Familjen Annorlunda

The Incredible Face Gel:)

Alltså, jag är ingen skrubb och smörjmänniska. Jag har aldrig regelbundet använt några skönhetsprodukter, utan jag tvättar nyllet med vatten till vardags. Smörjer in om det stramar, och då med nån Aloeverakräm. Nån gång ibland gör jag nåt mer avancerat. Och så får jag höra när jag gör en hudanalys på skönhetsmässan att jag borde smörja med solskydd och fuktkräm och fan och hans moster. Och använda skrubb.

Jag har tid, men jag har inte ro att pyssla med sånt som tar tid, eller är avancerat så är det bara, ska jag göra ska det gå snabbt. Och återigen kommer Maybeauty i exakt rätt ögonblick och erbjuder mig att prova en ny grej. The Incredible Face Gel Ni hör ju:)

The Incredible Face Gel

Det är en skrubb som innehåller fruktenzymer som rensar bort döda hudceller i ansikten. Du blir av med döda hudceller och resultatet blir en renare, lenare och fräschare hy, fri från täppta porer.

Rosa:)

the incredible face mask

Okey, så här står det att man ska göra : Applicera gelen på torr hy (näsa, panna och kinder) massera försiktigt in gelén på de ställen där du vill rensa bort död och se hur döda hudceller faller av. Avsluta med att skölja av ansiktet och rengör med en handduk.

Jag gjorde det och vips så började det ramla av massa död hud, urk.

the incredible face mask

Man vafan… brrr, jag börjar fatta grejen med att skrubba….;)

facemask

Givetvis glömde jag ta en efterbild, men jag lovar att det var som en babyrumpa:) Lent och mjukt och slätt. Så gott det nu går på ett rynkigt face;) Men ni fattar. Det var tillräckligt i den lilla burken för att både Corrinda och Patricia skulle använda det och de  var lika impade de:)
Jag kan alltså varmt rekommendera det, och som av en händelse, hihi, så får ni 30% rabatt med koden

Carolafacegel 

Det får bli min lilla julklapp till er, även om det kommer i sista sekunden, men ni kan beställa nu och använda sen. Ni har ändå inte tid att tänka på skönhetsvård idag:)

Detta är då i samarbete med Maybeuty:) och som jag gillar att kunna ge er rabatt, hoppas ni gör det med:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.