Familjen Annorlunda

Happy Goggles:)

Nu i dagarna så lanserar McDonalds en ny grej. Sen länge så har de ju haft Happy meal boxen, som sen går direkt i soporna ( och återvinns) men nu har de gjort en rolig grej med den. Man kan nämligen förvandla den till en Happy Goggles.

Happy goggles McDonalds

En vaddå?? Säger ni nu:)

Jo, det är alltså ett ”virtual reality headset”, gjort av pappersboxen.

Jag och kidsen har testat, och kan bara säga som så att det krävs en vuxen för att vika ihop den, men instruktionen är kristallklar. Det tar en stund och det ska bli kul att se alla föräldrar på McDonalds sitta och vika, medan de ivriga kidsen stressar:) Nej då, det är enkelt!

Happy goggles McDonalds

Man viker, och sen stoppar man in linserna, som medföljer.

Happy goggles McDonalds

Sen stoppar man in sin mobil:

Happy Goggles McDonalds

Och vips har man en virtual realitybox:)

Corrinda testade, och jag höll aldrig på att få tillbaka den;)

Happy Goggles McDonalds

 

McDonalds har gjort ett spel också – Se upp i backen, laddas ner här, det går ut på att samla stjärnor medan man ”åker skidor”.. och ungarna är ju superduktiga på det, medan jag skyller på att jag ser så illa…jag är totalt värdelös:) Men det har de roat sig med länge nu. Lärorikt, och kul. Alla kids gillar det:)

Happy goggles kommer med ett Limited Edition Happy Meal, och under helgen nu ( 5/3 ) så kommer de att finnas på sju utvalda restauranger i Sverige för test. Mellan 11- 15, så se till att skaffa ett eget exemplar:)

Restauranger som kommer att ha Goggles

Täby – Täby Torg

Valbo – Valbo Köpcentrum

Mora – Skålmyrsvägen 35

Sundsvall – Birsta McDrive, Klökanvägen 3

Sälen – Lindvallen

Söderhamn – Pinassvägen 1

Uppsala – Gränby, Takpannegatan 30-32

Stockholm – Götgatan 91

En film om Happy Goggles finns HÄR, kolla så fattar ni:)

Ses på McDonalds då:)

 

Detta inlägg är i samarbete med McDonalds.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Kolla gärna in till min läsvärda blogg som handlar om att leva ett annorlunda liv med funktionshinder m.m. http://nouw.com/annorlundamamma ARBETSLÖS 45 ÅR ÄR GIFT HAR BARN MEN ÄR KANSKE LITE UDDA Jag är en kvinna som gillar att leva livet rakt utåt hela tiden m.m. Gillar att campa, krogen,träffa nytt folk m.m.

    1. Ann

      Hej! Förlåt men denna kommentar handlar inte om ditt inlägg.

      Jag vill informera om att bloggen vars ägare kommenterat här ovan, ”annorlundamamma” är en ”falsk blogg”. Bloggaren kallas Mia och brukar benämnas Stalkers-Mia. 95% av materialet är skrivet av andra bloggare och ”annorlundamamma” publicerar det som sitt eget. Det här har hon gjort på blogg efter blogg som jag och en grupp individer fått nedlagda på grund av hennes stölder. Vill ni veta var hennes inlägg kommer ifrån, googla på en mening i texten så hittar ni originalet. Om ni vill hjälpa till, anmäl hennes stölder till [email protected]

      Hon är inte heller en trevlig individ och när personer protesterar mot hennes beteende reagerar hon våldsamt och man får räkna med att bli överöst med hotfulla meddelanden. Hon har bland annat låtsats vara jag med namn mejl och bloggadress på bloggars kommentarsfält där hon skrivit otrevliga saker i mitt namn.

      Titta gärna på hennes senaste inlägg för en inblick i hennes psyke: http://nouw.com/annorlundamamma/ny-info-25379409

      Bakom namnet Stalkers-Mia ligger mycket sanning. Hon har varit med i teveprogrammet ”Stalkers” på tv3, det kan ni se här: http://www.tv3play.se/program/stalkers/319837?autostart=true Där får man se hur hon fullkomligt förstör livet för en tidigare god vän.

      Jag vill berätta det här för att det är orätt att hon ska få läsare och ännu värre beröm för inlägg hon stulit. Jag vill också varna för den här individen och hennes beteende i kontakt med andra på nätet.

  2. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hej vackra!
    Malin heter jag och driver bloggen Göteborgsmamman.se.
    Det hade varit så himla roligt om du ville kika in och säga vad du tycker om den! Jag försöker skriva varierat och hoppas att det uppskattas såklart :)
    Ha en underbar söndag.
    Kram <3

Comments are closed.