättre eller sämre. Jag blir andfådd av att gå med Doris:)

Och…. jag avbokade Killer-David idag, och DÅ är det illa;) Honom missar jag inte gärna, men det är ju fint om man kan andas innan man kommer dit iaf.

 

Hörrni, jag ber om ursäkt om jag sabbade ert humör med föregående inlägg. Men jag tycker på allvar att sånt här måste ut i ljuset, det får inte försiggå i skymundan.  Jag tänker INTE hålla honom om ryggen, det är hans egna val och ingen har hållit en pistol mot huvudet på honom när han gjorde dem, och då får man stå sitt kast.

Det är så jäkla vanligt att man skyddar folk, in the name of… kanske kärlek. Till sina barn, eller så. Men jag tycker att riktig kärlek är att vara ärlig och äkta. Och jag kommer därför aldrig att svika barnen. De förtjänar sanningen, så de har sanningen att förhålla sig till. Tänk er själva att känna, tycka, agera efter något som fler år senare visar sig vara en lögn..Snacka om att rycka undan mattan. Det tänker jag inte bidra till. Sanningen kan såra, som fasen, men hellre det än trösta med en lögn.

Barnen läser inte här, och mest troligt kommer de heller inte orka scrolla igenom bloggen en dag i framtiden. Allra mest troligt är att de inte kommer att ha något behov av det, eftersom de redan vet:)

Nog om det, det är tråkigt! Eller vänta… han har såklart inte svarat än….

 

Okey, vidare!

Youtube!! Fasen vad glad jag blir att ni gillade det:) Det var otroligt roligt att klippa ihop det, även om jag hade rätt jobbigt med att navigera i programmet:) Jag använde iMovie, som redan fanns på datorn, och mobilen, och det var egentligen väldigt enkelt men innan man testat så är det ju meckigt. Hela tiden hittade jag nya grejor, som jag ville testa, och så hittade jag förbättringar jag var tvungen att göra. Ju längre jag satt ju mer missnöjd blev jag;) Haha, till sist satt jag där och petade i mikrodetaljer. Jag vet att det kan förbättras massor, men är jätteglad att ni gav ert ok. Nästan tretusen visningar ju, sen i lördagskväll:)

Det tar lite tid att göra en, men eftersom ni verkar tycka det var roligt så gör jag givetvis det:) Det var ju kul!

 

Idag har elektrikern varit här:)

Hehe, han var orolig att jag var sur på honom, sen sist, men jag fick ju nya vitvaror så det är väl klart att jag inte är sur. Shit happens som sagt, och alla tog sitt ansvar och det blev toppen i slutänden. Idag satte han dit ett urtag i badrummet uppe till tvättmaskinen, jag ska ha kvar en maskin här uppe, och sen fixade han de där nere så jag kan ÄNTLIGEN tvätta! Tror ni jag har gjort det? Nope:)

Innan han gick så frågade jag om han bara kunde kika på min badrumslampa, som muppat ur, och inte funkar. Jag har bytt lysrör och glimtändare men den vill inte. Han grejade lite där, och vips så lyser den:) Den är ju gammal så det är väl dags att kolla efter nån ny förstås, men nu lyser den ett tag till.

Snickarna var här och satte dit ett fäste till duschväggen, så nu fattas det bara silikon där. Sen är det klart!

Eller… det ska komma en städfirma:)

Jag lackade ur när jag inte fick svar på mail, så jag kopierade och klistrade in i ett nytt mail, och frågade om han inte fick mina mail, ihop med lite välvalda hövliga ord om att det inte får dra ut på tiden mer nu. En timme senare fick jag svar… då skulle snickarna komma dagen efter… Fan vad tröttsamt det är att behöva tjata. Men en städfirma, och sen en slutbesiktning som jag förutsätter ska göras, dock verkar det inte vara nåt de planerat in. Bah. Men snart klart:)

Eller… jag upptäckte att elementen inte funkar… :/ De har varit borttagna, men än nu på plats igen  men är svinkalla hur jag än gör…så det ska jag på dem om. De funkade i allra högsta grad innan de togs bort nämligen.

Alltid är det något, jag blir inte ens förvånad.

Jaja.

Jag vill ju ha det städat där nere innan jag börjar ta dit saker, men sen så. Kanske kommer en rundvandring där på Youtube;) Innan det är fullt av tvätt;)

Nu ska jag snacka lite med Patricia, som är hemma ♥ hon är ju mest hos sin Simon nu för tiden. Jag orkar inte att en unge till flyttar:) även om jag vet att det ska vara så.

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natta

    Kan vara samma envisa skitförkylning alla verkar ha just nu.
    Här hostar vi för fullt och det rosslar som fan rent ut sagt!
    Men fortsätter det kanske du ska kolla så att du inte är allergisk mot hunden eller något annat.
    krya på dig! :)

    1. familjenannorlunda

      Nejmen:) vad är det för nåt? Allergi hit och allergi dit ;) Jag har haft katter typ tio år och Doris ett år snart, jag har aldrig varit ens överkänslig mot något i hela mitt liv, jag reagerade inte ens på svininfluensavaccinet som de allra flesta gjorde. Om jag över en natt blev allergisk vore det väldigt märkligt. Jag är lite sjuk bara:)

  2. Emelie

    Jag jobbar på apotek och det låter på pricken som pollenallergi. Testa receptfri allergitablett och se om det blir bättre.

    1. familjenannorlunda

      Nix det funkar inte, har testat. Men alltså.. Det är ju klassiska förkylningssymptom, resten av familjen har haft liknande så jag tror på förkylning :)

  3. Anne

    Jag känner faktiskt i ditt fall att det inte spelar så stor roll ”hur du ev hänger ut” ditt ex eller inte. Sanningen utskriven är grotesk och verkar ”uthängande”. Din verklighet som du och dina fina barn har att förhålla sig till. Jag lider inte av dina ”utbrott”. Jag hoppas att det hjälper dig att avreagera dig så att du kan ”gå vidare” och inte låter dig tyngas ner hela tiden. Det sliter oerhört på hela människan. (Jag kan fortfarande inte garantera att jag inte skulle spotta efter honom om jag såg honom på stan..)

    1. Anne

      Glömde skriva att jag också gissar på vårallergi. Det lustiga är att jag har likadant idag fast jag bor i dalarna! Svalde precis en Clarityn.

  4. Jungfrumamma

    Jag förstår att det känns jobbigt med exet där. Du skriver förstås vad du vill i din blogg. Jag är generellt inte så mycket för att ”hänga” ut någon men tycker det är starkt av dig att ta upp ämnet. Jag vill verkligen inte kritisera dig, absolut inte. Bara man tänker på hur man skriver tycker jag absolut att det är bra att ta upp aktuella ämnen som detta.

  5. Ankan

    Du är inte allergisk mot pollen? Låter nästan lite som det. Vilket som, hoppas det blir bättre iaf.

Comments are closed.