Familjen Annorlunda

De stora killarna kom till undsättning:)

Jag ringde till Relita idag, tänkte prova nåt nytt, förut har det varit Ragnsells, men omväxling förnöjer:) Och deras nummer kom upp först…*s*

Killen som jag pratade med lät lite förvånad att det bara var stopp i handfatet, men vad jag ser, och innerligt hoppas så är det ju så. Han skulle skicka dit en bil, och vi kom överens om kl 15.00,

Jag skulle ju på dejt med Jenny och hennes barn, på Ikea, och sammanfattar man det så : ALLA var där;) Jösses vad med folk, förvisso mitt i lunchen och en tråkig dag mitt i semestern, men ändå. Vi strosade runt, inredde våra hus i tankarna, vi skulle båda kunna bo i valfritt Ikeainrett showroom, för de har världens bästa lösningar, och snyggt är det åxå. Jag älskar Ikea helt enkelt. Ungarna var med oss runt, och grejade på vid de olika lekstationerna, innan de raskade på till Tom och Jerry på Tvn vid restaurangen. Vi kom ikapp dem så småningom, och ställde oss i kön till mat/fika. Tog säkert en dryg halvtimme, jag har aldrig varit med om att det går så långsamt, så det var verkligen mycket folk.

Käkade, fikade, snackade, och tog en snabbsväng nere, köpte några handdukar, och plastpåsar, och en brödpensel, min har försvunnit. Nej jag bakar inte bröd, men penslar ofta på soya på kyckling tex.

Novalie följde med dem hem, och i gengäld fick jag deras son, och så for vi hem för att passa gubbarna. Patricia satt ute och solade i Bh och shorts, solen visade sig ju glimtvis idag, och när bilen rullade in så sa jag att hon kanske ville gå och klä på sig nåt, men hon ruskade på huvudet: Äsch, det är väl gamla gubbar, orka bry sig.

-Nä, det är nog unga snygga killar, ska du se, svarade jag, och jodå. Två unga, JÄTTELÅNGA killar kom, och jag visade dem badrummet. De började fråga de med om det bara var stopp där? Och sen frågade de om jag rensat vattenlåset? Eh? Kom igen killar, ser jag ut som ett våp? Som inte vill få skit under naglarna;)?Klart jag har rensat vattenlåset! Jag har diskat hela slangsystemet med tandborste faktiskt, och knökat ner rensband och spolat i röret, det är stopp där nere. Jag ringer ju inte direkt efter er det första jag gör, även om det är trevligt blir det så kostsamt;)

Jaja, sa de och tryckte ner nån vattenslang med högtryck i, och spolade på. Efter ett tag kom vattnet tillbaka även för dem, och då kände jag att det var helt rätt beslut att ringa dem:)

De beslutade efter en stund att backa in bilen och suga rent, för nåt satt fast, och jag backade ut min pärla och de in med sin. Och nu har jag kommit på det, jag ska sno en såndär liten slamsugarbil! Hur bra som helst ju, bara dra in en fetstor slang och suga bort allt skit. Undras var de står på natten? Och om det funkar att göra ett kamouflagenät som man gömmer den under, så det ser ut som en stor lövhög bara? ;)

Det slurpade och brummade och efter en stund var de klara, det var rent i röret. Jag hade inte fått loss det själv intygade den ena, och det ska inte sätta sig nån annanstans. Då var jag välkommen att ringa dem igen;) Tror jag det.:)

De städade så fint efter sig i badrummet, det hade sprutat ut en del sånt där svart äckelvatten, brrr, och sen så åkte de. Hej då, hoppas vi inte ses snart igen killar:) Iaf inte hemma hos mig;)

 

Jag satt ute en stund med Patricia och Corrinda, solen är ju underbar när den väl visar sig, och det är bara till att passa på. Så småningom drog jag på mig träningskläder och åkte iväg till Friskis. Corrinda lagade mat och jag svettades på ett licensieringspass, ny cirkelfysledare, kul. När jag kom hem skulle jag skjutsa hem barnet jag lånat och hämta mitt eget, men de hade ju inte alls lekt klart, så jag väntade lite, och så for vi sen. Jag hamnade sen i köket med Jenny medan ungarna, mina följde med, lekte och härjade i säkert två timmar.

Det är kallt ute på kvällarna, och väldigt fuktigt. Inte ett dugg mysigt, men ljust iaf. Jag skulle till affären och kom iväg runt kvart i tio, de stänger tio så det blev snabbshopping, men vi skulle bara ha frukost.

I morgon är planen att åka till husvagnen. Vi har inte sovit där en enda natt, bara Corrinda och Novalie har varit där, övriga har inte ens sett campingen…det är helt galet! Pengarna för säsongen är ju kastade i sjön, men det går bara inte att sitta och häcka i en husvagn om det är sånt här väder, det finns inget att göra. Om man inte vill ligga och glo på film hela dagarna då förstås…

Vi gör det superenkelt. Köper korv och bröd till middag, grillar det, och så ett rör med vetekakor plus mjukost till frukost, plus yoghurt, flingor, mjölk och kaffe. En burk köttfärssås till middag om vi är kvar på lördagen, det verkar som det ska dra in nåt skit då igen. Chips och kakor i överflöd åxå;)

Tar med nåt ombyte, tandborste och pyjamas, plus badkläder. Häpp. Man är väl gammal scout;) Syrran, jag och Jamie klämmer in oss i vagnen med de andra, det går, vi har gjort det förr, även om sju pers där inne är trångt. Dessutom var de mindre förra året;) Men det är en natt till att börja med, och sen får vi åka hem, hitta på nåt i regnet och åka tillbaka nästa vecka. Om det blir nån sol förstås..

 

Jag börjar få lite ångest över hösten och vintern. Av erfarenhet vet jag att med en dålig sommar så blir barnen mer sjuka, det är som att kroppen behöver tanka sol och värme för att orka stå emot virus. En bra sommar så håller de sig friska hela hösten, oftast över jul och nyår för att sen tappa orken runt februari, då är det nån sjuk hela tiden. En sommar som denna…tja, då får man vara glad om de klarar sig september ut.. Fy farao. Nä hit med rekordvärme nu, och låt den stanna här, helst för evigt, men åtminstone oktober ut, det vore väl nåt:)

 

Nu ska jag sova! Jag har lite taskig täckning på campingen, men försöker uppdatera er lite i morgon, kolla annars instagram : carolawetterholm

Svaren på frågorna, jag vet att ni väntar…de kommer:)

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Tips! Ge barnen och dig själv D3 vitaminer av bra sort (finns på hälsokosten, de på apoteket är syntetiska).
    Ät dem från oktober till april. D-vitaminbrist leder till att man lätt blir sjuk bla. =)

  2. Carina H

    Ja, detta med stopp i rören är ett gissel, visserligen bor jag i hyresrätt men likförbannat så har spol killarna stämpelkort till mig, totalt stopp i köket och många slamsugningar blir det, sen detta jävla väder, regn och regn, detta har gjort att mina blommor har blivit dränkta, det enda jag gör verkar vara bära in och ut på inglasningen, men dom hinner inte torka upp mellan varven, tråkigt att Ni inte kan vara i husvagnen så mycket ni vill, men det är ingen höjdare att sitta inne där när regnet fullkomligt vräker ner mellan varven, så jag hoppas nu att augusti kan det få skina sol i stället, risken finns att hösten blir så himla lång, när man inte kan nyttja sina dagar i solen som lyser med sin frånvaro, nu får vi hålla tummarna att det blir bättre med vädret i framtiden.

Comments are closed.