Familjen Annorlunda

Nähä inlägget var borta:(

Vad skrev jag då? Ja säg det:) ber på förhand om ursäkt om jag upprepar mig med både ord och /eller bild!

Jag tackade er igen för att ni finns, och sen förklarade jag varför jag inte kan ta med barnen till gammelmormor. Varför jag inte kan det är helt enkelt för att farmor efter förra årets trams fyllde henne med skit om mig, hur elak jag var som bloggade så hemskt om henne och företaget…Företaget är nämligen det enda som betyder något, barn, barnbarn, relationer…sånt skit. Företaget är nummer Ett. Två. Tre. Och så vidare tills det inte finns några siffror kvar;) Att jag aldrig behövt säga ett ont ord om saker gjorts på ett schysst och ärligt sätt, det är något som är djupt förträngt.

Om jag ska förklara för gammelmormor så skulle det innebära att jag måste berätta saker om hennes dotter och dotterson, saker som man inte ens kan begripa när man lever mitt uppe i det, och det skulle med all säkerhet skada henne mer än det skulle gagna mig. Jag vill inte göra henne illa. Jag älskar henne som min egen mormor. Om det innebär att jag får bära hundhuvudet så får det vara så. Och det i sin tur innebär att barnen inte kan träffa henne med mig. Jävla soppa! Hon har fått blommorna iaf, för hon ringde min mamma och tackade för dem. Ja, ni hör ju, jag står inte högt i kurs där heller. Och allt detta för att jag gjorde farmor förbannad. Ni kan ju fatta själva kanske..

Nog om det, det är som det är, jag gör vad jag kan, skickar blommor och kort lite då och då, med små hälsningar och berättar att vi saknar och älskar henne.

 

Sen berättade jag säkert om allt jag gjorde i lördags, misstänker jag, och förutom att upptäcka punka, och sen byta till reservhjulet, med moraliskt stöd av mamma, pappa och syrran;) Ni vet hur det är – bra brud reder sig själv;) så fixade jag taket på baksidan. Cykelskjulets som blåst sönder, och nu fick jag hjälp av Robban att lyfta tillbaka plasttaket och sen lassade vi upp stenar på taket så nu jäklar ligger det kvar där för även orkanvindar. Minst:) Detta är innan då;)

plasttak

Och med ångan uppe så fortsatte jag med att röja i garaget. Herrejösses vad med grejor jag har där. Både ren skit och bra att ha saker;) Efter några timmar där inne upptäckte jag att klockan var halv tolv, och alla småbarnen var ute och hoppade studsmatta. Inklusive Jamie;) Men garaget är nu i betydligt bättre ordning än tidigare, bara att flytta ihop sakerna till samma låda ger ju massa space;)

Jag ser golvet på stora bitar nu, och det är inte så vanligt…!

garageDet finns att göra ännu, men nog går det framåt:)

Efter att jag var ”klar” i garaget vid ett-draget på natten så röjde jag köket…och sen satte jag mig med datorn och började kolla på Sons of Anarchy. Jag har länge haft den på listan över saker jag borde göra /se, men jag är så retro att jag gillar att se på TV, ett avsnitt i veckan, samma tid. Jag vet, det är stenålders:)

Men jag har inte fattat grejen med att plöja serier på nätet, flera avsnitt i följd. Tills nu då:) Och anledningen är ju såklart att serien föll mig på läppen direkt, jag hade fått höra att det kunde ta några avsnitt innan man fastnade, men jag var stenfast efter tio minuter. Det beror inte bara på Jax;)

sons of anarchy

Men säkert ganska mycket! Hur i hela friden kan jag ha missat honom? Han är ju typ Guds gåva till kvinnorna. Kroppen, utseendet, ögonen och leendet. Herregud Leendet! Jag dör lite. Jag har fan inte ens tid att läsa textremsan när han är i bild, för han är nog sjutton det mest bedårande jag sett på väldigt länge. Ja, jag kan engelska så jag behöver inte läsa texten, tur det:)

Å andra sidan konstaterade Patricia idag efter att vi sett Jurassic World, att så fort en kille är skitig, svettig, muskulös och beskyddande på nåt vis, gärna lite farlig åxå, då är det liksom kört:)

Corrinda är nämligen helt såld på snubben där. Skitig, svettig, farligt, beskyddande. Kört:)jurassic-world-chris-pratt-owen-gradyFast det ligger väl i våra gener, sorry alla pk-folk, men rent genetiskt är det väl så att kvinnor instinktivt föredrar de män som är starka och livskraftiga;) Och kan erbjuda beskydd.

Jag klarar mig alldeles utmärkt på egen hand, men erkänner villigt att sådana män, må så vara att det är på film;) tilltalar mig väldigt mycket. Och Jax…alltså, trodde aldrig jag skulle säga det, men där har självaste Jon Bon Jovi fått konkurrens ♥ Tjoop tjoop;)

 

Jaha, så söndagen då, jag och syrran var till återvinningen med massa kläder och sopor från garaget, och sen blev det lite grillning. Mästerkocken in action;)

grillaMan måste ha en grill-öl, det har jag lärt mig under åren, och vi valde med omsorg i affären. Till sist blev det den gamla vanliga, alkoholfria ölen från Mariestads:)  Jag gillar öl, men behöver inte alls alkoholen, och blev rysligt glad när det kom lite olika i sortiment i vanliga affärer:) Allra bäst är dock Guinness, med alkohol, jag älskar de riktigt mörka, skummiga ölen. Och en iskall öl med imma på en varm sommardag är det bästa som finns. Enda nackdelen är alla kalorier och att man blir sjukt kissnödig;)

Olika korvsorter, varav hot dogs är den enda jag kan uttala;) och majskolvar. Ungarna har aldrig ätit grillade majskolvar säger de, men det vet jag att vi gjort förr, så de har glömt. Men som de åt. Och nu råkade jag visst lova att vi skulle plocka på nåt självplock åxå….Fast vet inte vart det finns;)

Och. Jag har INTE sockor i sandalerna ;) det är en neoprengrej med häldämpning, asbra! Jag har jäkligt ont i hälen nu igen, har sprungit i taskiga dojor, och barfota. Den heter Tulis Cheeta, och är det bästa jag lagt pengar på ever tror jag. När det gäller min onda häl då.  Finns lösa ”koppar” åxå, och jag lovar att det är som att gå på moln. Från att ha så ont att jag helst inte vill ta ett steg, till att kunna gå utan smärta är ljuvligt. Nackdelen är att den är varm, och svår att få av/på, men sitter som en smäck, så det är förståeligt.

 

Idag då så var jag ju till Bildemo, det vet ni, och sen åkte vi och handlade, det vet ni åxå. Lagade mat och så åkte vi ner till bion. Jag fick en parkering på Fyristorg, det händer aldrig, och vad som är ännu mer märkligt är att det vart gratis efter 18.00  Holy smoke, jag stod där och tryckte på tiokronorsknappen för jag skulle ju lägga i 25+25+30kr…och fick avbryta köpet, med påföljd att apparaten fick frispel, och vägrade ta emot mitt kort sen, så jag var rätt nöjd att jag för en gångs skull hade enkronor i väskan, de låg i askoppen i silverbilen som jag tömde ner i väskan. 10 kr var mycket roligare än 80:)

Jurassic World var BRA. Väldigt snyggt gjord, bra animationer, bra effekter, storyn håller och den är klart sevärd. Men jag är inte säker på att det är den bästa av filmerna. Snyggast hjälte, enligt Corrinda iaf;) och jag gillade den. Novalie och Trixie var lite rädda mellan varven, men inte så att de var rädda på Riktigt.

Popcornen var goda, men den  visades på microsalongen nummer 7, och jag avskyr de där små salongerna. Man slår knäna i stolen framför när man sitter med ryggen tryckt mot sätet..och med de priser som det är på bio så tycker jag faktiskt att man kan begära sköna stolar OCH drickahållare:)

Men eftersom det var gott om plats i salongen, lite folk alltså, så kan man ju breda ut sig åt sidorna, så det funkar ju ändå.  Jag är ju inte det längsta Gud skapat, med mina 169centimeter och man får väl vara tacksam för det;)

 

När filmen var slut åkte vi via Coop och hämtade upp paket, nya bilstolar till Jamie och Jordan:) Jamie fyller år på torsdag, och Jordan i september, men han får sin i förväg. De har själva valt ut dem, men vet ju inte att jag köpt dem. Ni får se sen:)

Nu sitter jag med småbarnen, och ser på Wallander… de gillar alla de här polisserierna, och vi kikar på Morden i Midsommer, Irene Huss, Beck och Morden på Sandhamn, och idag Wallander. Jaja, de får blunda när det blir läskigt, jag har ju sett dem ett antal gånger allihopa, och vet när det är dags:)

Nu ska jag snart få dem i säng, det är slut snart, och sen väntar bestämt Jax på mig….♥

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Gå gärna in på min blogg och läs om mig och mina 10 syskon och även min vardag för det mesta <3 ni andra som läser denna kommentaren får såklart också besöka min blogg. Jag bor med min mamma och min låtsas pappa samt mina 10 syskon då varav 1 av dem bor med min biologiska pappa. hoppas ni kikar in, kram<3

    http://sessansblogg.bloggplatsen.se

  2. Annika K

    Härligt att det inte kostade mer än 350 kr.
    Skittråkiga pengar men vad gör man.
    Så skoj att blommorna kom fram dit de skulle <3

  3. Camilla

    Jax världens sexigast man!! Serien är grymt bra ju längre man kommer in i den ju bättre blir den… Men väldigt rå och grym . Men den bästa serien jag sett .

    1. Annika K

      Säger detsamma.
      Tog lång tid innan jag började titta på den. Tänkte… Motorcykelgäng osv Nääääää…
      MEN… Shit! Vilken bra serie :) Tur jag har 4 säsonger kvar att kolla på :P

  4. Jessica

    Tror det finns självplock av majs i Arbogatrakten, kanske lite långt för er, men det kan ju bli en hel utflyktsdag med flera stopp!

  5. Helén

    Åh en bra polisfilm är Johan Falk serien. Fina Joel Kinnaman är ju med i den och ibland med bar överkropp *dregglar fint*

Comments are closed.