Familjen Annorlunda

Jag är så jäkla störd när jag börjar:)

Jag är så förbannad enkelspårig när jag snöar in på nåt, eller kanske rättare sagt NÅGON:)

Ha, jag har värsta cruschen på Rick Springfield. Igen. Suck, de här gamla kärlekarna alltså, de rostar verkligen aldrig. Man blir aldrig av med dem:)

Han ledde snygghetsligan, ihop med Jon Bon Jovi ( grattis på födelsedagen ♥) och hans bild satt på bästa platsen på min skolpärm. Hela pärmen var full med klistermärken, de följde med som bilaga i tidningen Okey:) Rick Springfield, Jon Bon Jovi, Joey Tempest, Joakim Thåström, Limahl, Boy George, Sebastian Bach….. Gary Moore, Michael Jackson,.Bruce Springsteen… jamen alltså, det fanns mycket att klistra fast där, och sen mellan alla dessa kända snyggingar så fanns det kryptiska bokstäver. Kanske initialer på kärlekar IRL, som förvisso sket högaktningsfullt i mig, men som man trånade efter;) Var en del  JT…..hehe.

Idag skulle jag säkert inte ens känna igen dem:) Alla är inte lika snygga som Jon och Rick fortfarande…de jäklarna blir ju bara mer och mer stiliga med åren. De och Sean Connery:) och George Clooney…Brad Pitt, Jonnny Depp….mfl;)

Jag har nöjt mig med att lyssna på honom länge nu, men så insåg jag att jag har ju Youtube på tv:n…och bra ljud…och plötsligt är liksom Rick Springfield så nära. Bara att välja, vill jag se honom som ung, yngre medelålder, medelålders, lite äldre än så;) Spelar ingen större roll för som sagt, gammal kärlek rostar aldrig.

Jag vet att jag har en viss Björn att tacka för den här killen, jag tror att han var mer intresserad av gitarrspelet än utseendet iofs;) men han hade två lp-skivor som jag fick låna och spela av på kassettband.

Okey…. jag inser att ni som inte är lika gamla som mig vet vad jag snackar om:) Men förr i tiden så fick man använda en grammofon och spela stora platta runda svarta skivor. Var det ett helt album hette det LP, kanske för longplay? och var det bara en singel hette det singel:) Fanns typ nån mellanvariant oxå som jag inte minns.

Kassettbanden, det är så länge sen att mitt autokorrekt ändrar ordet till kassetandet, vad nu det är?

De jäklarna spelade man sönder efter ett tag, och det blev bandsallad:)

Så undrar ni vad jag gör om dagarna så är svaret Trånar ;)

Och snapschat´ar:)

snapchat

Alltså, jag vet inte riktigt hur många sociala medier man ska hänga på, men nu har det här efterfrågats, så jag hakar väl på då. Jag har haft snapchat sen jag gick på Hola, folkhögskolan, där unga Clara lurade på mig och Malena det, och jag fattade inget:) Nu har Corrinda haft en snabbkurs i det, så jag ger det ett försök. För er som är lika off som jag., så kan man titta på My story, alltså bilder och små videos vad jag pysslar med.

Sen har jag ju Instagram, det känner jag mig mer hemma på, varsågoda att kika in, jag älskar Instagram och följer massa ( Rick Springfield tex;) ) och det är där man får reda på saker;) Man kan ju bara följa om man vill och inte lägga ut nåt själv. (carolawetterholm)

Och så hade jag en Facebooksida som jag glömt inlogg på, så den är borta, men jag har haft en vid sidan av min privata, som några av er hittat. Ni får jättegärna Gilla där oxå, det kan vara så att ni kommer dit på denna länk::::) eller inte, men då är det nog bara att söka, Familjen Annorlunda Carola Wetterholm :)

Ja den är gammal:) Just nu gör jag inte så mkt med den, men blir ni ett gäng där så kan det nog komma en del grejor där, tävlingar och info osv.

Lägg till mig så har jag ordning på er på alla sociala medier;) Jag ska se till att fixa till den där Youtubekanalen oxå,..:)

Haha, det är ett heltidsgöra att vara bloggare nu för tiden.

 

Vet ni?

Min diskmaskin funkar:) Jag fick lov att ringa service i lördags, och idag kom han, skruvade och grejade och bytte ut nåt med zeolit (?)kulor…? Nåt som reagerar med vatten och blir varmt = energisparande. Varför det var trasigt? Måndagsexemplar. Det, mina vänner är The story of my life. Nu är det ett tag sen, men för några år sen så fick jag konstant åka och byta allt som på nåt vis krävde el. Allt! Mixer, brödrost, dator, högtalare..osv. Helt sjukt. Till sist började jag med hokuspokus…jag tog en kartong, och så bytte jag ut den mot en annan;) och den onda cirkeln bröts. Haha, jo men det är sant.

Men nu funkar det, och jag vet nu åxå att den har serienummer fyra. Alltså den fjärde som tillverkades av just den här maskinen. Kul onödigt vetande:)Nu diskar den med varmvatten, det är mkt mer effektivt;)

 

Vet ni igen då? :)

Jag har bokat en klipptid! Sist jag klippte mig hos frisör är….nä, jag minns inte. Jag brukar be Patricia att klippa topparna, förr bad jag min syrra men det slutade jag med när vi blev lite osams om vad som egentligen är rakt;)  Nu är hon aldrig hemma, och det börjar kännas som att det är dags. Sist frågade jag hur ofta man skulle gå och de sa var sjätte vecka, men som längst med tre månader i mellan…tja;) trettiotre är ju ett slags tre….eller?

Vi ska på dop den 12 mars, och jag tänkte att det var en bra anledning att försöka göra sig snygg. Måste kolla kläder åxå, tror att tjejerna har men som vanligt inte småkillarna. De växer som ogräs. Jag funderar på att låta dem ha sina jeans från Ossoami, de är snygga och killarna älskar dem, dessutom är de de enda brallor som fortfarande ser ut som nya trots att de använt dem massor i ett år eller så. Måste skaffa nån schysst skjorta till bara, eller kanske väst och skjorta? Jamie har schyssta dojor,( typ jodhpurs) men inte Jordan så där kanske jag måste skaffa nåt. Kan vara så att även tjejerna har taskigt med skor…måste kolla upp det  här känner jag.

Jag har som vanligt och alltid inget att ha på mig:) Det är alltid så, visst är det konstigt?

För den delen har jag en ”ny” favoritaffär, och det är Jula:)

jacka jula

Skrev jag det här?? Känns som det, men i så fall upprepar jag mig:)

Jordans jacka är trasig, och även Loppan och Trixies, det är i fickorna så det är inget fel på funktionen, men när jag sprang på de här på Jula för 124 kr så kände jag mig rätt nöjd. De fick en varsin likadan, Jamie var med mig och valde en blå, det fanns en med mönster på som jag skickade bild på hem, men han ville ha en blå han med. Jag tycker de är fina:) Och killarna tycker de är som riktiga byggare. Jag köpte en softshell jacka till mig själv, jag har ingen bra ”mellanjacka” och det bara hängde en där.:) Ska visa den sen. Nä, jag är ingen märkesmänniska, men det har väl alla listat ut vid det här laget;)

 

I morgon är det torsdag, igen, och jag och Jamie ska på kyrkis. Vi lämnar Doris hos mamma och pappa, för det kommer nog murare och ska putsa bastun. Jag har morrat lite, och plötsligt flyter det… det är bra.

Nu ska jag hoppa i säng, se hur många som trängs där i kväll. Jordan har flyttat tillbaka ner till sig och tjejerna, och det är bara jag och Jamie kvar. Plus Doris som alltid ligger vid min sida, och så Zlatan som ligger på min kudde:) Jag gillart:)

Natti natti:)

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jungfrumamma

    Själv hade jag en rejäl crusch på Brian i Backstreet Boys när jag var liten haha. Så kul, hade en affisch på väggen i höjd med min huvudkudde som jag låg och pissade på när jag var Ai sådär 10-11 år. Hur patetiskt?

  2. Marianne

    Carola jag blir alltid så glad när jag läser dina inlägg. Du är så äkta och naturlig.
    Du harvar på med livet precis som jag och många andra. Tack för att du delar med dig.

Comments are closed.