Familjen Annorlunda

Några ord från Therese:)

Hej vännen, idag har jag Therese Wickman fått äran att gästblogga här hos ljuvliga Carola. För det första vill jag ge Carola en stor Eloge som fixar vardagspusslet med alla sina barn som hon gör. Man är två om att skaffa barn och man ska inte ”ensam” behöva uppfostra, dra in ekonomi, åka på möten, köra till aktiviteter, städa hemmet, laga mat och mm, mm.  Superkvinna, helt klart!!!!
Jag har vart där själv, ensamstående kämpandes med att få allt i livet att gå ihop. Att vara sjuk fanns inte på världskartan. Var man sjuk var det bara att hoppa upp än då. För vem skulle ta hand om barnen?
Förutom erfarenhet av att leva som ensamstående så har jag och Carola även tv inspelning gemensamt. Carola spelade in Familjen Annorlunda samtidigt med Mirka som blivit en väldigt nära vän till mig medan jag som inte hade lika många barn och drömde om att dela livet med någon deltog i  Ensam mamma söker på Tv3 :) Tror faktiskt vi hade samma produktionsbolag till tv inspelningarna. Kanske samma kamerateam till och med :)
Det var en upplevelse som jag inte ångrar för fem öre utan en upplevelse som gett mig så himla mycket positivt. Där och då trodde jag att jag funnit kärleken, men det visade sig inte vara ”rätt”. Minns att en vän sade till mig att när du hittat rätt, då känner du det. Trodde känslan av att hitta sin soulmate enbart fanns i filmer, tills jag en kväll i våras mötte Emil, min soulmate som nu mera är min blivande man och sambo. Tillsammans planerar vi en framtid med fler barn och giftermål :)
therese wickman
Förutom att jag deltagit i Ensam mamma söker och funnit min stora kärlek i livet så driver jag också ett eget företag, en Barnmässa vid namn Älskade Ungar som är varje år sista helgen i September här i Örebro. Jag har också två ljuvliga ungar Ellah 6 år och Kidh 4 år samt en bonusdotter på 4 år.
Therese Wickman
På min blogg får du hänga med i vår, ibland lite smått kaotiska vardag, en öppen blogg där jag inte målar upp livet som en rosa fluffig värld utan skriver väldigt öppenhjärtigt om ”livet”. En hel del videoinlägg från min Youtubekanal, inredning och en hel del annat. Just nu har jag också en Julkalender med fina priser där du har chans att vinna fantastiska produkter enda fram till Julafton. Välkommen in till mig på min blogg HÄR! <—-
All kärlek till dig min vän, Puss och Kram Therese
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.