Familjen Annorlunda

Tävla om Catrine Tollströms Experimentet :)

 

Jag har lärt känna så många härliga människor via min blogg, och innan det via nätet på andra sätt.  En av dem är Sarah:) som jobbar på Harper Collins Nordic.

Hon har skickat ett signerat ex av den här boken:IMG_7924 IMG_7925Vem av er vill ha den?  :)

Handlingen kanske ni vill veta? Jo, det är en modern Flugornas herre. Bara det låter ju lovande, eller hur:)

Det ska bli den största svenska satsningen inom reality-tv någonsin. Ett antal extrema personligheter anländer till den isolerade paradisön Palawu, och Åse Nordenskiöld ska styra upp produktionen. När kontakten med fastlandet oförklarligt bryts blir det psykologiska spelet mellan deltagarna allt tydligare. En skrämmande händelseutveckling tar sin början. Snart går sanningen upp för alla: i detta dödliga spel kan man inte lita på någon annan än sig själv.

Åh detta är en bok helt i min smak, jag älskar psykologiska thrillers! Att den sen utspelar sig på en paradisö…tja, ni känner ju mig, sol och värme – I love!

Sarah skickade en till mig med som jag ska börja läsa asap. Plus en annan, som står på kö:)

Nå, är ni läsmalar? Ge mig en kommentar här under varför du vill ha den, så skickar jag den hem till nån av er:)

Tack Sarah:) och såklart tack Harper Collins Nordic :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Här har du en sjukt stor bokmal, jag älskar böcker och hoppas på vinst för just nu står jag utan något spännande att läsa. Tror dock aldrig att jag läst en thriller tidigare så det vore skoj att prova!

  2. Ewa hägglund

    Låter som en bok precis i min smak. Den skulle jag gärna läsa och när jag läst den kan jag skicka den vidare till någon annan som vill läsa den………

  3. Monica

    Hej!
    Jag vill verkligen ha denna bok! Älskar allt som är hur brutalt o läskigt som helst så länge det är i bok eller på film.
    Kram på dig o familjen hälsningar Monica på västkusten

  4. Anna V

    Ähhh hade varit perfekt till mig, bokmal som jag är!
    Slut på böcker att läsa för tillfället och hade varit guld värt

  5. Sofie Franzén

    När vardagen går i ett
    är läsning mitt sätt
    att varva ner och bara vara.
    Hoppas nu vinna en bok skänkt av Sarah.
    En spännande thriller är det jag gillar
    när jag flyr en stund från mina fyra killar.
    Håller tummar och tår
    att jag denna fina gåva får.

  6. Susanna

    Jag vill hemskt gärna vinna boken för att det är helt i min smak! Jag mår äntligen bättre efter att ha haft migrän i många omgångar i flera månader, ett envist virus som tog 3 veckor att bli av med och ont i gallan till och från ett tag också. Så det har varit flera månader som jag inte orkat läsa. Läsa är för mig ett sätt att resa eftersom jag inte kan det i verkliga livet :) Kram

  7. Nina

    En bok helt i min smak :) Egentligen är jag en bokmal, men sedan internet gjorde sitt intåg i mitt liv har jag blivit en datanörd..vinner jag lovar jag att lägga logga ut och inta sängläge och läsa!

  8. Helene Liberth

    Vill väldigt gärna ha boken! Är sjukskriven sedan länge i ökande grad då jag inte klarar kemikalier och inte kan vistas ute bland folk längre (”parfymallergisk”). Jobbar dock hemifrån, men kroppen säger nu ifrån då arbetet är monotont. Nu sitter jag fast i Fk:s och Af:s utredningar och under tiden går det åt mycket böcker för att hålla tristessen borta och hjärnan igång, dock är ju ekonomin inte den bästa just nu och biblioteksböcker klarar jag inte, de luktar så gott som alltid av andras parfym/sköljmedel m m. Följer din blogg sedan länge och är full av beundran över hur du klarar av allt med alla barn, särskilt sedan du blev lämnad av ”han vi inte nämner vid namn”. Dessutom skriver du skitbra (ursäkta min franska!).

  9. Izabella (mammabellie)

    Nu när jag äntligen tagit mig i kragen och varit och skaffat glasögon så jag kan läsa obehindrat igen, så skulle det vara toppen med en ny bok att läsa :)

  10. kicki

    Åh!!
    Vet du hur glad jag skulle bli över den här boken?! :)
    Det är EXAKT min sorts läsning och skulle bli så glad!

  11. Linda

    Flyttade för snart ett år sedan till Montana, USA och fick inte med mig några böcker förutom några barnböcker till min dotter. Skulle bli en väldigt stolt ägare till denna thriller som jag fullkomligt skulle sluka på nolltid :)
    Alfons Åberg och Lotta på Bråkmakargatan i all ära, men det skulle vara härligt att få lite mer spänning i tillvaron!

  12. Ann-Louise

    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna boken, då skulle jag ge den till min syster som enligt mig är världens bästa syster <3

  13. Desiree

    Åh jag vill vinna! Jag älskar böcker och vad passar bättre än en sprillans ny såhär i höstrusket?

  14. Åse Lending

    Åh den boken hade ju varit perfekt!
    Inte till mig (är en bokmal som läser ofta o mycket), utan till min man (som inte läst en bok sedan skolan) .
    Han är däremot GALEN i dokusåpor av skilda slag (vilket jag INTE är). :-)
    Så hade denna boken fått honom att börja läsa och förstå det magiska i att sjunka in i en bok så hade ingen blivit gladare än jag.

  15. Karin Eberhardt Grönvall

    Bästa thrillern jag läst – och jag har läst många! – så nu skulle jag vilja ge min dotter ett ex.

  16. Elin

    För att jag älskar att läsa men inte gjort det på åratal sen barnen kom och när jag blev sjuk häromveckan hade jag inte någonting att läsa.

  17. Åsa D

    Min dotter skulle tjuta av glädje eftersom hon denna gång faktiskt skulle kunna låna boken efter att jag ännu en gång hyllat en bok. Att ha en Kindle-läsande morsa suger nämligen för omgivningen eftersom böckerna är låsta till manicken… :)

  18. Irene

    Både jag och dottern älskar att läsa böcker. Experimentet har varit på hennes önskelista ett tag och att dessutom få den signerad… Det vore en hur kul överraskning som helst till henne!
    Dessutom brukar vi alltid låna varandras böcker så har jag tur får även jag ta mig en liten kik. ;)

  19. Maria

    Varför jag skulle få den? Kanske helt enkelt för att jag älskar deckare o thrillers, helst svenska såklart, men totalt missat denna författare??

  20. Agnetha L Jönsson

    Vad vore livet utan en bok, fullkomligt trist tycker jag. Den här boken vill jag gärna sätta mina nävar i och få åka iväg till en plats där ingen når mig.

  21. Anja L

    Ännu en bokmal… Skulle gärna läsa denna bok. barnen ska läsa 30 minuter/dag och jag vill ju visa att det är bra också för vuxna.

  22. Yvonne

    Jag försöker bli bättre på att ta mig lite egentid ibland och då läsa en bok. Var en bokmal när jag var liten, men nu är jag jättedålig att läsa böcker. Mitt mål under sommaren var att läsa en bok och det lyckades jag med.

  23. Lena S

    Jag är superintresserad av boken. Läser det mesta men förkärlek för deckare och thrillers.
    Hoppas ni haft nog med sjuka barn o vuxna nu på lång tid framöver.
    Kram från Lena.

  24. Sara

    Jag har varit nyfiken på den där boken sen Sarah la upp första hinten om den! Har egentligen så svårt att få ro att läsa. Är jag inte i full gång så blir jag jättetrött och somnar lätt – även om jag läser en fängslande bok. Jag hoppas ändå att den här kan fungera och jag tror verkligen det! Ljudböcker i all ära, men att få läsa en riktig bok är bättre! Det kunde inte passa bättre än nu heller, då maken är bortrest till början av november och jag behöver sysselsättning när jag är ensam hemma.

  25. Margaretha Dahlrot

    Är en ivrig läsare av thrillers o deckare,så en psykologisk thriller skulle vara en önskedröm för mig!
    Härlig att koppla av med fr en grå vardag!
    Varm hälsning fr en Margaretha

  26. Christina

    Hej!
    Min man fyller år nästa vecka och som vanligt har vi dåligt med pengar Det enda han har sagt att han önskar sig, är en bok, så det skulle ju vara perfekt att få ge honom den! Kram och tack för en underbar blogg!

  27. Erika

    Efter att ha pluggat i hue många år som helst på universitetet, då man knappt hinner öppna en skönlitterär bok, har bokmalen i mig fått fnatt. Jag har knappt hittat en enda ny bok som jag riktigt fastnat för, återvänder till gamla favoriter.. Men skulle vara riktigt trevligt att få läsa något nytt som förhoppningsvis passar den åtsidosatta bokmalen!

  28. Annika Nilsson

    Hej! Skulle bli otroligt glad om jag vann denna bok! Nu nar ungarna borjar att bli lite storre sa kanner jag att det finns lite tid till att lasa bocker igen!! Har saknat det! Kram och ha en bra dag!

  29. Jenny

    Jag älskar verkligen att krypa upp i fotöljen med en god kopp kaffe och läsa en bra bok särskilt just nu när min fibromyalgi bråkar med mig så jag inte orkar gå på full fart….
    Tack för en underbar blogg!!
    Kraam

  30. Rebeccca

    Har sen barnsben slukat den ena boken efter den andra. De sista åren har det dock inte hunnits med så mycket böcker. Nu iom min sambos återfall i leukemi och stundande stamcellstransplantation kommer det bli många veckor på sjukhus. Hade varit skönt att koppla bort tillvaron en stund med en spännande bok.

  31. Mikaela

    Det låter som en bok helt i min smak! Jag åker till Thailand snart och som omväxling till alla skolböcker jag kommer behöva släpa med mig skulle denna bok passa perfekt. Att den dessutom utspelar sig i paradiset dit jag ska gör det dessutom ännu bättre :)

  32. Ofelija

    min lärare tycker att jag är otroligt dryg för att jag på varje läs-lektion behöver gå till biblioteket för att låna en ny bok för att jag har läst ut min andra. Jag är en riktig ”bokslukare”. Som nu, två månader in på terminen, har läst ut nästan alla böcker på hela skolan. Så denna bok skulle ge mej lite rolig läsning och göra min lärare lite glad för att kunna sitta kvar på lektionen och hållakoll på dem andra eleverna ”iallafall för en lektion eller två!”

  33. Anna

    Å skulle så gärna vilja vinna denna.. har sådan ångest att jag enbart läser studielitteratur just nu. skulle passa underbart under resorna fram och tillbaka Umeå då jag behöver avkopplingen.

  34. marie

    Jag skulle gärna vinna denna bok nu ne jag efter lång tid äntligen hittat tillbaka till böckernas magi. Denna bok i soffan i höst hade satt guldkant på min vardag som just nu består av barn och jobb.
    Hälsningar från en daglig följare Marie

  35. Martina

    Hade varit underbart att vinna denna bok eftersom jag plöjer igenom böcker med rasande fart (för att inte säga dyr fart också ;p ). Kan gå upp mot 6st böcker i veckan när jag läser som mest. Så hoppas på vinst med tummar&tår.

  36. Carina

    Jag älskar att läsa och sitter gärna på min lunch och läser. Så den boken skulle passa perfekt att läsa under lunchen.

  37. Johanna

    Jag läser väldigt mycket och har ofta svårt att hitta nya böcker att läsa, trots att jag är en flitig gäst både på biblioteket och i bokaffärer. Den här boken har jag inte läst, men jag skulle gärna göra det!

  38. Lotta

    Min dotter, som är en riktig bokmal, renovera hemma just nu och har därför inte tillgång till TV under någon månad. Jag vet att hon skulle uppskatta en härlig bok i höstmörkret!

  39. Malin

    Jag har aldrig varit med och tävlat förut, är en sån som aldrig vinner, ;) men jag chansar. :)
    Jag älskar att läsa och jag älskar att skriva. Jag behöver en bra spännande bok att fokusera på för att hålla mig från vansinne i denna tokiga värld.

  40. Marie

    Åh jag vill vinna!! Låter som en bok i min smak☺ Mord, blod och mysterier (och ibland lite snusk)

  41. Sandra

    Jag behöver den till jullovet för det är enda gången jag tillåter mig att läsa något annat än jobb- och plugglitteratur.

  42. Hanna Nylund

    Jag vill gärna läsa boken. Att läsa är min avkoppling från all stress i vardagen. Jag är en stor bokmal.

  43. Isabella Gjersvold

    Verkar vara den perfekta boken för mig. Ska hålla i ett litteraturseminarium på förskolan, och behöver en bok att dra paralleller till. Tänkte på Flugornas herre men den här verkar vara mer aktuell.

  44. J

    Hej! Det är hög tid för mig att börja varvs ner på riktigt, utmattning står på tröskeln o kroppen varnar. Jag har tömt tre dagar från aktiviteter till förmån för läsning. Vinner jag så är det just den boken jag ska läsa då.
    Ha en skön vecka å jag hoppas att allt a baciller vandrat ut genom dörren!!

  45. linda

    Åh vilken lyx att få krypa upp i soffan och öppna en bok. Inga måsten el saker som ska fixas. Jag önskar en sådan kväll och med en ny bok hade det varit perfekt

  46. Malin Svensk Björck

    Åh vill ha!
    Ha varit en bokmal sen jag var 4 år.
    Nu som obotligt sjuk och handikappad med mycket ofrivillig tid i säng och soffa, så läser jag flera böcker i veckan.
    Denna verkade ju jättebra och gjorde mig nyfiken :)
    Håller tummarna nu!
    Ha en fin vecka!
    Mvh
    Malin

Comments are closed.