Familjen Annorlunda

Youtube:) kolla och ge mig feedback!

Hejsan:)

Jag har roat mig med att klippa ihop ett youtube-klipp:) Satte mig före lunch, och så tittade jag upp nyss…What??? klockan var halv sju:) Det går inte fort när man inte kan direkt. Men det är vansinnigt roligt!

Superkul verkligen, men jag vet ju inte om det är lika kul att titta på som det var att göra…. så nu får ni göra er plikt som jurymedlemmar och gå dit och kolla!

 

Jag vet att jag måste ha en vettigare bild på familjen i början och slutet, men min dator har som bekant kraschat och alla bilder ligger i en osorterad mapp som jag inte orkat ta tag i än… men det kommer.

Framåt sommaren eller så;)

Men annars då? Är ljudet ok? Bilden? Själva grejen? Jag har haft alla kids som är hemma, alltså de fem små, plus Corrinda som tyckare, och de skrattade högt mellan varven:) Men det är ju alltid roligare när man själv är med liksom…

Har ni tid och lust, det är typ fem minuter långt, så kan ni väl kolla, och sen ge mig feedback. Och ni får gärna tala om ifall att det är något speciellt ni vill se framåt!

Hua, det är lite läskigt…men hit me!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Helt underbar familj du har:)
    Tycker att filmen var toppen!! Ser med förväntan fram till fler små filmer. Det bästa var att du inte tokstädat eller försökt få barnen att gå efter ”manus”. Det är ju så här livet är, lite smulor i hörnorna och drivor av kärlek:)) tänk om man hade haft ditt lugn i vissa lägen. Beundrar dig till tusen. Har följt din blogg ett par år nu. Önskar att vi bodde närmare varandra, skulle varit så otroligt härligt att få träffa dig och din familj i verkligheten. Sänder en påse solsken från Blekinge☀️
    Med vänliga hälsningar
    Anna

  2. Malin

    Åh va bra! Jättekul att få se dig o ungarna! Men vad snälla o goa barn du har så underbara. Va roligt o höra dig säga lovelia. Jag har alltid trött det uttalats Love-liiia lixom :-)

  3. Pernilla

    Hej underbara människa… Önskar jag haft hälftenav din energi och påhittighet att hitta på pyssel och olika aktiviteter men barnen. Kan gott göra ny programserie som heter familjen föredöme, då kan ju han vi inte får prata om inte protestera för han hade inte platsat för någon roll, när det nu kommer till att ara föredömme he he. Älskar er som familj, det man ger kommer alltid tillbaka till en så er framtid ser ljus ut.
    Kram och hoppas vi stöter på varandra irl någon gång

  4. Ingla

    Jag följer en massa YouTubers och har gjort länge, detta var jättekul att se och prenumererar såklart! Gärna liiite längre klipp, typ runt 10 minuter uppskattar jag Hänga med er under en dag – ja, vardagen för er liksom! Sånt älskar jag att kolla på

  5. Titti

    Jättebra och så roligt att få se er live. Barnen har blivit så stora. Fler filmer :)

  6. Elin andersson

    Älskar äggkorgen! Vart hittade du den? :)

    Bra klipp, kul att du skrev vilket barn som var vem och jag gillade att man fick se även dig i klippet så att du inte bara var bakom kameran. :)

  7. Mia

    Jättebra film o verkligen bra för att vara första gången! Du är ju proffs både framför o bakom kameran. Det bästa av allt: du kan göra detta o behöver inte ha pappans medgivande! Ser fram emot fler filmer.

  8. M

    PERFEKT , du är så duuktig ,Carola !
    Mer sådant !
    Så roligt att se barnen som vuxit så !
    Kan man annat än känna stor beundran för någon som du !

  9. catrin

    Kul grej men skala ner på sådant alla vet hur en gör eller som blir samma moment flera gånger. Klipp bort minst hälften av tiden det tar att tex hälla vatten i kastrull, lägga ägg i korget etc. (Eller snabbspola det). Då blir det mindre risk att folk stänger av klippet av otålighet när ”inget nytt” händer på en halv minut. Tänk reklam-makarmässigt. En ska alltid vilja se liiite till av det som visas, inte känna ok… jag fattar… nu då? Så hellre för kort. Cliffhangers och sneekpeeks än för långt. :)

  10. Charlotte

    Det här har inget med i lägget att göra (ska kolla imorgon) men jag såg längre ner att du fått skit för at my du säger sanningen till barnen…

    Jag tänker dels att barn klarar mer sanning än vad vuxna tror och att de mår bra av att veta att åtminstone en förälder säger som det är och dels tror jag inte barn egentligen ställer frågor som de inte är mogna att höra svaret på… Vad tror du?

  11. Karin

    Det var fantastiskt bra! Hade aldrig lyckats göra ett sånt klipp!! Vilka fina barn du har!

  12. Jenny

    Jättekul och bra! Ni ser bekväma ut framför kameran allihopa,kan ju lätt bli lite konstlat och stelt men ni var jättebra. Roligt att se er ”live” och inte bara på bild:-) Ser absolut fram emot fler videos

  13. Karin

    Jättekul! Hur bra som helst.
    Ett tips: mycket salt ( 1/4 dl) i vattnet och en tesked när äggen kokas så rinner inte vitan ut! Funkar alltid.

  14. Madelen

    1. Höll på o kasta iväg telefonen för jag vart så rädd av tuppen när du hämtade äggen, haha. Men kul med ljudeffekter!
    2. Guuuud va stora alla har blivit!!
    3. De kanske blir lite stelt men om man har kameran på ett stativ eller nått en bit ifrån? Så man ser alla :)

    Kul initiativ med you tube-kanal!! Vill se mer av där du testar grejer! :)

  15. Astrid

    Det var en jättebra video :) Allt var bra men sen är jag ju inget proffs på redigering och sånt och har inga krav men jag tyckte det var hur bra som helst. Det skulle vara rokigt med fler videos :)

Comments are closed.